Şimdi Ara

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (7245. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (5 Mobil) - 8 Masaüstü5 Mobil
5 sn
197.604
Cevap
890
Favori
13.644.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
459 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 72437244724572467247
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 519 gbp+kargo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nailcan123 N kullanıcısına yanıt
    Bence yüksek 5.5 seviyesinde ing ve neweng de denk geliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Amazon US kaç gün bekliyor ödeme için şuan limitim yok.

• RAGLE kullanıcısına yanıt
    250-300 için risk alınmaz. güzel kart, iyi fiyat.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mumi35

Kartları oyun için almıyorsanız fiyatlarda hızlı bir düşüş sürkülasyonuna uğrayabilir ihtiyacı olmayan çok aceleci olmasın.

Daha kotu cip krizi yolda diye muhabbet donuyor. Zaten stok azalmasi da buna isaret.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Daha kotu cip krizi yolda diye muhabbet donuyor. Zaten stok azalmasi da buna isaret.

Alıntıları Göster

Herşeye aldanmayın çip krizi diye birşey olmayacak. Dediğiniz oluyor olması için piyasada tüm elektronik ürünlerde stok sorunu olması gerek, 1 2 sene öncesine göre piyasada elektronik çöplüğünden geçilmiyor. Ekran kartının stok sorununun oluşu markete girdiği an tüketiliyor olması. Zaten büyük amazon gibi marketlerde olayın farkında olarak yüksek fiyattan ürün satma stratejisinde arada nadir akışı sağlanmaya da devam ediyor. Zaten genellemeye bakın son bir kaç ayda ülkemizde getirtilen ekran kartı çığrını açtı. Dayanma gücü olan fazladan getirtip satışa koyup şansını deniyor, bu da tabi bir risk bilerek yapıyor.

Piyasadaki para babası olan teknoloji dev isimlerinin çok kolay manüpilesiyle yürüyor pazar. Silikon krizi adı geçiyor, ardından Elon gibi adamlar çıkıp kriz kısa sürede biter gibi yorumlarını görüyoruz. Her zaman böyle olmuştur trendler kurulur, döner geçer.

• NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]
    NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]amazon.co.uk
    Gigabyte AORUS GeForce RTX 3080 XTREME 10GB V2 LHR Graphics Card
    https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0996B478D/ref=ox_sc_saved_image_10?smid=A3P5ROKL5A1OLE&psc=1

3080 Bekleyen varsa F5 atsın, düşecek.

Fiyat : 12900-13100 TL

Edit : Botlar daha biz görmeden çekti bile NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .alkan. -- 1 Ekim 2021; 10:50:44 >
  • Bu banka terörüne bir çözüm yok mu ? Fiyatı 8500 olan kart İçin benden güncel kurdan daha yüksek hesaplayıp öyle çekşyor ücreti. 8800 ödedim kart İçin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ateşle Barut kullanıcısına yanıt
    Amazon kriptoyla ödeme alsada rahatlasak artık

• .alkan. kullanıcısına yanıt

Stoğa girip girmeyeceğini nasıl anladığını ah bize de bi söylesen NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] 

• Bankanızla görüşün kartınıza döviz ekstresi açtırıp döviz ile ödeyin

• Arkadaşlar aşağıdaki üründen alan var mı Tuf mu gelecek Dual mi? Chat açıklamadaki ürün gönderilir dedi ama emin olamadım.

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]
    NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]amazon.fr
    ASUS TUF Gaming TUF-RTX3060TI-O8G-GAMING NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti 8 Go GDDR6
    https://www.amazon.fr/gp/product/B098R4K8PV/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creed90 -- 1 Ekim 2021; 11:6:55 >
  • ucel kullanıcısına yanıt

Hızlı geldi ama birkaç kez aradık müşteri hizmetlerini durumu sorduk amozon tr den aldık Almanya'dan geldi kart hocam

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bugia B kullanıcısına yanıt
    Artık dayanamayıp direk buy now dedim haşırt diye amazonun kurundan mı öderim ?
    735 dolar çekmiş hocam sayende aldım teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 1 Ekim 2021; 11:33:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • amp holo 3070 ti amazon germany e düşmüş. bunu hâla iptal olmayan trinity ler için olumlu yorumladım.

• 2 fanlı msi gaminx 3060 12gb kartım geldi bu lhr midir acaba.

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]

• Scorpioleo kullanıcısına yanıt
    Order details de tutar tl olarak mi gorunuyor sterlin mi? Sterlin gozukuyorsa banka kuru tl gozukuyorsa amazon kuru

Hayirli olsun hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugia -- 1 Ekim 2021; 11:34:45 >
  • 
Sayfa: önceki 72437244724572467247
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.