658 ise pahalî o zaman ben 604 gördüm sanırım eksik gördüm aceleden tam goremedim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (7244. sayfa)

-
-
Merhaba,
650 € ya 3 fanlı gaming Z trio 3060ti hangi amazondan alındı acaba?
edit: Amazon UK imiş.
Link paylaşır mısın?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vals -- 1 Ekim 2021; 9:35:20 > -
ingiltere ama ti değil ki . açıklamadaki kısıma takılma, başlık görsele göre ti değil :)
amazon.co.uk
RTX 3060 GAMING Z TRIO 12https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B0957VL7H3/ref=ya_aw_od_pi?ie=UTF8&psc=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JimmyJimmy -- 1 Ekim 2021; 9:35:38 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Pardon algılar 3060ti da olunca ve sabah afyon patlamayınca böyle karışıklılar oluyor.
İyi sabahlar , iyi forumlar...
-
-
yok hocam o da 3060 gaming. ti yazmıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar amazon jp den 2 adet 6800xt almak istiyoruz arkadaşıma aynı hesaba tek satış yapıyor. 1 kart alıp 5 dakika sonra 1 tane daha almaya izin verir mi sistem ve bu japonya amazon hangi kargo ile gönderiyor ups de vekalet olayı varmış okuduklarıma göre her 2 karta tek vekalet yeter mi dhl ile gelirse her karta yarısı kadar masraf etmek mi gerekecek gümrük müşavirliği gibi mevzulardan dolayı
-
Şans işte, benim 2. kartım gelecek aradılar vekalet istiyorlar. 5 limiti vardı dedim, ekran kartı için aylık 1 diğer ürünler için 5 adet dediler.
Bu vekaleti 1 ürün için mi geçerli yoksa her seferinde vekalet mi istiyorlar?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fetihli
Benden istediler genelde de istiyorlar burda yazılanlara göre ama 2-3 mesaj yukarda arkadaş istemediler demişHocam vekalet yaklaşık ne kadar tutuyor birde her seferinde vekalet mi vereceğiz yoksa bu vekalet hep geçerli olacak mı?
-
Kartları oyun için almıyorsanız fiyatlarda hızlı bir düşüş sürkülasyonuna uğrayabilir ihtiyacı olmayan çok aceleci olmasın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mumi35Kartları oyun için almıyorsanız fiyatlarda hızlı bir düşüş sürkülasyonuna uğrayabilir ihtiyacı olmayan çok aceleci olmasın.
Hocam ne mantıkla düşüş olabilir allasen ? TR'de böyle fırsatçılık varken nasıl düşsün ki ? Düşse araba ev fiyatları düşerdi.Eğer TR'de bir şeye , hele ki döviz kuruna bağlı birşeye ihtiyacınız varsa alın, fiyat gözetmeden alın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: KurterHocam ne mantıkla düşüş olabilir allasen ? TR'de böyle fırsatçılık varken nasıl düşsün ki ? Düşse araba ev fiyatları düşerdi.Eğer TR'de bir şeye , hele ki döviz kuruna bağlı birşeye ihtiyacınız varsa alın, fiyat gözetmeden alın.
Alıntıları GösterMiningciler piyasaya bolca kart dökmeye başladılar beklenen birşeyler var hocam. Fiyat gözetmeden alın dediğin şey geçen sene olduğu gibi kriptoya bağlı olarak yarılanırsa tadınız kaçar. Acil ihtiyaç yoksa beklemekte fayda var benden demesi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mumi35Kartları oyun için almıyorsanız fiyatlarda hızlı bir düşüş sürkülasyonuna uğrayabilir ihtiyacı olmayan çok aceleci olmasın.
Hocam bu ülkede neyin fiyatı düşüyor Allah için. Devir artık ne çıkarsa fırsat varsa direk alma devri yoksa bekle diyoruz bir bakıyoruz fiyatlar ucuyor. Ki dediğiniz olay saçma zaten Miningci adamlarda kartları ucuza almıyor hatta onlar kazanc elde ettıgınden nerdeyse fiyat bakmaksızın alıyorlar 5-6k aldıgı kartı artık kım 2-3k ya satar millet kar derdinde neden çunku adam onu 2-3k ya satsa lan ben nasıl sıfırını yenısını daha ıyısını alıcam der. Bunları geçtım zaten kur yuksek amazon en ıyı ornek 600-700 euroya çıkıyor kartlar en uygunları olarak buda 6-8k yapıyor zaten. Sizin dediğiniz iş anca kurlar dusecek ozaman olur.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hardtouch
Amazon.com ödeme ile ilgili hata verdi update payment dediğimde de hata veriyor 45 gündür kartı bekliyorum. Eski kartı sildim ama hala değiştiremiyorum ne yapmam lazım arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım varArkadaşlar yok mu yapılacak bir şey
-
Ben bunu almaya uğraşıyorum ama kartı değiştiremiyorum. İyi fiyatı
-
Bu işi ne kadardır takip ediyorsunuz bilmiyorum ama örnek verdiğiniz diğer evdi arabaydı bunlar ayrı kalemler. şu an evet ekran kartı üzerinden konuşuluyor dolayısıyla bunun fiyatına etken olan en büyük sebep mining çünkü belli bir kazanç sirkülasyonu var. Eğer 3 sene önce ki yazdan sonra çöküş sebebiyle insanların firil firil kartları satma derdine düştüğü zamanlarıda gördüyseniz dediğimi anlayabilirsiniz. Döviz o zamanda kendi zamanına göre yükselmeye devam ediyordu. Dövizde evet bir miktar fiyatlara etkiliyor inkar etmiyorum. Yakın geçmişte benzer şey HDD içinde mevcuttu, ilk furyası geçtikten sonra fiyatlarda ciddi geri düşüş sergilendi sebebi belli kazançlarının beklentisini vermemesi peki döviz bazında geriledimi ? hayır tam aksine daha da döviz arttı.
Türkiye' de malesef evet kesinlikle fırsatçılık piyasası var, kim tutarsa elinde kalır şeklinde dönen bir piyasa. Herkesin kendi bütçesi riski ihtiyacı ama gaza gelip şu ara mining için bu yüksek fiyatlardan harıl harıl kart almaya çalışan bir kitlede var dikkatli olun diye uyarıyorum.
-
Arkadaşlar Amazon japonyada kimlik bilgisi ekleme yok herhalde sıkıntı olurmu gümrükte?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam alınır şu yoklukta bence. Benim imkanım olsa bu fiyata kesinlikle alırdım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1610 Euro gördüm en düşük
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X