Şimdi Ara

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (6679. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
197.604
Cevap
894
Favori
13.616.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
459 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 66776678667966806681
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bundan ucuzu bit pazarında hocam hayırlı olsuln

• Arkadaşlar limiti az karttan yanlışlıkla palit 3060 ti sipariş verdimde limiti olan karttanda 3060 siparişim var. Şimdi 3060 iptal etsem ne kadar sürede iade olur diğer palit 3060ti icin ise kaç kere deniyor karttan çekmeyi ne kadar sürede riske girmeye değer mi iki ucu mavi değnek durumundayım ya tamamen kartsız kalacam ya birinden birini alicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuzi_35 kullanıcısına yanıt

palit 3060 ti doğru seçenek olacaktır diye düşünüyorum. ama diğerinden iade alıncaya kadar kalacağını sanmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkcurse

palit 3060 ti doğru seçenek olacaktır diye düşünüyorum. ama diğerinden iade alıncaya kadar kalacağını sanmam.

Bende bundan korkuyorum iste :))

• Newegg'den 3090 alan arkadaşlar ne yaptılar acaba dhl ile alanlar özellikle nasıl çözdüler yazarlarsa seviniriz

• Saatlerce ekrana baksam düşmez o zotac 3070ti. 1 saat ayrılınca her şey düşüyor arkadaş. Bu nedir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • .alkan. kullanıcısına yanıt

bende onu kovalıyorum birde palit 3070 ti

• quote:

Orijinalden alıntı: msb_bjk

Newegg'den 3090 alan arkadaşlar ne yaptılar acaba dhl ile alanlar özellikle nasıl çözdüler yazarlarsa seviniriz

O gün en az 200 tane 3090 satıldı ama kimse net birşey daha yazmadı. Sadece bir arkadaş vekalet verdim bekliyorum demiş ama onda da bir detay yok.

• msb_bjk kullanıcısına yanıt

Aynı kartı kullanıyorum, %70 den sonr afan sesı rahatsız edıyor, ayrıca sıcak calısan bır kart

• sagarmata22 kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagarmata22

Aynı kartı kullanıyorum, %70 den sonr afan sesı rahatsız edıyor, ayrıca sıcak calısan bır kart

Kartın yük altındaki değerlerini paylaşsanız aslında çok daha güzel olur. Fan kaç rpm de çalışıyor sıcaklık kaç derece hangi kasayı kullanıyorsunuz vs vs.

• Relinquished06 R kullanıcısına yanıt

fiyat neydi?

• Greviish G kullanıcısına yanıt

Ben almadım hocam ama gecen hafta stoklardayken zotac 3070 ti trinity 8500 8600tl arasindaydi.

euro olarak 840 860 euro arası amazon.fr de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Relinquished06 -- 5 Eylül 2021; 14:46:56 >

newegg ups ile gönderir, ups in gümrük müşsavirine vekalet vermişlerdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xendread

newegg ups ile gönderir, ups in gümrük müşsavirine vekalet vermişlerdir.

Sorun orda, dhl ile gönderdi hepsini.

• en avantajlı 3060 3060ti linki alabilir miyim lütfen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 5600tlye iyi midir sizce ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Arkadaşım almıştı. Noter masrafı + 2.300 masraf çıkardılar. Henüz ürün teslim edilmedi. Kimsenin yazmamasının sebebi dhlnin gümrük yoğun diye bir haftadır ürünü getirmemesi. Muhtemelen kimse daha masrafını bile öğrenmemiştir.

• kaan173 K kullanıcısına yanıt
    Euro değilki sterlin nasıl 5600 yapıyor. 613 sterlin 7300 tl yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 5 Eylül 2021; 15:24:31 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geceden sabah 6 civarına kadar 3060 ti tuf baktım ama stok girmedi amazon germany.

Bende aorus 3060 ti aldım 7850 tl civarına geldi. Arada soğutma performansı olarak çok fark olur mu? giga kart daha önce kullanmadım ama dandik olabiliyor anladığım kadarıyla iptal edip tuf beklemeye değer mi?

• 
Sayfa: önceki 66776678667966806681
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.