< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (6681. sayfa)

-
-
Amazon fr uzerinden 3080 suprim x 1388euroya geldi. Ara ara aciyolar. Sabah yakalayamamistim ama 15dk once aldim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: PERFECTIONiade etmeden özellikle sordum ve inceledim makalelerini ilk 14 gün iadede yapılması gerekiyor. Üstelik pakedin kutusu dahi açılmamıştı.
Bu arada dediğim doğru ücretin tamamını yatırlamaları gerekiyor. Bende iade etmiştim hepsini yatırdılar. Amazon kolay kolay mağdur etmez merak etme
-
Hocam ben linkini attığım kartı 5600 tlye düşürdüm, karttan para çekildi yollayacaklar. İyi fiyat mı diye emin olamadım bir de tek fanlı olması kafamı kurcalıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
valla DHL ile yollamak istedim inatla PTT ile yollayın dediler PTT 45 günde ulaştırdı bi orda madur oldum. Üstüne ulaştı 1 hafta güya karantina mı yapıyolarmış neymiş onlar bekledi orda madur oldum. Üstüne 10 gündür 2300 lira eksik yattı onu almakla uğraşıyorum. Daha Amazondan bir şey almamaya çalışacağım açıkçası şu paramı bir alayım da.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kaan173
Hocam ben linkini attığım kartı 5600 tlye düşürdüm, karttan para çekildi yollayacaklar. İyi fiyat mı diye emin olamadım bir de tek fanlı olması kafamı kurcalıyor.Hocam ısınır o kart yapacak bir şey yok. Fiyat ise yorum yapamıyorum çünkü 3060 takip ettiğim bir kart değildi. 3060 alan arkadaşlar daha iyi cevap verir buna.
-
quote:
Orijinalden alıntı: PERFECTIONvalla DHL ile yollamak istedim inatla PTT ile yollayın dediler PTT 45 günde ulaştırdı bi orda madur oldum. Üstüne ulaştı 1 hafta güya karantina mı yapıyolarmış neymiş onlar bekledi orda madur oldum. Üstüne 10 gündür 2300 lira eksik yattı onu almakla uğraşıyorum. Daha Amazondan bir şey almamaya çalışacağım açıkçası şu paramı bir alayım da.
Kim dedi inatla PTT ile yollayın diye ? Ben direk DHL ile gönderdim. Adamlar eve gelip paketi teslim aldı. Yaklaşık 4 gün sonra depoya ulaştı ve 7 gün para iadem gerçekleşti.
-
hangi ülkedeki depoya yolladınız? ben ingiltere'ye ptt ile yolladım 1 haftada teslim oldu, 45 gün niye sürdü ki.
-
kaça kadar almayı düşünüyorsunuz 3070ti yi?
-
Bir kaç arkadaşta özel den sordu kart son derece sessiz ama ; Ben fanlari coolermaster l120 ler ile değiştirdim kart 40 50 derece arasi bellekler 60 70 derece arasi geziyor %40 fan devri ile oyunlarda .%75 e kadar da hiç bir ses yok zaten fan devri aynı zamanda pompa devrini kontrol ediyor .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10kya kadar hocam
-
Amazon Almanya'nin Turkce musteri temsilcisine yazdim. Ptt ile yollayin dediler ben de sordum PTT gec getirebilir ve guvenemiyorum vs diye, bana hizin oneminin olmadigini, onemli olanin guvenli bir sekilde ellerine ulasmasi oldugu dolayisiyla ptt ile yollamami soylediler. Ptt ile ulke icinde zarf bile guvenilip yollanmaz 1200 euroluk ekran karti yollattilar.Bu arada ozellikle DHL ile yollamak istedigimi belirttim bana DHL ile yollamam durumunda kargo ucretinin tamaminin iade edilemeyecegini soylediler. PTT 200tl DHL 1000-1200 arasi talep ediyordu.
-
Almanya hocam.
-
Aldığım 3060 da bir gelse artık Frankfurttan Leipzig'e gitmiş şimdi. Bu akşamda yola çıkıp İstanbul'a gelse bari bir yere daha uğramadan. Buradaki kumarım bitse de kurtulsam.
-
Bu nasıl bir kötü mining şeklidir.
Arkadaşlar mayıs ayında co.uk dan 3060 siparişim vardı bugün tarih girilmiş eski tarihli sipariş olduğu için kilitsiz gönderilme ihtimali var mı? yoksa artık gönderilen tüm 3060 lar V2 olarak mı geliyor?
-
Sabah ki ispanya suprimlerde gelişme var mı. Para çekildi. Silgi için tüm parayı mı çekiyorlar, malum silgi stoktaydı. Yoksa kartı yakında kargolayacaklar mı?
Kısa süre kullandım bu kartı. %40 fan hızıyla 70 dereceyi geçmiyordu.
Bende şaşırdım doğrusu. Sonra üst model için sattım miningci bir arkadaş aldı kartı demek iş görüyordu ki aldı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
v2 olarak geliyor..
-
Newegg ılımlı yaklaşması bile olumlu. Zira bunlar aslında vergi değil. Siparişin tutarına bağlı olarak ülkenin uygulamaları ve üzerine kargo firmasının “tercihleri” diyelim. Ups çok rahat geçiriyor 1500 Euro üstünü. Sadece bir noter onaylı vekalet yetiyor.
Newegg bizi ilgilendirmiyor deyip kenara çekilebilir rahatlıkla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X