piyasaya sürülmedne 1 ay önce araştırmaları vardı zaten hocam izlediğim çoğu videoda tuf %80lerdeydi fan devri, bende 8kya 3080 gamerock aldım ggarajdan ilk defa palit almıştım ama gerçekten çok iyi bir seri yapmışlar %50 fan devrinde cold war 2k ultrada 52 53 derecelerde tutuyordu kartı |
NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (6678. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: aygnhkkt
3060ti 1080p kartı dostum 2k da beklediğini göremeyebilirsinhadi ya :( kötü oldu bu.. bişey daha sorayım hocam ksuura bakma zamanını alacam bu kart geldiğinde elden çıkartmak istesem 1-2 ay içinde kaça satabilirim tuf 3060 ti yı ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: denoboicreamerKurtarır da 2-3 sene sonra tekrar değiştirmek isteyebilirsin
2-3 sene götürürse yeter aslında
-
Ben hala gtx 1080 kullanıyorum 2k’da. Gerçi çok oyun oynamıyorum artık. 3060ti gayet güzel kart başta ultra oynarsın sonra high en son sene de medium’da takılırsın:d
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neyse ben aslında tuf kötü karttı aldıgıma pişman oldum demek istememiştim hocam :) 1 sene boyunca kütür kütür kullandım beni üzmedi sadece demeye calistigim genel olarak ekran kartı tartışmalarında herkesin tuf övmesi ama gigabyte eagle gömmesi aslında çok da dogru değil. Ekran kartları cıktıgı zaman kartların kapasitor sorununu hatırlarsınız. O zamanlarda mlcc kapasitor kullanan ender modellerden birisi de tuf oldugu için o zamandan beri tuf herkes tarafından göklere çıkartılmıştı. O sorun sonradan çözüldü sanırım ve hala etkileri sürüyor. Tuflar çıkar çıkmaz kapış kapış satılırken aynı kalitedeki gigabyte kartlar kolay kolay satılmıyor. Ben de bu muhabbetlerden etkilenip uygun fiyata aldıgım 3080ti eagle modelini iptal ettim kendime kızıyordum anlatmaya calistigim temel nokta buydu :)
-
Amazon limit olmadığı için çekememiş gece karttan, hiçbir şey yapmasam tekrar dener mi çekmeyi ? ödeme yöntemini değiştirmeye çalışınca hata veriyor.
-
Yok estağfurullah forum zaten boş zamanda girilen bir yer :)
Ortamın durumuna göre fiyat değişebilir belli olmaz tahminim en kötü , aldığın fiyata veya 200-300₺ altına satabilirsin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gigayı almak istememelerinin nedeni tamamen duygusal.Herkes bir çekilde miming derdinde gigaların tamamı da bellek tarafında sıcak çalışıyor.Termal padlerin değişmesi lazım tabi her kart alan bunu yapabilecek düzeyde değil haliyle almıyorlar.14k ya Tr de bu 3080ti giga girdiğinde bende burun kıvırdım ama o dönem 15k ya TUF 3080ti 16.4k da palit gamerock 3080ti giriyordu.Tabi o kartları bir daha göremedik şu dönemde elde ki kuş övülen kuştan daha önemli.Mesela bende hayatta ekran kartında sıvı soğutmalı model almam diyordum ön yargılarım vardı boşuna bunca zaman almamışım .Sea hawk 3080 ile 1 haftadır çok mutluyum 0 fan sesi 0 sıcaklık kendi haline takılıyor.Konu bağımlılık yaptı ara ara girip ne var ne yok bakıyorum arada link denk gelirsem atıyorum ama bu aralar çok kesat kart durumu.
-
Oynarsında kaç fps aldığına bağlı hikaye rabanlı single bir oyun oynuyosan 60 fps yeterli ayrıca GTX diyorsun ray tracing yok senin kartında şimdi 2k da oynamak derken ne kast ediliyor oda önemli mesela benim düşüncem 2k da keyifli oyun oynamak demek ultra ayarlarda rtx:on dlss:quality de single oyunlarda minimum 60 fps almak bu 2k ıyun oynamaktır ama sen sadece çözünürlüğü 2k yapıp herşeyi low a çekersen bu benim nezlimde 2k oynamak demek değil
Rtx 3060 ti 2K ekran kartıdır 144 hz monitörümde kullanıyorum şu an memnunum gelecekte tabi 3060 ti ve o saydığın ekran kartlarıda yetmeyecektir çünkü hepsinde 8 gb vram var.
quote:
Orijinalden alıntı: ozturk541Rtx 3060 ti 2K ekran kartıdır 144 hz monitörümde kullanıyorum şu an memnunum gelecekte tabi 3060 ti ve o saydığın ekran kartlarıda yetmeyecektir çünkü hepsinde 8 gb vram var.
@aygnhkkt
teşekkür ederim hepinize şimdilik iptal etmeyecem 3060 ti yı bir süre kullanırım 1-2 seneye kim öle kim kala
-
-
Tabiki iyi fiyat bu paralara 3060ti alıyorlar
-
Hocam Sea hawk da radyatör fanların ses durumu yük altındayken Msi'ın diğer kartlarına göre nasıl aynımı yoksa daha mı seslidir ?
-
-
www.amazon.fr
Amazon.frhttps://www.amazon.fr/gp/product/B09832YFZF/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1benim de var siparişim. kart limiti yok yarın yatıracağım umarım sorun olmaz.
-
3060 kovalıyorum ucuza 3060 bulanlar link atarsa sevinirim
İlk sayfada ki yolu denediniz mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X