< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (6100. sayfa)

-
-
Evet belirsizlik söz konusu. Sabit giden fiyatlar da yok.
-
amazon.it
EVGA GeForce RTX 3070 Ti FTW3 ULTRA GAMING, 08G-P5-3797-KL, 8GB GDDR6X, iCX3 Technology, ARGB LED, Metal Backplatehttps://www.amazon.it/EVGA-GeForce-08G-P5-3797-KL-Technology-Backplate/dp/B096BB9Y9S/ref=sr_1_2?__mk_it_IT=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&dchild=1&keywords=rtx+geforce&m=A11IL2PNWYJU7H&qid=1629384261&refinements=p_6%3AA11IL2PNWYJU7H%2Cp_36%3A-120000&rnid=1631630031&s=pc&sr=1-2Bu kart 900 eurodan girdi alabilen oldu mu? Sizce fiyat iyi mi?
-
Geçen cuma akşamı incehesap gaming gecesinde 13bine 6900xt satıldı, bu hafta yeniden satılabilir hemen hemen her hafta giriyor gaming gecesine.
-
Bir arkadaşım rusyada belki daha uygundur diye mesaj attım getirebilirmisin diye burda daha pahalıymış Rtx 3070 13-14 bin tl ye den geliyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: iso060610 ay çok fazla . birde ilerisi karanlık . şahsi düşüncem max 6-7 ay ı geçmemeli
hangi kart 6-7 aya amorti ediyor hocam?
-
quote:
Orijinalden alıntı: b0NiSon 1-2 ayda amazon satıcılı siparişlerin yarısında vergi çıkmıyordu amazon'da, o şekilde vergisiz gönderilenler de böyle sorunlar oldu. siparişinizde vergi kısmına bakın, vergi alındıysa sadece vekalet ile geçmesi lazım.
Benim ürünümde amazon çıkışlı vergisinide ödedik de sanırım bu ay biraz sınırı aştık Bu yüzden bu gelen ürün gümrüğe takıldı ..
vekalet dosyasını yüklerse arkadaş doldurup yarın noter ile göndereceğim.
-
Geçen hafta kart ödeme tarihim sebebiyle almadım. Bu hafta gelirse alırım sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vekaletname örneğini paylaşıyorum. Sağ üstte ve metinde tarih yazıyor. 17.08.2021'de takılmış benimki.Sizinki ne zaman takıldıysa ona göre düzenleyin.Ve kırmızıyla yazdığım yerlerde normalde ismim ve kargo takip no su yazıyordu.Onları kırmızıyla değiştirdim.Siz kendinize göre düzenleyin.
Ama mesela kilo falan diyor. Bunları nereden bileceksiniz bilmiyorum. Beklemek daha iyi olabilir.En azından bir fikriniz olsun diye paylaşıyorum.
Vekalet:
Belgeyi alabilenler yazabilirse sevinirim. Umarım görebiliyorsunuzdur.
Edit:Bu üstte yazan alıcı gönderici kısmıyla bir işimiz yok. Mesela şu an elimde noter tasdikli vekaletname var ( pdf dosyasının 2. sayfasındaki vekaletname örneği diyor ) bizim işimiz bu.( YANİ 2.SAYFADAN BAŞLAYAN KISIM BİZİM KISMIMIZ). Ben notere bu pdfi mail attım. O da o kısmını bilgisayarından düzenledi.Mesela ne yapmış : Vekaletname örneği diyor-pdfte- , örneği kısmını silmiş sadece Vekaletname yazmış. Sonra Kağıdın en üstünde ( vekalatname yazan başlığın üstüne) . SÜRELİDİR: BU VEKALETNAME ....... TARİHİNE KADAR GEÇERLİDİR YAZMIŞ. Ben 3 aylık istedim ondan. Daha sonra sol alt köşeye VEKALET VEREN: İSMİM YAZIYOR - TC YAZIYOR - ADRESİM YAZIYOR- Ben buraya mavi tükenmezle isim soy isim imza atıp ''okudum. '' yazdım . Kağıdın sağ üstünde sağ altında kaşeler,mühürler,imzalar tarihler var basılmış olarak. Bu 1. sayfası. 2.sayfada ise Noter hakkında bilgiler var mesela noterin ismi imzası noterin bulunduğu adres gibi. Buralarda da imzalar,kaşeler var.
!!YANİ siz bu pdfte sayfa 2.den itibaren işlem yapacaksınız. Diyelim örnek gelmeden bununla işlem yapacaksanız.(Eğer acil değilse tavsiye etmiyorum gözden kaçırdığımız bir şey olabilir - kullanıcının sorumluluğundadır.)
Önce PDF i bilgisayarınızdan düzenleyin.İsminizi soy isminizi ve takip nonuzu yazın.(kırmızı yere - hepsi büyük harf olacak şekilde ve siyahla).
Tarih olarak gümrükte takılma tarihi lazım. 17/08/2021
10:48Paket gümrükleme acentesinde son bırakma bekliyor. Mesela bu benim UPS den sorguladığımda çıkan tarih.Yani son bırakma denilen tarihi yazabilirsiniz oraya.
VE metinde başlarken 17.08.2021 diye başlıyor orayı da düzeltin kendinize göre.( Toplamda 4 işlem yapacaksınız). Sonra bu pdfi kendinize mail olarak atın. Ve çıktı alın. Notere gidin kağıtları gösterin böyle bir işlem var gümrükteki kargom var takıldı vekalet vereceğim diye. Kağıtları verin okusun. ( SEÇENEK 1 KISMINI YAPACAĞIZ BİZ ORAYI OKUSA ANLAR HERHALDE- SONRA VEKALETNAME ÖRNEĞİNE BİR BAKSIN). Sonra deyin ki ben bunu size mail olarak atayım , siz bunu düzenleyin deyin. Mailini alın ve atın. Sonra noterdeki adam orayı düzenleyecek , arada soru soruyor onları cevaplayın ( şahıs için mi , ne kadar süreli olacak gibi , Şahıs için old. özellikle vurgulayın.) Daha sonra bu belgeleri çıkartıp imza atacak siz de atacaksınız belgeler hazır.Rica edin taratıp sizin daha demin gönderdiğiniz maile , PDF olarak atsın. ( Bu mail adresiniz amazondan sipariş verdiğiniz adres olmalı, ve upsnin size ulaşacağı mail adresiniz olmalı- bu adresinizden upsye göndereceksiniz.).
PDF olarak aldıktan sonra ithalatevrak@ups.com adresine bu pdf i atacaksınız . Orijinal belgeyi de normal kargoyla İstanbul Havaalanı gümrüğüne kargolayacaksınız.
Başka da bir işlem görünmüyor gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitewedding -- 19 Ağustos 2021; 18:15:0 >
-
Ben de aynı durumdayım, sanırım pek fazla 6800 xt düşmüyor iyi fiyattan. Bu karta dair bir fırsat paylaşıldığını hatırlamıyorum. Geçen cuma da 6900 xt kaçırdık kredi kartı limiti yetmediğinden. Yeterli nakitim mevcut ama kredi kartım limitim yetersiz. Gaming gecesinde yine aynı şekilde bir kampanya olursa nasıl yararlanabilirim acaba ?
-
Ben aldim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu soruyu bilmediğinden mi yoksa öyle bir kart yok diyemi yazdın anlamadım ama .şurasını söyleyeyim ,ondan dolayı fırsat kovalıyorum ya . birkaç seferde yakaladım . umarım diğer arkadaşlarda yakalar.
en basit
2.el 580 4gb lar yaklaşık 5-6 ay da çıkarıyor.
hatta sıfırları da 6-7 ay da şuan 3300 e sıfır var.
-
30 Agustos 22 ocak diyor acaba erken gönderirlermi?
1500 euro üstü alışveriş ve 30 kg üstüne ticari olarak görüldüğü için gümrük müşaviri tutmanız gerekiyor bildiğim kadarıyla. Tecrübe edenler daha iyi cevaplayabilir.
-
Hocam bildirim mi yakaladınız listenizde mi gördünüz?
-
https://www.itopya.com/corsair-cx550f-rgb-550w-80-bronze-beyaz-full-moduler-120mm-fanli-psu/
6600xt 3600 vs için gayet uygun ürün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaş cevap vermiş.
Tek başına bir 3070 ti 15 bin fiyatlarında satılırken Hazır sistem seçenekleri içerisinde pc toplayıp sattıkları kasaya 17-18 bin istiyorlar. Herhalde işlemci ram filan 1000 TL tutuyor da habermiz yok
Stoklarında var kart fakat onları perakende satarlarsa bu kez kasa satamayacakları için satışını kimse almasın diye 2 3 katına koyuyorlar. Ama yine de alanlar oluyor.
-
Valla birileri şu konuyu açıklığa kavuştursa çok iyi olacak arkadaşlar.
Kesin varsa böyle bir şey bilgileri birilerinin üzerine değiştirecem bir sonraki siparişimde. Yanlız şu TC girdiğimiz yeri bulamadım, onu nerede değiştirecez amazon.tr de
Onu kart bilgilerinden otomatik alıyor galiba
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X