Bende amazon it. dan gigabyte rtx 3060 ı toplamda 6300 den almıştım, sonra vazgeçip ileriye dönük ti modelini satın aldım... Siz sordunuzmu kargo neden çıkmamış ? |
NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (5967. sayfa)

-
-
Açıkçası hiç bulaşmadım. Forumdan bi arkadaş mh ye neden kargolanmadığını sorunca yanlış anlayıp iptal etmişler girmek istemedim riske. Mh ile görüşmenin işe yarayacağını düşünürsem sormayı düşünüyorum. 2-3 gün daha dişimi sıkıp ekran kartsız dayanacağım bakalım.
-
Ücretini çektiler mi sizden?
-
+1
Forumda daha önce de konusu geçti,tartışıldı.Elimde 2 ad 2 fanlı 3070 modeli var çok memnunum ben,oyunda da kullandım. Ti modelleri GDDR6x den mütevellit mem. junc. temp. dan sıkıntı çıkarıyor ama aynı sıkıntıyı çıkarmayan model yok gibi. +- 2 derece oynuyor o kadar.
3070ti lerde Evga çok serin,Zotac a 6-7 derece fark atabiliyor mem temp konusunda.
Aynı fiyata varsa elbet bunlar alınır,yok ucuzsa +1k,+2k falan vermem ben,Zotac alır geçerim.
-
Alanların çoğu kargolanmış sizinkini göndermemeleri enteresan bir durum, iptal edip etmeme sizin bileceğiniz bir durum tabi ama diğer modellere göre güzel kart uzun zamandır bakıyordum bu fiyata görünce aldım, artık sıkıldım kart kovalamaktan umarım sizinki de biran önce verilir kargoya
-
parayı çekti mi hocam?
-
-
Hayırlısı olsun, inşallah kısa zamanda gönderilir...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam aşağıdaki gösterge panelini nerden bulabilirim birde msi anakart a hiç bulaşmayın diyorlar sizin ne zamandır kullanıyorsunuz ve yorumunuz nedir bununla alakalı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
- ekranı nerden bulabiliriz
-
Ben Ali'den almıştım. Kim demiş msi anakarta bulaşmayın. Ben 2003 lerden beri hep msi kullandım anakart. Geçen sistemde z370 şimdide z490 unify modelini kullanıyorum. Hiç problem görmedim top modellerinde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
.DE gönderimi olmasa com.tr'nin hiç çekileceği yok.
8.890,11 TL
amazon
Asus GeForce TUF RTX 3060 O12G V2 Gaming 12 GB GDDR6 192 Bit 1882 Mhz OC 2 HDMI ve 3 DP Ekran Kartıhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0966689N3/?coliid=I3KQST69ALZU3Q&colid=2E8JWC71RDV9Q&psc=1&ref_=lv_ov_lig_dp_it -
amazon.co.uk
Gigabyte AORUS GeForce RTX 3060 Ti ELITE 8GB V2 LHR Graphics Cardhttps://www.amazon.co.uk/Gigabyte-AORUS-GeForce-V2-Graphics/dp/B09966SXDY/ref=zg_bsnr_430500031_28?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=QHD18SZ795H2PR8BCY2K7730 TL
-
Güzel kazık
Diy panel diye arattım bulamadım hocam link atarmısın
Sürekli soruyorum mazur görün.
Gün içerisinde satışa çıktı mı?
amazon.fr
ASUS ROG -STRIX-RTX3080-O10G-WHITE-V2 NVIDIA GeForce RTX 3080 10 Go GDDR6Xhttps://www.amazon.fr/ASUS-STRIX-RTX3080-O10G-WHITE-V2-NVIDIA-GeForce-GDDR6X/dp/B098R69LYV/ref=zg_bsnr_430340031_6?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=87252ATHRGCX556SAC59
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X