Şimdi Ara

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (5967. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
197.604
Cevap
894
Favori
13.617.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
459 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 59655966596759685969
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende amazon it. dan gigabyte rtx 3060 ı toplamda 6300 den almıştım, sonra vazgeçip ileriye dönük ti modelini satın aldım... Siz sordunuzmu kargo neden çıkmamış ?

• BoZTürk06 kullanıcısına yanıt

Açıkçası hiç bulaşmadım. Forumdan bi arkadaş mh ye neden kargolanmadığını sorunca yanlış anlayıp iptal etmişler girmek istemedim riske. Mh ile görüşmenin işe yarayacağını düşünürsem sormayı düşünüyorum. 2-3 gün daha dişimi sıkıp ekran kartsız dayanacağım bakalım.

• cfe kullanıcısına yanıt

Ücretini çektiler mi sizden?

• mcake± kullanıcısına yanıt

+1

Forumda daha önce de konusu geçti,tartışıldı.Elimde 2 ad 2 fanlı 3070 modeli var çok memnunum ben,oyunda da kullandım. Ti modelleri GDDR6x den mütevellit mem. junc. temp. dan sıkıntı çıkarıyor ama aynı sıkıntıyı çıkarmayan model yok gibi. +- 2 derece oynuyor o kadar.

3070ti lerde Evga çok serin,Zotac a 6-7 derece fark atabiliyor mem temp konusunda.

Aynı fiyata varsa elbet bunlar alınır,yok ucuzsa +1k,+2k falan vermem ben,Zotac alır geçerim.

Alanların çoğu kargolanmış sizinkini göndermemeleri enteresan bir durum, iptal edip etmeme sizin bileceğiniz bir durum tabi ama diğer modellere göre güzel kart uzun zamandır bakıyordum bu fiyata görünce aldım, artık sıkıldım kart kovalamaktan umarım sizinki de biran önce verilir kargoya

parayı çekti mi hocam?

• @StG 44 @Elitforce

Evet, parayı çektiler.

@BoZTürk06

Ben de aynı durumdayım. Ti ile standart arasında güzel bir performans farkı var. Ben de Ti'den yana olduğum için mecburen bekliyorum. Şu an mh'ne sordum, bir sıkıntı olmadığını sipariş durumunun satıcıya ait olduğunu ve beklememi söylediler.

Hayırlısı olsun, inşallah kısa zamanda gönderilir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canavarı taktım ben.

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]

• PanikAtak kullanıcısına yanıt
    Hocam aşağıdaki gösterge panelini nerden bulabilirim birde msi anakart a hiç bulaşmayın diyorlar sizin ne zamandır kullanıyorsunuz ve yorumunuz nedir bununla alakalı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    1. ekranı nerden bulabiliriz
  • aygnhkkt kullanıcısına yanıt

Ben Ali'den almıştım. Kim demiş msi anakarta bulaşmayın. Ben 2003 lerden beri hep msi kullandım anakart. Geçen sistemde z370 şimdide z490 unify modelini kullanıyorum. Hiç problem görmedim top modellerinde.

• .DE gönderimi olmasa com.tr'nin hiç çekileceği yok.

8.890,11 TL

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]
    NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]amazon
    Asus GeForce TUF RTX 3060 O12G V2 Gaming 12 GB GDDR6 192 Bit 1882 Mhz OC 2 HDMI ve 3 DP Ekran Kartı
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0966689N3/?coliid=I3KQST69ALZU3Q&colid=2E8JWC71RDV9Q&psc=1&ref_=lv_ov_lig_dp_it
  • Tinúviel kullanıcısına yanıt
    Güzel kazık

• PanikAtak kullanıcısına yanıt
    Diy panel diye arattım bulamadım hocam link atarmısın

• Sürekli soruyorum mazur görün.

Gün içerisinde satışa çıktı mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 59655966596759685969
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.