NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (5965. sayfa)

-
-
Bir kaç ay sonra gelecek ürünün parasını şimdiden çekmesi hata, MT ile daha önce ki alışverişlerim de de çok defa iletip eleştirdim, dikkate alacağız diyorlar ama hikaye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mcake±Alırsın başka daha güçlü ve iyi soğutmalı bir model. Aldığın yeni kartta cw (coil whine) çıkar, kafanı dağlara taşlara vurursun. En lüks modellerde bile denk gelebiliyor.
Zotac AMP Holo iyi bir kart. Zotac düşmanı çok olsa da ben rtx3000 serisinde çok adama aldırdım, oyunda kullanan da var rigde kullanan da bir şikayette bulunanı görmedim. Eğer 60 günde size bir sıkıntı çıkarmadıysa zaten çok başarılı demektir. Macera aramayın. Ahı tutar kartın.
Yada işini garantiye al, önce iyi bir kart bul. Sonra sat. 3070ti'ın da müşterisi bol...
Zotac 3070ti Amp Holo iyi bir kart değil(ki muhtemelen diğer 3000 serisi modelleri de iyi değil, 3080 ile çok şikayet okudum). Kartın çalışıyor olması onu iyi yapmıyor malesef. Fanları sesli ve zayıf bir soğutmaya sahip. Burada fiyat en önemli nokta, Amp Holo en düşük 9'a indi yanlış hatırlamıyorsam, bu fiyata satılan Tuf vardı ve Tuf ciddi anlamda daha üstün Amp'den dolayısıyla önerilecek bir tarafı yok.
-
amazon.de dünkü gigabyte 3060 ti için parayı çekmiş. enpara banka kartı var 6499 tl çekmiş 625 euro için, fazla değil mi? zaten kur hesaplayıcı da 6500 gösteriyordu.
Banka euro kuru yaklaşık 10,38 o yüzden fazla değil çekim tutarı
-
amazon
MSI VGA GEFORCE RTX 3060 TI GAMING Z TRIO LHR RTX3060TI 8GB GDDR6 256B DX12 PCIE 4.0 X16 (3XDP 1XHDMI)https://www.amazon.com.tr/gp/product/B096SN631Y/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1amazon
Gigabyte AORUS GeForce RTX 3060 Ti ELITE 8GB V2 LHR Ekran Kartıhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B09966SXDY/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1STOK GELİYOR birer adet.
-
Zotac 3070 tirinty nasıl ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
eurodan dolara çevirmiş, onu da tl'ye çevirmiş 8,71'den. kredi kartı olsaydı provizyondan dolayı daha avantajlı olmaz mıydı?
9 bin olmuş fiyatı. Bu fiyata alınır mı bilemiyorum.
-
Bu kartı bilmiyorum ama Zotac'ın 3070'ini 4-5 defa aldık. Twin Edge olan falan dahil. O da çift fan olanlar da çok eleştiriliyordu ama hem sıcaklık değerleri hem de sessizlik olarak en ufak bir sıkıntı çıkarmadı. Rigde de kullandık, oyun da da kullandık. Tek sıkıntısı güç girişleri biraz içerde diye takması çıkarması zordu.
Memnuniyetsizlik ne istediğine bağlı olarak değişen birşey. Dediğim gibi kart satmadan önce yerine çok daha iyisini koymak lazım. Yenisini almadan sat gitsin mantığı doğru değil.
-
Her gün 1000 lira koyuyor üstüne Amazon maşallah
-
7500 den baya alan oldu, bende aldım 12 sinde şuan istanbulda...
-
Merhaba ASUS TUF ve ROG arasında ciddi fark varmı dır soğutma ve sessizlik açısından veya diğer.
-
Bende 12 sinde aldım ama hareket yok halen
MH ile görüşüp durumunu mu soruyorsunuz da kargolanıyor acaba? Ben 12 si açılır açılmaz aldım, haber yok. Cok daha önce tuf 3070ti almıştım aynı şekilde forumdan alan arkadaşlara ulaştı benimki kargolanmadı bile.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X