Şimdi Ara

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: eros68 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
197.604
Cevap
890
Favori
13.648.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
459 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Supportla konuştuktan sonra hesabım banlanmadı benim ama henüz para çekilmedi çok güvenemiyorum.  

• Halesia Carolina kullanıcısına yanıt

Şu anki halimiz hepten şaşılacak durum zaten.Geçene kadar böyle

• b0Ni kullanıcısına yanıt

Hocam 3 gün gece gündüz uğraşıp sipariş verince iptal tuşuna basmak mayına basmak gibi geliyor:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wildwachsend kullanıcısına yanıt

hocam az önce mail geldi. Lors de votre achat, la date de livraison n’était pas disponible.

Nous vous informons que la date livraison estimée est désormais disponible pour l’article suivant :

"ROG Strix GeForce RTX™ 3070 OC Edition 8GB GDDR6"

Date d'arrivée prévue : 05 février 2021 - 15 février 2021

5-15 şubat diyor. Prime almıştım fransadan etkisi olmuş olabilir

• melikazim M kullanıcısına yanıt

iptal olmuyor direk iptal nedeni seçeceğin sayfaya atıyor orada tekrar onaylıyorsun, dediğim sayfadan bu ss.

• Onlarla kanka olduk zaten ama yapacakları pek birşey yok.Twitter'dan tepki koymak lazım,anında dönüyorlar.Parayı çektikleri anda banı yiyebilirsin,siparişi de iptal ediyorlar direk.

• TheBrandy kullanıcısına yanıt
    O zaman yarın öbür gün kargolanır hocam gözün aydın :) bana mail gelmedi hocam daha prime yok bende
  • wildwachsend kullanıcısına yanıt

valla sonunda. Sizin de yarına kadar değişir umarım. Amacım amazon trden 3080 almak alabilirsem bunu aldığım fiyattan satarım forumda al sat yapmayan birisine.

• TheBrandy kullanıcısına yanıt
    İnşallah değişir hocam ya benimde istediğim bir kart strix. Sizin prime olduğu için öncelikden dolayı tarih gelmiştie muhtemelen yarın çıkar kargo. Benim de yarın öbür gün belli olur heralde.
  • b0Ni kullanıcısına yanıt

Yok hocam bende o yazı çıkmadı, direk iptal seçenekleri çıktı, şansımıza inşallah iptal etmezlerse, yeni kasa için 1 ay beklemeye razıyım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni botlar mı çıktı ya benim bot stok bulamıyor artık   

• quote:

Orijinalden alıntı: Halesia Carolina

japonyayla uğraşan varmış hala şaşırdım

Benim hesapta sıkıntı olmadı 22 sinde sipariş verdim beklemedeyim hatta garanti konusunda müşteri hizmetleri ile görüştüm.

• Teslim Tarihi Mart Gözüken 3070 Tuf Alanlar Dualarımızı Esirgemeyelim Çabucak Gelmesi İçin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0rka

Yeni botlar mı çıktı ya benim bot stok bulamıyor artık   

Yeteri kadar hızlı ve etkili çalışmıyordur. Sabahtan bu yana 2x 3080 TUF OC aldım. Dün de Amazon TR'den 3x 3070 TUF OC aldım.

Kartlar gelene kadar botu durduracağım, çok fazla gelecek kart oldu sırada. UK'den gelecek 3080'ler var daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdo4 -- 26 Ocak 2021; 19:38:56 >
  • Erdo4 kullanıcısına yanıt

Maşallah hocam Avrupa sana çalışıyor  

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdo4

Yeteri kadar hızlı ve etkili çalışmıyordur. Sabahtan bu yana 2x 3080 TUF OC aldım. Dün de Amazon TR'den 3x 3070 TUF OC aldım.

Kartlar gelene kadar botu durduracağım, çok fazla gelecek kart oldu sırada. UK'den gelecek 3080'ler var daha.

Alıntıları Göster

Bu kadar kartı hangi limitle alıyorsunuz anlamıyorum. Ben bir tane almak için 40-50 gündür uğraşıyorum kart parasını zar zor biriktirdim daha bir tane denk gelemedim..

• Evet sonunda amazon harekete geçti. Yeni stokları yeni üyelere özel açıyor artık. İşportacılara geçmiş olsun😉
  • Hocam Amazondaki linkler çok isteniyordu. İlk başlık altında listelerini paylaşsak güzel olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: CoLD07

Bu kadar kartı hangi limitle alıyorsunuz anlamıyorum. Ben bir tane almak için 40-50 gündür uğraşıyorum kart parasını zar zor biriktirdim daha bir tane denk gelemedim..

Alıntıları Göster

Nakit paramı banka kartına yatırdım o şekilde alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdo4 -- 26 Ocak 2021; 19:43:51 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.