Aynen bende ondan korkuyorum. Karti ayri kutuda gonderse varsa hemen alacağım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (2602. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: met4sxHer zamanki stok bahanesi.
Biraz ara vermek zorundayız galiba, stok çoğalsın biraz diyicem ona da belli olmaz ayrıca piyasaya da hiç güvenemiyorum oyy oyyy...
-
Yarın beklentiler yüksek hocam öyle deme
-
Doğru diyorsun gönlümüze göre bir kart denk getirelim de çıkalım şu işin içinden.
-
quote:
Orijinalden alıntı: met4sxYarın beklentiler yüksek hocam öyle deme
yarın ne var hocam? Hangi siteye stok gelecek?
-
beyler amazon japon banlanmalık yeni linkler aranmakta : ]
-
Arkadaşlar Gtx 1650 super fiyatları daha artar mı? Stok durumu ve şafak operasyonuyla euronun 1.5 tl artması nedeniyle ne olur şimdi? Rx 580 ler 4.5k üstüne gidiyor nasıl bir iş bu ya.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
https://www.newegg.com/abs-ali501/p/N82E16883360096 mantıklı olabilir
-
Stok bolluğu olabilitesi yüksek olan bir gün var
-
Almak istediğiniz modellerin yurtdışı fiyatı uygunsa gelirken bir kişiye getirebilirim.Ben kendime kart almaktan vazgeçtim.Oynadığım tek oyun pes ve fm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Müthiş ingilizcemle yapıştırdım maili bakalim ne dicekler.
Siparis vericem korkuyorum, ayri kutu ile gonderirmisiniz dedim :)
-
Bilgisayar başında bekliyor çoğu kişi de boş bekliyor önemli olan tetikte beklemek hocam ben onu anladım saliseler konuşuyor sonuçta yeri geliyor görüyoruz 10 tane 20 tane stok giriliyor sepete atamadan bitmiş oluyor.
-
emilir bile
quote:
Orijinalden alıntı: met4sxStok bolluğu olabilitesi yüksek olan bir gün var
yarın mı -_-
-
Bende 5700xt mi 11k ya satarak aranıza dahil oldum arkadaşlar
3070-3080, 6800-6800xt almak istiyorum.
Örneğin şöyle bir ürün buldum fiyatı 1137 euro vergiler dahil. Gönderici amazon ancak satıcı farklı sorun yaşar mıyım? Birde daha uyguna bulabilir miyim?
-
quote:
Orijinalden alıntı: TSuNaMi_yarın mı -_-
Alıntıları GösterTemennimiz o yönde
-
Gümrükte sıkıntı olur mu acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
olmazzz vergisiz fiyatı 1500 euro altı
5700xt 11k mi 2.el mi hocam sattınız, al sat mı yoksa. ben hazır sistem aldıgımdam 5600xt sistemi satmayı dusunuyorum komple kasa ne kadar eder fikir verme acısından sordum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X