Eskiden Amazonda filtreleme bölümünde "Ships to Turkey" çıkıyordu, neden kaldırdıkiler ki onu? Bir de Amazonda bildiğim kadarı ile stokta olanları göster gibi bir filtreleme de yok. |
NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (2603. sayfa)

-
-
Yalniz hocam koyduklari görselde strix 3070 var, fiyat cok iyi duruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen öyle, internet hızı da çok önemli tetikte olmak da çok önemli 20 stoktan bugün 1 tanesi gelmedi arkadaş mesela (:
-
Evet 1.5 yıllık kartımı sattım. komple kasa 15k eder muhtemelen.
-
neweggteki 5600 sistemini mi almıştınız
-
-
ilk once onu almaya calıstım, yapı kredi sanal kart kullanıyorum odemeyi kabul etmedi newegg anlamadım. sonra su gaming.gen.tr de satılan full tuf sistemi aldım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: rcpdrnc
Müthiş ingilizcemle yapıştırdım maili bakalim ne dicekler.
Siparis vericem korkuyorum, ayri kutu ile gonderirmisiniz dedim :)helal sana cevap gelince bana ne olur haber et bende alacağım o sistemi ekran kartını ayrı gönderirlerse . hatta her şeyi ayrı göndersinler
-
Donanımhaber Tuf 6800xt incelemesi açıkçası keyfimi kaçırdı. Bu yaştan sonra PC saçmalıklarıyla uğraşmak istemiyorum. Son ve kesin olarak vazgeçiyorum AMD'den ekran kartı tarafında. 1 sene mi 2 sene sonra mı olur. Yoksa al-satlarla alacak kadar para mı kazanırım orasını bilemem. Tekrar 3080-3090 veya gelecek 4000 serisine kadar tırmalamaya devam.
Bu linki F5'leyin. 1200€'ya geliyor vergi dahil 6800xt. Ne zaman yollarlar orasını bilemiyorum.
-
Yazdığım maile Server hatası geldi anlamadim.
Sadece metin yolladım niye böyle olduki :(
The original message was received at Mon, 22 Mar 2021 12:51:11 -0700
from m0198597.ppops.net [127.0.0.1]
----- The following addresses had permanent fatal errors -----
<globalservice@newegg.com>
(reason: 550 5.1.1 User unknown)
----- Transcript of session follows -----
... while talking to [204.89.152.77]:
>>> DATA
<<< 550 5.1.1 User unknown
550 5.1.1 <globalservice@newegg.com>... User unknown
<<< 503 5.5.2 Need rcpt command
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: baldozDonanımhaber Tuf 6800xt incelemesi açıkçası keyfimi kaçırdı. Bu yaştan sonra PC saçmalıklarıyla uğraşmak istemiyorum. Son ve kesin olarak vazgeçiyorum AMD'den ekran kartı tarafında. 1 sene mi 2 sene sonra mı olur. Yoksa al-satlarla alacak kadar para mı kazanırım orasını bilemem. Tekrar 3080-3090 veya gelecek 4000 serisine kadar tırmalamaya devam.
Bu linki F5'leyin. 1200€'ya geliyor vergi dahil 6800xt. Ne zaman yollarlar orasını bilemiyorum.
italya hala benim red devil 6800xt ye tarih girecek 1145 euroya almıştım ama tarih yok bekliyoruz 15 gündür
-
quote:
Orijinalden alıntı: m2DeX_Trburaya attığın link 10 sn sonra kaybolur
-
Hocam, o an ellerinde ne varsa onu takıyorlar strix de çıkabilir dual de çıkabilir tamamen rastgele diye biliyorum
-
Hocam alibaba toptan satış yapıyor
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-4A4AA6D33
Bu mesaj silindi.2 tane diyor hocam da oranın tek riski fake ürün gelme olasılığı başka da bir riski yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X