şu ülkede en iyi işleyen şeylerden biri tüketici hakem heyetleri ve tüketici mahkemeleri. bugün başvururdum sizin yerinizde olsam. 9600 liraya 3080 alacaksınız mis gibi. |
NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (2600. sayfa)

-
-
bekliyoruz hocam inşallah onaylanır gelir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3 4 ay oldu ama bu saatten sonra zor olur bence o iş :)
-
Yine tereddüt e düştüm beni al diyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: apollonxEVGA 3090 FTW'li pc, kod ile 36bin TL. Yanında evga mekanik klavye ve evga 16bin dpi mouse da veriliyor. Zengin işi
Özetle; Ekran kartı, su soğutucu, güç kaynağı, klavye ve mouse evga garantili.
Fiyat gerçekten çok iyi, param olsa alırdım ancak kullanmak için değil tabi (: bana çok...
Örneğin; Rog z590 anakart burada 3,8-5K arası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirswager -- 22 Mart 2021; 22:4:58 >
-
Ayın 24 nü bekliyoruz. Henüz kimsenin parası çekilip gönderilmedi.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi met4sx -- 22 Mart 2021; 22:23:43 > -
Elden mi yoksa bi siteden mi aldınız hocam? Hayırlı olsun bu arada
quote:
Orijinalden alıntı: apollonxÜnsped ile görüştüm, newegg de amazon gibi her ücreti ödüyormuş ve sorun olmazmış.
Alıntıları GösterNewegg den 3 kere alışveriş yaptım amazonla ayni hatta daha hızlı kargolama süresi olarak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye'deki teknoloji firmalarını denetleyen yok. Kendilerine serbest müşteriye kazık satış politikaları yüzünden olan bize oluyor.
Eğer alacağım ürün yurtdışı amazon'da Türkiye ile aynı fiyatsa veya biraz yüksek olsa bile direk yurtdışından alacağım. Eminim lobi kurup yurtdışı alışverişlerini engellemeye çalışacaklar; hiç sorun değil akrabalarımla getirteceğim. Bu kan emicilere para yedirmemek için elimden geleni yapacağım.
Yurtdışındaki firmaların hepsi salak, bir bunlar akıllı.
Teknoloji firması bile bu şekilde çakallık yapıyorsa hiç kusura bakmayın ekmek, soğan, peynir satan da yapar arkadaşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sidwalker -- 22 Mart 2021; 22:9:45 > -
1280 eurodan mı?
-
amazon.de üzerinden zotac 3060 var. 820 euro. fazla mı sizce?
-
Satılmış hocam...
-
Hayırlı olsun,siz kactan aldınız hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fazla, illa alacaksan fransa'dan takip et 620€'a geliyor. o bile fazla
-
Hocam pre-order değil mi bu ürün teslimat tarihi olarak bilgi girilmis mi
İptal ettiler ya la kimin gözü kaldı.
-
kaça aldın? bi tuvalete gidek dedik gene kacırdık
-
Al sat yaptırıyorlar insana yeminle sonra neden ??? Eee istediğimiz şeyi alamıyoruz abi nabalım yani.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X