Şimdi Ara

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (2598. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
197.604
Cevap
890
Favori
13.644.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
459 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25962597259825992600
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim 3060 i iptal ettiler hocam sizde durum nasıl?

• irfanica kullanıcısına yanıt

Cimere ya da Ticaret Bakanlığına şikayette bulunun bence. Daha önce bunu itopya yapmıştı birine. Çocuk şikayet etmiş 300.000 TL ceza ve reklam durdurma cezası almışlar diye gördüm DADG grubunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: irfanica

16 bine qp den hazır sistem siparişi verdim. Dolar arttı diye adamlar iptal etti yeni fiyattan alabilirsiniz dedi :D ayar oldum dahada tr den bir fok almam. Paranla rezil ediyorlar.

şikayet etmelisin.

• Daha önce sinerjide yaptı hocam şikayetde ettim 9600 tl ye arous master 3080 sattılar siparişleri iptal edip 11500+ tl ye koymuşlardı. bişey çıkmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: wildwachsend

12 Şubat co.uk TUF da keşke iptal olsa. En azından gelmeyeceğini bilirim. Ne iptal ettiler ne temin. Geçmiş olsun hocam

İlk önce kendi vatandaşlarına satıyorlar. Benim aldığım kartı ingilizlerde almış ve adamlara 1 gün sonra eline ulaşmış. Biz sanırım en son sıradayız gönderme aşamasında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4sone kullanıcısına yanıt

.es siparişlerimi gönderiyor. Co.uk göndermiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sikayet rtmelisin gerekli cezayi almalilar biyle boyle hadlerini bilecekler. Firmalar artık iyice mekanın sahibi gibi hareket etmeye basladilar sıkıntı yasayan sikayet etsin boyle terbiyesizlik mi olur?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: irfanica

16 bine qp den hazır sistem siparişi verdim. Dolar arttı diye adamlar iptal etti yeni fiyattan alabilirsiniz dedi :D ayar oldum dahada tr den bir fok almam. Paranla rezil ediyorlar.

Bence ss ve konuşma örneği alıp şikayet etmelisiniz her yere. Onlar bu dilden anlar.

Cimer ve btk

• EMRE_RUSLAN kullanıcısına yanıt

Bu iptal olayı genelde ingilizlerde oluyor hocam sanırım. Almanya'da sipariş henüz gönderilemedi dedi. Mail attım adamlar 2 güne çıktılar kargoyu. İngilizlere mail atıyorum. biri stokta yok diğeri ödeme alınamamış bir diğeri belirsiz diyor. Dediğiniz gibi biz son sırada bile olmayabiliriz

• wildwachsend kullanıcısına yanıt

hocam ödemeyi direk alıyorsa o işten korkun. almanya ödemeyi hemen almıyor mesela.

almanya ve usa kral kralllll

• Aylar önce 6200 e 3070 Ventus 2x aldım aynı firmadan. Stok yok diyip iptal ettiler. 3 gün sonra aynı ürün 6900 den satışa girdi. Satın aldım ertesi gün aradaki farkı almıştım.Serdar bey ile görüşmeyi deneyin olmazsa Sipariş fotoğrafın vs varsa yaz hocam ticaret bakanlığına.

@EMRE_RUSLAN hocam ödeme almadı co.uk zaten. Alsa sipariş günü limitte vardı. Hani ödeme alınamadı maili de gelmedi. Oyalıyorlar anlayacağın. Almanya müşteri desteği gerçekten çok iyi. Siparişin adresi değiştim tarih giti. Sabahına ödemeyi alamadı. Müşteri temsilcisi yetkili birime ileteceğim dedi. Haftasonuyla beraber 3 güne yola çıktı kargo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildwachsend -- 22 Mart 2021; 20:59:4 >

hemen thh'ye başvurun ekran görselleri ile.

• wildwachsend kullanıcısına yanıt

siparişi geçtikten 1 saat sonra parayı çekti beyefendiler. 1 hafta beklettiler şimdide iptal. ve 5-7 gün iş günü içerisinde para yatıcakmış. benim para 14 gündür yok yani şuan.

Stoklu üründü sanırım hocam o palit ler. Ama öncelik kendi vatandaşına vermiş. Büyük şanssızlık olmuş para 14 gündür boş yere durdu

• newegg kargoya hazırladı kasayı ya hakkk

• quote:

Orijinalden alıntı: wildwachsend

Stoklu üründü sanırım hocam o palit ler. Ama öncelik kendi vatandaşına vermiş. Büyük şanssızlık olmuş para 14 gündür boş yere durdu

Bunları da şikayet edicek bir yer olmalı. Sonuçta paranı almış ve stoklu ürün satmış.

benim anında yattı iade. hatta mail gece 3:33'da gelmiş kredi kartında 21 mart pazar günü olarak provizyonda gözüküyor, mailden önce yatırmışlar.

• Tunustan 1000 euro ya 3070 gigabyte aldık gelene kadar euro düşerse iyi :)
  • coolhearts kullanıcısına yanıt
    NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]

Şu posttaki kişinin yazdığı yere atılabilir hocamda bir işe yararmı bilmem yada jeff@amazon.com a

• 
Sayfa: önceki 25962597259825992600
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.