Şimdi Ara

Nvidia 313.95 Beta Drivers

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar yeni bir sürücü ailesine geçilmiş, 313 serisi...

http://www.geforce.com/whats-new/articles/nvidia-geforce-313-95-beta-drivers-released

Performans artışları yine muazzam olmuş gözüküyor. Bir çok oyun için uğraşmışlar 310.90'ın üzerine.

Bakalım SweetFX yanına 4xaa da açınca 60 altına düşecek mi?! [310.90 ile AA açınca CPU darboğazının olmadığı yerlerde 50 fps'lere düşüyor da..]

Orijinalden alıntı: AC_Hawker

ben bf3 stopped hatasını bir daha almamak için 310.70 sürücüsünü yükseltemiyorum korkudan

bu driverdan önce 310.90 kullanıyordum hiç hata almadım. bu driver ilede 1-2 saat oynadım bf3 yine hata yok. gönül rahatlığıyla kurabilirsin.

Orijinalden alıntı: DRACON1C

Tam da AC3 oynuyordum iyi geldi.
    Bakalım SweetFX yanına 4xaa da açınca 60 altına düşecek mi?! [310.90 ile AA açınca CPU darboğazının olmadığı yerlerde 50 fps'lere düşüyor da..]

Tek kart için AC 3'deki artış muazzam olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

quote:

Orijinalden alıntı: DRACON1C

Tam da AC3 oynuyordum iyi geldi.

Tek kart için AC 3'deki artış muazzam olmuş.

SweetFX dll'leriyle pek bir performans artışı gözlemleyemedim. Şu haliyle 5-6 fps artış oldu. 53 fps gördüm en düşük.
    Bir de dxgi ve d3d9 dll'leri silip aa açıp kontrol edeyim.

Yalnız SweetFX kullanmadan oynanacak gibi değil. Görüntü çok bulanık ve aşırı sis var.

Edit:
    GTX 670 PE O.C. SweetFX kapalı ya da açık ortalama fps artışı bende 5-6 fps kadar oldu. Abartıldığı kadar bir artış söz konusu değil. Performans artışının yine de yeterli olduğunu söyleyebilirim.
    Gönül ister ki sabit 60 alalım. Hiç düşmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 29 Ocak 2013; 22:13:58 >

• bu driverda özellikle sli da iyi geliştirmeler yapılmış.
    Intel i5 6600K - Corsair H75 - MSI z170 gaming M5 - Kingston Hyperx Fury 2666 Mhz 2 x 8 GB - 2x Kingston v300 240 Gb Raid 0 - Segate Momentus xt hybrid - Gigabyte WF 3 R9 290X - Coolermaster HAF 942 X - Corsair CX 750W 80Plus - Creative Sound Blaster Z - Creative Gigaworks G500 Gaming - Sennheiser hd 202 - Monster Purity HD - Monster DNA - Corsair H2100 Gaming Headset - Fiio X3
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.