Şimdi Ara

nvidia 301.42 driver sorunlu, kurmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba, 301.42 sürücüsünde bir hata tespit ettim.şu anlık tespitim sadece gtx 480 ve gtx 570 de.301.42 yi yükledikten sonra kart boştayken hızını düşürmüyor, gpu 700 mhz de kalıyor.ve bu yüzden kart boştayken bile 70-75 derece oluyor.normalde gpu nun 50 mhz e düşmesi lazım.ve bazen kart kendi kendine 405 mhz oluyor yani yarı performans modu, ve reset atmadan eski hızına dönmüyor.forumda aynı sorunu birisi de gtx 570 iyle yaşıyormuş.ben yeni driver bekleyin derim, 301.42 yi yüklemeyin.

http://resim.donanimhaber.com/m_63647521/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63686599

alttaki fotoğraf durumu özetliyor.bu arada h61 anakartım olduğu için 2500k ya overclock yapamıyorum.cpu nun vid i düşük mü merak ettim? bu ilk kullandığım SB işlemci olduğu için ortalma vid değerlerini bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abazzers -- 31 Aralık 2012; 0:22:29 >

• Uyuzluk yapıyor gibi olmak istemem ama ben de o driver olarak bu sürümü kullanıyorum.Boşta gpu'nun hızı düşüyor ve sıcaklık değerleri gayet normal.Yinede bu tarz sorun yaşayanlar için bir çözüm olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mike Oldfield

Uyuzluk yapıyor gibi olmak istemem ama ben de o driver olarak bu sürümü kullanıyorum.Boşta gpu'nun hızı düşüyor ve sıcaklık değerleri gayet normal.Yinede bu tarz sorun yaşayanlar için bir çözüm olabilir.

demek ki herkeste olmuyor? dediğim gibi bazı kartları etkilemiş olabilir.benim bulabildiğim gtx 480 ve gtx 570.
  • 304.79 kurulu bende, GTX460 ile 400mhz'in altına düşmüyor sanki. Windows 8'den de kaynaklı olabilir tabi, emin değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iOC

304.79 kurulu bende, GTX460 ile 400mhz'in altına düşmüyor sanki. Windows 8'den de kaynaklı olabilir tabi, emin değilim.

abi 8800 gt zamanlarında gtx 200 serisi çıkınca onunla beraber bir driver çıkmıştı.onu yükleyen 8800 gt ler kısa sürede bozuluyordu.nvidia aynı yöntemle kartlarımızı yakıp yeni seriye yönelmemizi mi istiyor nedir?
  • 301.42'de sorun yok ben kullanıyorum herşey normal değerlerde
  • güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gt540m sıkıntı yok

• Aynı sürücüyü kullanıyorum en ufak sorun olmadı.

• Aynı sürücüyü kullanıyorum,bir sıkıntı yok.Sürücüyü tamamen kaldırıp baştan yüklemeyi deneyin.
    CPU vcore değerleriniz de normal görünüyor,sistem boştayken çarpan saati ve vcore otomatik olarak düşürülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpcan Aksoy

quote:

Orijinalden alıntı: iOC

304.79 kurulu bende, GTX460 ile 400mhz'in altına düşmüyor sanki. Windows 8'den de kaynaklı olabilir tabi, emin değilim.

abi 8800 gt zamanlarında gtx 200 serisi çıkınca onunla beraber bir driver çıkmıştı.onu yükleyen 8800 gt ler kısa sürede bozuluyordu.nvidia aynı yöntemle kartlarımızı yakıp yeni seriye yönelmemizi mi istiyor nedir?

evet kartı yanan adam gider nvidia alır.

• İlginç bende sıkıntı yok. Kontrol paneli güç yönetimini kontrol et.
  • 301,48 var,sıfır sorun
  • Bende baya önce indirmiştim driveri yükledim biliyodum yüklememişim hala unutmuşum :D Şimdi bu topici görünce yükledim. Bendede bir sıkıntı yok gibi şimdilik.
  • lafa gelince amdnin driverları sorunlu nvidia sıfır sorun
  • değerler nasıl ?

• 304.79 sıfır sorun.
  •  nvidia 301.42 driver sorunlu, kurmayın

Denetim masası-güç yönetimi-dengeli-pci express- en fazla güç tasarrufu şeklinde
  • Bendede 304.79 var sıfır sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hlttmz

değerler nasıl ?

O kart rahat 1450/7500 Mhz çıkıyor.
    Bendede GTX 670 Referans modeli var.Bazen O/C den düşüyor.Bazen BF3 oynarken atıyor oyundan.Max payne de full ayarlarda 2o fps normalmi bunlar bilmem yeni driver çıkınca görücez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.