Bildirim
nvida gt240m driver hakkında
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ne gıbı bır sorun dostum ..? ..suruculerı guncellerken dırek eskı surucunun ustune guncellemeyı kabul ederek kuran arkadasların ekrana goruntu gelmeme gıbı durumları forumda mevcuttu ..ama durum sadece gt24m ıcın gecerlı degıl genel bır sorun... baska kartlarda da denk geldı aynı sorun analyacagın .. bunun dısında duydugun sorunun ne oldugnu yazarsan yardımcı olayım _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: nıggaa
ne gıbı bır sorun dostum ..? ..suruculerı guncellerken dırek eskı surucunun ustune guncellemeyı kabul ederek kuran arkadasların ekrana goruntu gelmeme gıbı durumları forumda mevcuttu ..ama durum sadece gt24m ıcın gecerlı degıl genel bır sorun... baska kartlarda da denk geldı aynı sorun analyacagın .. bunun dısında duydugun sorunun ne oldugnu yazarsan yardımcı olayım
13 mart da 296.10 isimli sürücü çıktı yükledim yeniden başlat yapınca ekran gelmiyor güvenli modda açıp 285 isimli sürücü yüklenince hiçbir sorun olmuyor 12 şubatta çıkan 295.73 de aynı sorunu vermişti_____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- video sinyali yok uyku moduna geçiyor çözümü
- 6 köşeli yıldız vida nasıl açılır
- youtube türkçe altyazı yok ne yapmalıyım
- yerel yazdırma biriktiricisi hizmeti çalışmıyor
- machine check exception
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- rom ne demek
- ping düşürme
- bin uzantılı dosya açma
- internetim çok yavaş
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı