Şimdi Ara

nvida gt240m driver hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar nvdia gt240m 1gb ekran kartının son driverı olan 296.10 u indirip kuran var mı sorun yasayan oldu mu bı oncekı surumde sorun vardı

• ne gıbı bır sorun dostum ..? ..suruculerı guncellerken dırek eskı surucunun ustune guncellemeyı kabul ederek kuran arkadasların ekrana goruntu gelmeme gıbı durumları forumda mevcuttu ..ama durum sadece gt24m ıcın gecerlı degıl genel bır sorun... baska kartlarda da denk geldı aynı sorun analyacagın .. bunun dısında duydugun sorunun ne oldugnu yazarsan yardımcı olayım

Orijinalden alıntı: nıggaa

ne gıbı bır sorun dostum ..? ..suruculerı guncellerken dırek eskı surucunun ustune guncellemeyı kabul ederek kuran arkadasların ekrana goruntu gelmeme gıbı durumları forumda mevcuttu ..ama durum sadece gt24m ıcın gecerlı degıl genel bır sorun... baska kartlarda da denk geldı aynı sorun analyacagın .. bunun dısında duydugun sorunun ne oldugnu yazarsan yardımcı olayım

13 mart da 296.10 isimli sürücü çıktı yükledim yeniden başlat yapınca ekran gelmiyor güvenli modda açıp 285 isimli sürücü yüklenince hiçbir sorun olmuyor 12 şubatta çıkan 295.73 de aynı sorunu vermişti
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.