Şimdi Ara

Nuvo TLCard’ın ile harcamalarında 25 TL Puan hediye! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
757
Cevap
50
Favori
23.791
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aralık ayında her işlem için 5 tl puan kampanyası vardı puanlar yattımı bende hala sıfır tl gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurNIng

quote:

Orijinalden alıntı: cyberteror

Arkadaşlar bu Ocak ayında yeni bir yasa çıkmış her banka, hesabı olan müsterilerden ay bazında hesap işletim ücreti alacakmış kuzenim Halkbankasının müsteri hizmetleri çalışıyor arayıp söyledi bana.Malum dh forum sıcak fırsatlar ekibinde her bankanın hesabına sahip.Doğruluk payı varsa bilgilendirelim de insanlar mağdur olmasın.

Hesap işletim ücreti,kart aidatı,dosya masrafı,avukat masrafı ve diğer masraflar vs. hepsinin iadesi mümkündür.Faiz hariç,hepsi müşteri tarafından geri alınabilir,sorun bulunmamaktadır.

Şubesiz Bankacılık için belirtmiş olduğunuz ücret kesintileri söz konusu değildir.

Dostum bende öyle bilirdim
    Ve elimden geldiğince de kimi bankalardan geri alislarim oldu lâkin hiç ummadığım yerde takıldım ve bu da bana ders oldu..

İsbankasindan maas Musterisiyim..Bırakın kesinti yapmasını üstüne komisyon vermeleri gerekirken, banka bizden hesap işletim ücreti kesti. İtirazda bulundum, utanmadan siz maas musterisisiniz sizden yıllık 108 tl değil 54 tl alıyoruz dediler. İtirazlarim öyle oldu ki, Artık banka geri dönüş bile yapmıyor..
    Birde devletin bankası. Hem insanlarin maaşlarını bankaya kaydirirlar hemde az kesinti varmış gibi birde maaştan hesap işletim ücreti keserler.
    Söylenecek çok şey varda, neyse.
    Yani demem o ki, Banka sağlam yere dayanmissa(ama is verenle anlasmaya, ama devlet destekli kesinti yapmaya) kurtaramayagin kesintilerin olmasıda kaçınılmazdır.

Belki sen olsan alırdin lâkin dediğim gibi, banka is verenle anlasmamiz oyle diyor isin icinden çıkıyor, is verense kılını kipirdatmiyor vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• artakalan kullanıcısına yanıt
    Merhaba;
    Ülkede 50 milyon kart kullanıcısı var ise bu kullanıcıların sadece 500 bini haklarını arayarak,kesilen bu ücretlerin iadesini almaktadırlar.Durum bu şekilde olunca da bankalar haliyle kesilen bu ücretlerin iadelerini yapmamaktadırlar.

Bankacılık Kanunu uyarınca;Tüketici Hakları'nda ilgili maddelerde geçen yasalara bakılarak haksız olarak kesilen bu ücretlerin iadesini müşteriler alabilme hakkına,ödememe hakkına sahiptirler.

Siz de ilgili bankanın şikayet-hizmet hattı var ise arayabilir,Genel Müdürlüğe dilekçe gönderebilir,BDDK ve BİMER'e başvurabilir,THH'ye giderek son 10 yıla kadar hesabınızdan ve/veya hesaplarınızdan haksız yere alınan ve/veya kesilen hesap işletim ücretlerinin iadesini alabilirsiniz.

• World üye iş yeri listesine nasıl ulaşırız, ykb sağolsun çok gizli bilgiymis gibi listeyi kaldırmış.

AVM fadfoodçularindan hangisi üye iş yeri, KFC, Popeyes, McDonalds, gobitte(ankara firması) arbys vs vs

• kuyudakitas K kullanıcısına yanıt
    albarakaworldcard.com/Uye-Isyerleri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • day_dreamer kullanıcısına yanıt
    Ama dikkat edin, Y. Kredi, başka banka poslarında Çamura yatıyor. Puan yüklemiyor. Ben 2-3 kez MH arayarak itiraz ettim de yüklediler. Onlar da world diyorum, MH diğer bankaların sadece world özellikli olduğunu söylüyor. Saçma ama, durum bu...

• quote:

Orijinalden alıntı: celalname

Ama dikkat edin, Y. Kredi, başka banka poslarında Çamura yatıyor. Puan yüklemiyor. Ben 2-3 kez MH arayarak itiraz ettim de yüklediler. Onlar da world diyorum, MH diğer bankaların sadece world özellikli olduğunu söylüyor. Saçma ama, durum bu...

aynı şeyi garanti de yapıyormuş. garanti posu ile bonus posu ayrıymış. hatta kampanyalarda açıkça belirtiyorlarmış "garanti posu" ya da "bonus posu" diye.

sektör belirsizliğinden sonra pos belirsizliği, üye iş yeri belirsizliği de kampanyalrada dikkat edilmesi gereken noktalardan biri haline geldi.

Bir de siz itiraz ettiniz ve kabul ettiler demek. genelde bu tip itirazlar kabul edilmiyor
  • aralık ayında her işlem için 5 tl puan kampanyası vardı puanlar yattımı bende hala sıfır tl gözüküyor. bilgisi olan varmı
  • Arkadaşlar bildiğiniz YKB posu bulunan yerler nereler alışverişi ozellıkle oradan yapalım, mesela ben A101 de ykp posu kullandım
  • takdag90 kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=113517220

• Arkadaşlar nuvo ile kazanılan puanlar adiosa otomatik geçiyor mu yoksa herhangi bir işlem yapmak gerekiyor mu?
    Bugün telefondan nuvonun programına bakarken karta hesap bağla diye bir şey gördüm kafam karıştı.

• serginho1912 kullanıcısına yanıt
    Şimdi geçmiyor diyeceğim başka biri geçiyor diyecek en iyisi ben yaşadığını anlatayım. Nuvo kartımdaki puanlar 1 hafta bekledim ama kredi kartıma geçmedi, müşteri hizmetlerini aradım, sordum. Artık otomatik geçmiyor, aramanız lazım dediler, öyle geçirdiler.

• Arkadaşlar merhaba. Bu puan yükelemeleri için mesajdan ayrı ek olarak bir şey yapmamız gerekiyor mu? Bankayı arama vs..
  • market ve online yaptım diğerleri duruyor hala unutmuşum, ne alabilirim ki yarın
  • quote:

Orijinalden alıntı: day_dreamer

Şimdi geçmiyor diyeceğim başka biri geçiyor diyecek en iyisi ben yaşadığını anlatayım. Nuvo kartımdaki puanlar 1 hafta bekledim ama kredi kartıma geçmedi, müşteri hizmetlerini aradım, sordum. Artık otomatik geçmiyor, aramanız lazım dediler, öyle geçirdiler.

Bi' süredir bende de durum aynı. Nuvo tlcard da duruyor puanlar. Belki ekstre kesiminde geçirirler kredi kartına.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

market ve online yaptım diğerleri duruyor hala unutmuşum, ne alabilirim ki yarın

Diğerlerini tamamladım, bende de kültür-sanat sektörü kaldı. Nerede harcarım bilemedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süre 29 Şubat'a kadar değil mi?

Acele etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: auzun99

aralık ayında her işlem için 5 tl puan kampanyası vardı puanlar yattımı bende hala sıfır tl gözüküyor. bilgisi olan varmı

bahsettiğiniz kampanya hangisi acaba

her gün yazıyorsunuz ben cvp vereyim bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: laiklikforever

Süre 29 Şubat'a kadar değil mi?

Acele etmeyin.

2 ay boyunca ama 2 defa kazaniliyor. Biri bu ay otekide subatta iste

• quote:

Orijinalden alıntı: scopiora

quote:

Orijinalden alıntı: laiklikforever

Süre 29 Şubat'a kadar değil mi?

Acele etmeyin.

2 ay boyunca ama 2 defa kazaniliyor. Biri bu ay otekide subatta iste

Nasil yani? Bu ay 3 alisveriz yaptik şubatta da yapip yine mi 25 kazanacagiz

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.