Şimdi Ara

Nutellaya isim yazdırma ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
6
Favori
95.771
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    palm yağı bir çok margarinde var... zararlı mı ki?
  • Nutella'yı 2-3 senedir eve sokmuyoruz.Sarelle aldım hep.Bir ara da torku deneyeceğim.
  • Bilgilendiren arkadaşa teşekkürler en kısa zamanda alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

5M Ankara neresi? Ankamall mi?

Benim bildiğim bir 5m var o da taa eryamanda koop. evlerinin oralarda bir yerde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

5M Ankara neresi? Ankamall mi?

Evet dostum Ankamall'deki 5M Migros
  • Bu isim basma işini, Nutella standında duran bir görevli yapıyor. Benim gördüğüm görevli, tipik part-time çalışıp gününü geçiren üniversite öğrencisiydi. Ne kampanyayı duyuracak bir afiş asmış, ne insanlara bilgi veriyor... Tamamen kendi akıllı telefonuna odaklanmış, öylece takılıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kml_77

quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

quote:

Orijinalden alıntı: kml_77

Nutellayla ilgili tereddüt yaşayanlara naçizane bir öneri " Torku bana da" yı bir deneyin derim :)

Tadı hoşuma gitti ama çok akışkan...Kıvamını biraz koyulturlarsa daha iyi olur...

torku iyi işler yapıyo takdire şayan doğrusu dolapta biraz dondur kıvamını kendin ayarla hocam pek oda sıcaklığında durmazsa fena olmaz :)

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetufo

Torku banada ürününde şeker olarak pancar şekeri kullanıyor.

Torku'nun ürettiği kakaolu fındık kremasında fındık değil, GDO'lu soya kullandığını açıklamıştı bakanlık. Düşünebiliyor musunuz, fındık diye alıyorsunuz soya yiyorsunuz! Hem de GDO'lu...

O günden beri hiçbir Torku ürününü almam.

http://ekonomi.milliyet.com.tr/findik-kremasi-ve-ezmesinde-gdo-soku/ekonomi/ekonomidetay/08.06.2012/1550944/default.htm
    http://www.gidahareketi.org/Bakanlik-Urunlerinde-Gdo-Kullanan-Firmalari-Teshir-Etti-1460-haberi.aspx

• bu ne saçmalık ya kapitalizm şimdi de bunu satmaya başladı insanlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Juhziz-

bilgi amaçlı
    yemek size kalmış .. isterseniz sonuna kadar araştırın )

Sarelle ye güveniyorum ama %100 katkısız olduğuna onunda inanmıyorum. Tamamen katkısız diye özellikle belirtiyor fakat neye göre katkısız % kullanım oranları nedir belirtmiyor.

• Fiyat 4 lira pahalı ama hanıma hediye edince etki değerini herhangi bir 4 liralık hediyede yakalayamayacağımız için sıcak fırsat

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

quote:

onun palm yağı olduğu nerden belli

benzer içerisindeki ürünlerde aynı deneyi yaptığımda aynı sonuçlar aldım ..

ve fransa'da gezdiğimde nutella fiyatı çok pahalıydı bunun nedeni araştırdığımda palm yağı içeren ürünlere özel vergi eklendiğini öğrenmiştim ..
    zaten o sıralar ben öğrenmiştim

ayrıca araştırabilirsin ister viki, ister farklı internet veya diğer kaynaklar

At 20%, palm oil is one of Nutella's main ingredients and the tax was dubbed "the Nutella tax" in the media

100 gram içerisinde
    sucres (~55,2 %), huile végétale (huile de palme ~17,3 %), noisettes (13 %), cacao maigre en poudre (7,4 %), lait écrémé en poudre (6,6 %), lactosérum (petit lait ~0,8 %), émulsifiant : lécithine de soja (~0,3 à 0,7 %), arôme (<0,7 %)16

yiyecekseniz yiyin benim umurumda bile değil, sadece yemeden bilmeniz gereken şeyleri söyledim o kadar

afiyet olsun

peki marka olarak önereceğiniz ne var ?

Ben sarelleyi tavsiye ederim. GDOlu yiyecekleri araştırırken denk gelmiştim bu röportaja. Bundan sonra güvenim arttı. Zaden sarelle yediğinizde tamamen bir fark var. Kaşıklarca yemezsiniz. Çünkü doğaldır.

http://haber.gazetevatan.com/Sagra_yeni_sahipleriyle_tekrar_dogdu_GDOsuz_uretimle_dogal_buyuyecek/274614/4/yazarlar

• Fikir güzel de haberde iki kaşık nutella 200 kalori diyor
  • quote:

bilgi amaçlı

• türkiyede nutellanın 5 kiloluğunu gören veya duyan var mı?
  • Beyler tokatta migrosta varmidir gelir mi acaba ? Yada alabilecek olan varsa alip bana kargolayablrmi kiz arkadasim icin guzel bir supriz olabilir ben urun ve kargo ucretini gonderebilirim yardimci olucak arkadasa.

• bende de coca-cola kolleksiyonu var kendi ismimde 10 tane buldum şu ana kadar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beyazseytanahmet

yörsan kaşarlara kalp şekli yapmıştı geçen sene.bu furyayla isim yazmayada başlar yakında

kaşara isim yazdırmak yanlış anlaşılabilir

Allah da sizi güldürsün hocam

• quote:

bilgi amaçlı

1 su bardağı yağ çıktı

• Arkadaşlar kaç harf yazdırabiliyoruz en fazla bilen var mı? Alıntılayarak cevaplarsanız sevinirim.

• Kahramanmaraşlı Abdullah aklıma geldi birden

Espriyi anlamayanlar için http://www.uludagsozluk.com/k/kama%C5%9Fullah/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacktheblack -- 23 Kasım 2013; 13:24:45 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.