Şimdi Ara

Nusret'e masada et kestirmek ve tuz şovu 4 Bin TL... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
5.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adamı çok fazla abartıyorsunuz çok pahalı değil kardeşim her şeyden üst üste söylersen fiyat kol gibi gelir tabi.

Nusret'e masada et kestirmek ve tuz şovu 4 Bin TL... alın kol gibi hesap budur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nusreti kimse sevmiyo ama ben cok seviyorum.Adam tam bi robin hood,zenginden aliyo daha dogrusu kerizden alip kendi calisanlarina yuksek miktarda maas veriyo.Ayriyetten ulkeyi sevmiyor vs deniyor, futbol gibi dusunun enes unal yurtdisinda bizi temsil ediyor diye ulkemizi sevmiyor mu oluyor.Ne guzel yabancilardan trde aldiginin kat be kat parasini aliyor ulkeye sokuyor.Helal olsun harbi emekci adam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine iyi, az alıyormuş. Tez zamanda yanına bi 0 atması lazım.

• Bunun için ciddi ciddi 4 k ödeyenler de vardır.Zenginlikle ilgisi yok, milyoner olsam yine vermem tuz döksün et kessin diye o kadar para.

Ama bu haberden sonra adama saygım arttı, gösteriş budalalarına etlere çaktığından daha iyi çakıyor.

• 8 ay nusrette çalışmış birisi olarak diyebilirim ki tamamen uydurmasyon. Ben çalışırken de bu tarz dedikodular çok soruldu ama tamamen hikayeden ibaret. Öyle bir talebi olacak adam değil emin olun..

• bu dünya ne kadar adalet dolu biryer.
  • Bunlar hep instadan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumandan hüsamettin

dostum adamı 2 sene önce etilerdeki rest yakaladım çektim fotoyu hiç artislik yapmadı artı güler yüzlüydü şimdi görüyorum yürüyüşü bile değişmiş şimdi adamla foto çekilmek zor.
    Valla hocam dogrudur ama sen bende o kadar unlu olsak degisebilirdik biraz. Yasamadan cokta elestirmemek lazim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumandan hüsamettin

adamı çok fazla abartıyorsunuz çok pahalı değil kardeşim her şeyden üst üste söylersen fiyat kol gibi gelir tabi.

alın kol gibi hesap budur.
    bu mu kol gayet uygun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nusretin işi gücü para olmuş nusret eski fakir günlerini cabuk unuttu yaklasık bi 10-15 sene sonra fena batacak tüm mal varlığını kaybedecek gibi bu tür insanların başına gelen en büyük şey genelde bu beş parasız kalacak inanmak gerçekten güç ama kaybedecek gibi duruyor

• iyisinden 4 koç kestirirsin o parayla
  • 750$ civarı bir tutar. Yurt dışı için ve özel show için normal bi tutar bence. Saga sola hava yapmak ıcın gidip nusret bana et kessın diyorsan ödiceksin. Yoksa nerden baksan 60-70 masa vardır herbirine gidip kons gibi show mu yapsın adam.

• meshood M kullanıcısına yanıt
    Maaşı, şartları nasıldı? Aslında konu açsanız da herkes bilgilense. :)
  • Valla onu bunu bilmem de adam son yılların en zeki girişimcilerin birisi bence.
  • Bence bu tutar az. Bizim gibi gösteriş meraklısı bir halkın ve sonradan görme zenginlerin bol olduğu ülkede bedava.

• quote:

Orijinalden alıntı: made off hit her

Sen de kendi etini kendin kes. Hem ayranim dokulmesin, hem dokum tavam cizilmesin.

Adama et kestirip videosunu cekecek kadar hayransan, ya da o videoyla millete hava atacak kadar gosteris budalasiysan vereceksin soke soke o parayi. He vermem dersen git insan gibi yemegini ye kalk.
    Aga bu nasıl bir nick mesaj uyumudur
  • berbat elleriyle benim yiyeceğime dokunmasın yeter.
  • zorla almıyor adam sonuçta parayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xgrabyourglocks -- 23 Kasım 2018; 4:31:24 >
  • 1000+ TL harcama yapacağım orada, 1001 TL falan olursa çok iyi denk gelmiş olur. Liranın değeri biraz daha düşerse gideceğim açıkçası. Çok bir para değil ama tek kişi yiyeceğim, buna göre düşünün. Muhtemelen tam doymadan kalkarım ama yeterince aç gideceğim. Nedense bu tarz bir hedefim var halen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • REZİLLİK !
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.