nunu ultiyi kullandıgında flash basılgıdında ulti bozuluyor mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: raydric
evet her türlü yer değiştirme ultiyi bozar
katarina'nın ultisi bozulmuyo ama nunu hakkında fikrim yok
Ultinin olayı orda zaten.He otta aç bekle flaşla atla tak adama bütün damege i vur... biraz mantık
Bu aralar bug var heralde bügün galio ile ulti açtım istemsizce ultiyle beraber yürüdüm :D biraz feedelenmiltin berand ile kapışıyorduk biraz harrasladım girdim direk önce kaçmadı heal verince kaçmaya başladı ulti açayım ölür dedim açtım bıraktım bir baktım adamın arkasından ulti ile gidiyor biraz gitti patladı ama adama etki etmedi.
quote:
Orijinalden alıntı: mnomer
quote:
her türlü yer değiştirme bozmuyor malesef. trundle ile nununun tam üstüne duvarı açarsanız başka bi tarafa kayıyor ama yinede ultisi işliyor
channel over time ultilerin hepsinde bozulur ama adamlar tam çemberin dışına çıkacekken hareket edip en azından damage verebilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: ObiWanKenoobi
nasıl bozulmuyor ? yani ulti açıp arada yürüyebilirmiyiz yani ?
katarinanın ultisi health potion kullanınca bile bozuluyo flashta nasıl bozulmuyo ?
quote:
Orijinalden alıntı: MeDaLion_
quote:
nasıl bozulmuyor ? yani ulti açıp arada yürüyebilirmiyiz yani ?
hayır ultiyi açtıktan sonra yürürsen ulti bozulur. arkadaşın söylemeye çalıştığı şey sadece flashda geçerli. aslında bozulup bozulmadığını bilmiyorum sadece arkadaşın anlatmaya çalıştığını söyledim
quote:
Orijinalden alıntı: Kyle Butler
quote:
Orijinalden alıntı: mnomer
quote:
her türlü yer değiştirme bozmuyor malesef. trundle ile nununun tam üstüne duvarı açarsanız başka bi tarafa kayıyor ama yinede ultisi işliyor
doğru söylemişsin. o pillar çok garip bişey zaten. aslında lol de bütün duvar, ağaç, tepe vb oluşumlar garip
quote:
Orijinalden alıntı: LOL_OBA
quote:
katarinanın ultisi health potion kullanınca bile bozuluyo flashta nasıl bozulmuyo ?
bi kere yanlıslıkla basmıştım bozulmamıştı. yanlış da görmüş olabilirim bilmiyorum
İmzandaki Galatasaray logosu sağa sola hareket mi ediyor hunharca, yoksa benim uykum mu gelmiş?
Edit: Uyudum ben.
ekleme yapayım bende o zaman. blitz çekiği zaman ultiyide çekiyor sanırsam. geçenler video vardı. ultisi nerdeyse tamamlanmış nunuyu çeken blitz kendisinin ve 2 takım arkadaşının ölümüne sebep oldu
evelyn in ultisi flash atınca bozulmuyor siz hala ezik herolarla oynayın.
quote:
Orijinalden alıntı: evelyn the window maker
evelyn in ultisi flash atınca bozulmuyor siz hala ezik herolarla oynayın.
Nunu'nun ultisi bozulmuyor. Hareket ettiğinde ultisi patlıyor ama damagesi düşük oluyor. Mesela ultisinde son aşamaya gelmiş bir Nunu'yu bir Blitzcrank çektiğinde o Nunu quadra kill almıştı. Top 5 fail videolarında vardı sanırım.
amumu+nunu olan oyunlardan nefret ediyorum 2 ultiyle katliam yapıyorlar
tam atacakken ultiyi son anda kımıldarsan bir şey olmaz ama ultiye bastığın anda kımıldarsan ulti = fail bazen buglar oluyor dominionda mesela yer alırken gıdım bir şey kalıo almama iptal ediyorum almayı fakat almış sayıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme