Şimdi Ara

Nunu nasıl bir karakter ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
7.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: r0yaL

@MarveL

evet ranked miş oyuna giremediğim için okunusuna bakmadan yazdım kusura bakma bu ranked'de noluyor 5 v 5 maç mı yapıyorsun şimdiki yaptıgım gibi birde lane mi öle birşey diyorlardı lane game ' idi sanırım neyse önemli değil okadar sağol ilgin için...

@erayyirik

daha okumadım ama uzun uzun yazmışsın emek sarfetmişsin ilk önce teşekkür etmek istedim.. şimdi okuyacam ^^

Lafımı olur , oyundaki lagden sıkıldım burada zaman öldürüyorum.Marvel a sorduğun sorunun cevabıda benim yazımın içinde diye hatırlıyorum ama şunuda belirteyim yinede , 3 ranked game biçimi var.
    3v3 premade : 3 kişi (arkadaşların vs) ile takım kuruyorsun başka bir 3 kişilik takıma karşı savaşıyorsun.
    5v5 solo :Tek başına veya bir arkadaşınla birlikte giriyorsun ve geri kalan herkes random oluyor öyle oynuyorsun.
    5v5 premade : 3v3 gibi bundada 5 kişilik takım kuruyorsun arklarınla.

3v3 solo bulunmamakta oyunda.

• erayyirik sağolasın sorularıma bir nevi cevap oldun eyvallah ;)

şimdi benim nunum var bu nunu tank + support sanırım ( support nedemek onu bilmiyorum ama takılıyoruz işte :D)

ben kaç levele kadar nunuyu kullanıyım hero almak icin 8 level erken sanırım azdaha para biriktirmem gerekir?

birde ranked game'de puanlar ne işe yarıyor ve çok oldukça faydası nedir ?

birde oyun içi nickin ney ekliyim? yada sen ve sizler ekleyin ^^ : bravehero (çaylağız zamanla prof olcaz inş.) =)

edit: poppy nasıl fiyatına göre levelimede uygun sanki davaşancık :D bir sorum daha var ; fed nedemek ?
    edit2:kusura bakmayın aklıma gelen soruları ekliyorum =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiseass -- 28 Aralık 2010; 18:15:49 >
  • quote:

erayyirik sağolasın sorularıma bir nevi cevap oldun eyvallah ;)

şimdi benim nunum var bu nunu tank + support sanırım ( support nedemek onu bilmiyorum ama takılıyoruz işte :D)

ben kaç levele kadar nunuyu kullanıyım hero almak icin 8 level erken sanırım azdaha para biriktirmem gerekir?

birde ranked game'de puanlar ne işe yarıyor ve çok oldukça faydası nedir ?

birde oyun içi nickin ney ekliyim? yada sen ve sizler ekleyin ^^ : bravehero (çaylağız zamanla prof olcaz inş.) =)

edit: poppy nasıl fiyatına göre levelimede uygun sanki davaşancık :D bir sorum daha var ; fed nedemek ?
    edit2:kusura bakmayın aklıma gelen soruları ekliyorum =)

Feed beslenmek demek ingilizcede fed de onun ikinci zamanı.İngilizcede passive kullanılırkende bu ikinci zaman kullanılır.Yani diyelim akali is fed by me dersen akali benim tarafından feedlenmiş oluyo sırf fed de feedlenmiş demek.Feed bu oyunda kill vermek anlamında.Daha oyun başlarında 10-0 bir adam gelirse o adama fed diyebilirsin.Hero işinide bu levellardan çok dert etme zaten her hafta değişen 10 tane bedava hero var onlarla oynarsın hoşuna gidenleri alırsın.Ranked gamede ki puanlar tam olarak bir işe yaramıyor , sıralamaya girmeni sağlıyor.Ayrıca havan olur yani 1800+ puanın varsa Oyun için nickim imzamdada yazdığı gibi Santouryou.Eu serverında oynuyorum.

• marvel bir konuda diyor o adam fedlenmiştir. ee bu nedemek senin anlatıkklarından anlam kuramadım =( ama sorun değil bir buna takılacak olsam, daha çok sey var bilmediğim sağol ilgin için arkilik attım bu arada ;P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiseass -- 28 Aralık 2010; 19:15:20 >
  • quote:

marvel bir konuda diyor o adam fedlenmiştir. ee bu nedemek senin anlatıkklarından anlam kuramadım =( ama sorun değil bir buna takılacak olsam, daha çok sey var bilmediğim sağol ilgin için arkilik attım bu arada ;P

Feedlenmistir demek = diyelim Sizin takimda biri var surekli öluyor ,0-10 gibi bi skoru var. Karsi tarafta bunun sayesinde feedleniyor. Yani karsidaki adam sizin takimdaki adam tarafindan feedlenmistir. Surekli kestikleri icin para kasiyorlar ,item yapiyorlar ,eziyorlar boyle yani feedlenmis oluyorlar. Anladin mi?
    Bide support ne diye sormussun. Support demek destekci,yardimci demek. Genelde combatin disindan takima destek olurlar.
  • vasto lorde ;

sağol anladım şimcik;P bende takıma cok yardım ediyorum nunu ile, fakat her 2 maçımdan birini kaybediyoruz adamlar oyuna giriyor basede afk oluyor. defat ve victory belkide eşit sayıda bunun ileride bir zararı olurmu skorun olmuyormuş mesela :(
  • quote:

vasto lorde ;

sağol anladım şimcik;P bende takıma cok yardım ediyorum nunu ile, fakat her 2 maçımdan birini kaybediyoruz adamlar oyuna giriyor basede afk oluyor. defat ve victory belkide eşit sayıda bunun ileride bir zararı olurmu skorun olmuyormuş mesela :(

Bi zarari yok. Winler lose'ler normal gamede onemli degil. O leaverlar bas levellerde cok oluyor ama bi 20 leveli gectikten sonra cok az olur. Rahatlarsin o zaman.
  • ozaman 30 levele kadar win lose önemi yok ranked gamede başlıyor sanırım önemi ??
  • quote:

ozaman 30 levele kadar win lose önemi yok ranked gamede başlıyor sanırım önemi ??

Evet öyle ama 30 level = ranked demek değil yani.Ortalama 150 winde 30 level oluyorsun fakat 800 wini olanlar bile var , buda demekki rankedden çok normal oyun oynamış.Ranked geçince win lose leave diye ayrı sayılıyor.Mesela benim 3xx normal game winim 14 win 4 lose da ranked game im var.Rankedde lose sayınıda herkes görebiliyor.
  • Feed: Beslemek
    Fed: Beslenmiş / Besledi
    Feed on: Beslenmek (bişey ile)
  • erayyirik; ok sevindim buna şuan 12 winim felan var bir okadarda lose vardır ama görükmüyor çok şükür adamlar sırf para kasma için girip afk oluyorlar oyunun buna bir çözüm bulması lazım

ranked game oynucagımda daha dikkatli olurum ve ozaman takım arkadaşlarıda afk olmaz sanıyorum.. ama içim ferahladı az kalsın yeni çar açacaktım ^^ şuan sorun yok
  • quote:

erayyirik; ok sevindim buna şuan 12 winim felan var bir okadarda lose vardır ama görükmüyor çok şükür adamlar sırf para kasma için girip afk oluyorlar oyunun buna bir çözüm bulması lazım

ranked game oynucagımda daha dikkatli olurum ve ozaman takım arkadaşlarıda afk olmaz sanıyorum.. ama içim ferahladı az kalsın yeni çar açacaktım ^^ şuan sorun yok

Knight mı oynuyoruz yeni çar falan?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.