1)Numaram kaç günde Avea'ya taşınır? 2)Kalan TL'lerim ne olacak? 3)19'luk tarifeye numara taşıyanlar geçebiliyormuş,ben numaramı taşırken söylemem mi gerekiyordu? 4)Çekim gücü nasıl?Bazıları çekmediğini söylüyor fakat ben ön yargılı olduklarını düşünüyorum. 5)Şimdi 19'luk tarifeye geçtim diyelim ne kadar süre kullanabileceğim aynı tarifeyi? 6)19'luk tarifede kullanacağım TC Kimlik numarasının şartı nedir?Maksimum 19 yaşında,minimum 12 yaşında olması gerekliydi sanırım değil mi?
1-3 ile 6 gun 2-20 lira yukluyorsun 19 lira yanıyor 3-taşıma yapmazsan yararlanamazsın.(anlamsız soru) 4-çekim gucu %95 net 5-12 ay 6-12 ile 25 yaş arası herhangi bir kişinin tc kimlik numarası yeterli
1-3 ile 6 gun 2-20 lira yukluyorsun 19 lira yanıyor 3-taşıma yapmazsan yararlanamazsın.(anlamsız soru) 4-çekim gucu %95 net 5-12 ay 6-12 ile 25 yaş arası herhangi bir kişinin tc kimlik numarası yeterli
2.Sorunun açıklaması: Turkcell kullanıyorum şuan ve yaklaşık 10 liram var.Avea'ya geçince bu 10 lirada taşınacak mı Avea hattıma? 3.Sorunun açıklaması:Taşıma yaptım diyelim;Kaç gün içinde bu tarifeye başvurmam gerekli?Taşıma yaptıktan 1 hafta sonra başvursam başvurum kabul edilir mi?Ya da Taşıma yaparken avea bayine bu tarifeyi talep ettiğimi söylemem mi gerekirdi?
lanet paket ne zaman bittiğini göndermiyorlar paket bittiğinde farkediyoruz
%80 dolunca yada bitince uyari mesaji gelmesi gerekmiyor mu ?