Şimdi Ara

Numaralı lens kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 3 yaşımdan beri gözlük kullaniyorum 19 yaşındayim artık lense geçmek istiyorum fakat üniversiteye bu sonbaharda başliyacağım için sigortadan yararlanamiyorum
    Gelelim konuya gözümün biri 5 diğeri 5.25 hipermetrop gözlükçüye gitsem o lens numarasını şeçip verebilirmi bir daha hastahaneye para vermek istemiyorum da herhangi bir sorun çıkarmı? kararsız kaldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ümran göz hastanesine git
  • bedavamı orası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiteLotus -- 11 Temmuz 2012; 14:53:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteLotus

bedavamı orası
    Göz hastanesine gitmen lazım kornea ölçünü falan almaları lazım.
  • Anladım hocam teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: NaqORaY

Sanırım lensler günlük kullanım ve fiyatı da oldukça uçuk.

Aylık almayı duşuniyorum 3 ay için 55tl civarı para veriyorsun

• Benim arkadaş doktora gitmeden aldı gözlüklüye git sor bence onlarda biliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

İyiye yakın bir gözlük 200 TL ve seni yıllarsa idare edebilir. Lens yerine çizdirmeyi düşündün mü? Ya da miyopta mı çizdiriliyordu?

Gozlukten bıktım 16 senedir takiyorum ameliyatı bende dusundum ama sorun çıkabiliyormuş tamamen iyileşme genelde olmuyormuş o yüzden pek istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiteLotus -- 11 Temmuz 2012; 15:06:51 >

• quote:

quote:

quote:

İyiye yakın bir gözlük 200 TL ve seni yıllarsa idare edebilir. Lens yerine çizdirmeyi düşündün mü? Ya da miyopta mı çizdiriliyordu?

Arkadaş 3 yaşından beri gözlük kullanıyormuş zaten + olarak çizdirmek pahalı bütçesi olmayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel The Difference

Benim arkadaş doktora gitmeden aldı gözlüklüye git sor bence onlarda biliyor

Bir sormakta fayda var ilk buraya soriyim dedim alan vardır belki diye

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Feel The Difference

Benim arkadaş doktora gitmeden aldı gözlüklüye git sor bence onlarda biliyor

Bir sormakta fayda var ilk buraya soriyim dedim alan vardır belki diye

Alıntıları Göster
    bende numaralı lens kullanıyorum hastaneye gidip lens muayenesi olmanız lazım hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigtits

bende numaralı lens kullanıyorum hastaneye gidip lens muayenesi olmanız lazım hocam

Diğer sitelerede baktım kimisi sizin görüşünüzde kimiside gözlükçüden alınır diyor bende kararsız kaldım valla

• quote:

quote:

Diğer sitelerede baktım kimisi sizin görüşünüzde kimiside gözlükçüden alınır diyor bende kararsız kaldım valla

hocam gözlükçüden alındığında bc değeri uymayabilir lens gözünüzde durmaz düşer rahatsız edebilir doktor ise size uygun lensi verir gözünüz hassas ise farklı lens vb
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biyolog Chaegirab

quote:

quote:

hocam gözlükçüden alındığında bc değeri uymayabilir lens gözünüzde durmaz düşer rahatsız edebilir doktor ise size uygun lensi verir gözünüz hassas ise farklı lens vb

Alıntıları Göster
    Bunu yazanların lens kullandığını sanmıyorum, 5 senedir lens kullanıyorum daha bc dia değeri uymayan hasta görmedim, genelde standarttır çok büyük absürtlük olmadığı sürece herkesin bc'si diası aynıdır. Lens reçetesi hem çok pahalıdır hem de gereksiz. Numaranı biliyorsan git bir gözlükçüye yardımcı olurlar. Lensin rahatsız etmemesi için her gün takıp çıkarmanda büyük fayda var. Solüsyon olarak all in one bence en iyisi, lens olarak da biomedics hem ucuz hem de gayet esnek ve rahat, ama çabuk kuruyabiliyor, purevision2hd var şu an gözümde gayet iyi, öneririm, forumda da kampanya linki vardı bir ara ordan da sipariş verebilirsin. Bu arada 2 kutu almak istemiyosan ikisini de 5 al, çok sorun çıkmaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: mertrixfun

Bunu yazanların lens kullandığını sanmıyorum, 5 senedir lens kullanıyorum daha bc dia değeri uymayan hasta görmedim, genelde standarttır çok büyük absürtlük olmadığı sürece herkesin bc'si diası aynıdır. Lens reçetesi hem çok pahalıdır hem de gereksiz. Numaranı biliyorsan git bir gözlükçüye yardımcı olurlar. Lensin rahatsız etmemesi için her gün takıp çıkarmanda büyük fayda var. Solüsyon olarak all in one bence en iyisi, lens olarak da biomedics hem ucuz hem de gayet esnek ve rahat, ama çabuk kuruyabiliyor, purevision2hd var şu an gözümde gayet iyi, öneririm, forumda da kampanya linki vardı bir ara ordan da sipariş verebilirsin. Bu arada 2 kutu almak istemiyosan ikisini de 5 al, çok sorun çıkmaz..

Numaranı biliyorsan git al derken? Ben sadece gozluk numaramı biliyorum yetermi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiteLotus -- 11 Temmuz 2012; 15:37:00 >

• quote:

quote:

Evet, gözlük numarana aynı olsun yeter.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Ben 3 yaşımdan beri gözlük kullaniyorum 19 yaşındayim artık lense geçmek istiyorum fakat üniversiteye bu sonbaharda başliyacağım için sigortadan yararlanamiyorum
    Gelelim konuya gözümün biri 5 diğeri 5.25 hipermetrop gözlükçüye gitsem o lens numarasını şeçip verebilirmi bir daha hastahaneye para vermek istemiyorum da herhangi bir sorun çıkarmı? kararsız kaldım

Kafana göre öyle gidip alma gözlükçüye sourp falan.Benim gözlerim 3 nuamra miyop ama doktor bana 2.75 verdi.astigmatı katmadı çünkü.Tavsiyem önce doktora git.Ve sonrada oasys lens almandır.Haftada 1 kere cıkartıyorum yetiyo.Gerçi 1 ay oldu hala çıkarmadım ben ama sen yapma tavsiye edebiliceğim mükemmel bir lenstir.Asla ve asla kurluk batma gibi sorunlarla karşılaşmazsın.Senin dersini ben alnarım 10 yıldan fazla gözlülk kullanmış biri olarak

• quote:

quote:

Evet dostum, gözlük numaranı biliyorsan git al..

• quote:

Orijinalden alıntı: phyask0

quote:

Ben 3 yaşımdan beri gözlük kullaniyorum 19 yaşındayim artık lense geçmek istiyorum fakat üniversiteye bu sonbaharda başliyacağım için sigortadan yararlanamiyorum

Kafana göre öyle gidip alma gözlükçüye sourp falan.Benim gözlerim 3 nuamra miyop ama doktor bana 2.75 verdi.astigmatı katmadı çünkü.Tavsiyem önce doktora git.Ve sonrada oasys lens almandır.Haftada 1 kere cıkartıyorum yetiyo.Gerçi 1 ay oldu hala çıkarmadım ben ama sen yapma tavsiye edebiliceğim mükemmel bir lenstir.Asla ve asla kurluk batma gibi sorunlarla karşılaşmazsın.Senin dersini ben alnarım 10 yıldan fazla gözlülk kullanmış biri olarak
    1 yıldır lens kullanıyorum. Yukarıdaki yorumlara inanarak kesinlikle lens alma derim. Göz eğriliği gibi değerler önemli. Sonra gözünden kaydımı o lensin derdini sen çekersin. Ben lensle denize bile giriyorum göz eğriliği gibi değerler tam oturduğu için sıkıntı yaşamıyorum.

Göz muayenesi mutlaka ol. Lensi de gidip optikçiden alma 2 katı fiyata satıyorlar. Lens toptancıları var olmazsa internet üzerinden al çok daha ucuza getirirsin.

• Birader ben göz doktoruna kontrolden sonra lens alacam farklı bir şey gerekiyor mu diye sormuştum 3-4 yıl önce, o da gerek yok demişti numaran bu git al demişti. O günden beri giderim gozlukcuye direk numarayı söyler lensi alırım. Yetmediğini düşünüyorsam numaranın arkadaşların gözlükleri takarak yaptıgım cikarimlarimlarla yeni numaramı söylerim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.