Şimdi Ara

Numara Taşınabilirliğinde Kârlı Çıkacak Olan Operatör Hangisi Sizce? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
0
Favori
15.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki

Numara Taşınabilirliğinde Kârlı Çıkacak Olan Operatör Hangisi Sizce?

(En Son Oy Tarihi: 3.3.2009)
Giriş

Orjinalden alıntı: omrmax

evet gündemde sanırım..
    cep ögrencideki 10 kişi sınırlaması kalkabilir...

birde her yöne sms paketi lazım cep öğrenciye. ben değil, aboneleri istiyor. ben sadece aracıyım.

çeşitli aktivitelere de ihtiyacı var. gençleri kazanması gerekiyor.
  • ewet.. aynen öle heryöne sms olayına gırmesı lazım.. suan da mevcut ama sadece 100 adet promosyon veriyor.. bakalım nolcak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: omrmax

evet gündemde sanırım..
    cep ögrencideki 10 kişi sınırlaması kalkabilir...

tarife değilde yanlızca bu mu 10 kişi sınırlaması mı kalkacak yoksa ayriyeten tarifede çıkacak mı?
  • kampanya yapsa ne olcak bende tek dıs cekıyor pırı resıte durum ne bılmıyorum tabıı
  • vodafone abonesi olup hattını taşıyacak kişi sayısı 896
    avea abonesi olup hattını taşıyacak kişi sayısı 990
    turkcell abonesi olup hattını taşıyacak kişi sayısı 3748

hattını vodafone taşıyacak kişi sayısı 1612
    hattını aveaya taşıyacak kişi sayısı 2694
    hattını turkcelle taşıyacak kişi sayısı 1328

sonuç
    vodafone artış sayısı 716 kişi
    avea artış sayısı 1704 kişi
    turkcell azalma sayısı 2.420 kişi
    en karlı avea gözüküyor...vodafone 2.sırada....turkcell zararlı çıkıyor

quote:

Orjinalden alıntı: s.volkan

http://www.haber7.com/anket.php?poll=15

• evet sevimlican benimde dikkatimi çekti bu durum turkcell ne yapsa yaranamdı ilginç olan avea bu berbat tarifeleriyle nasıl birinci oldu daha adamların her yöne 1 kontör tarifesi yok ya
  • evet cüneyt türktanı turkcellden biliyoruz hocam haklısın
  • forumdan cok gec arkadasımda soylemıstı turkcelden aveaya gıden yandım allah turkusuyle tekrar turkcele kosar dıye aveanın 10000 baz ıstasyonu var turkcelın yıl sonu hedefı 16000 baz ve aveayla evın ıcınde konusamıyorsun 1800 sebekesınden dolayı balkona cıkarsan cekıyor konusurken dıkkat edın balkondan dusmeyın avealı arkadasımla konusuyorum ınanın turkcelın son cıkan reklamı gıbı ses kısık ve kopuk gelıyor anlamıyorum ne konustugunu vodafone oyle oda evın ıcınde tek dıs cekıyor baz sayılarını ve kalıteyı artımaları gerek egrı oturup dogru konusmak gerekırse turkcell bır kac senede daha bır numara goturecektır bu ısı
  • aveaya abone yıgılması cok olursa sıstem harbıden bu sefer coker zatn bu bu konusma yogunluguyla sıstem bazen kaldırmıyor o zaman bılemıyorum ne olur
  • Arkadaşlar Vodafone faturalı hatlar için mükemmel bir tarife çıkarmış. Ayda 25 ytl ödüyorsunuz bütün vergiler dahil 30 ytl bütün vodafone lular ile limitsiz ve ücretsiz görüşüyrsunuz... diğerlerini 0.25 ytl den arıyorsunuz .. eğer 5 ytl daha yansıtırsanız vodafonelulara sınırsız mesaj atıyorsunuz ücretsiz .. ceplimitsiz tarifenin ismi.. bence mükemmel hattımı geçireceğim kısa zamanda ...
  • Sebekeiçi SMS Avantajı : CepLimitsiz aboneleri ilave 5 YTL (6,06 OIV dahil) aylık ücret ödeyerek yurtiçindeki tüm Vodafone kullanıcılarına limitsiz ücretsiz SMS gönderebilecektir.
    Yurtiçi SMS Avantajı : CepLimitsiz aboneleri ilave 15 YTL (18,18 OIV dahil) aylık ücret ödeyerek yurtiçindeki tüm GSM ve sabit telefon kullanıcılarına limitsiz ücretsiz SMS gönderebilecektir.
    MobilHat Avantajı : CepLimitsiz aboneleri ilave 5 YTL (6,06 OIV dahil) aylık ücret ödeyerek Turkcell ve Avea’daki arkadaşlarını,dostlarını yarı fiyatına 12,5 Ykr/dk (15,15 Ykr OIV dahil) ücretle arayabilecekler.
    SabitHat Avantajı : CepLimitsiz aboneleri ilave 10 YTL (12,12 OIV dahil) aylık ücret ödeyerek tüm ev ve iş telefonlarını ücretsiz olarak arayabilecekler.

Limitsiz tarifenin opsiyonları bu şekilde arkadaşlar bence Vodafone bu tarife kurtarabilir
  • en güzeli 2 hat, numara taşıma falan hikaye .
    2 hattım var türkcel kontörlü avea faturalı (meb)

türkcel ayda 100 kontör + kampanyalar bedavalar vs
    avea ayda 16,5 ytl

yok ona geç yok buna geç

diyelim turkcelden aveaya geçtiniz ama baktınız turkcel süper bi kampanya yapmış hemen tekrar geri mi döneceksiniz...

şöyle kaliteli bi çift hatlı telefon çıktımı piyasaya (nokia sony ericson vs) devam 2 hatta..
  • Avea olacağını sanıyorum turkcell kazık bana göre
  • valla avea ile turkcell bu işten epey karlı çıkarda vodafoneye bir şey söyliyemeyeceğim.
  • ilk istatistikler açıklandığında turkcele geçenlerin çokluğunu herkes görecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

ilk istatistikler açıklandığında turkcele geçenlerin çokluğunu herkes görecek.

kesinlikle canım ama işte bu duruma sevinelim mi üzülelim mi hocam sen söyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_(87)

quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

ilk istatistikler açıklandığında turkcele geçenlerin çokluğunu herkes görecek.

kesinlikle canım ama işte bu duruma sevinelim mi üzülelim mi hocam sen söyle

birkaç yıl sonra üzülebiliriz.
    vodafonun ve aveanın acilen devrim niteliğinde kontörlü tarife ve paketler gibi şeyler hazırlaması gerek
  • piri hocam dönüp dolaşıp bence iş kapsamaya çıkıyor avea ve vodafone kapsamasını bu senenin sonunda tamamı ile sorunları giderilmiş olarak sunarlarsa iyi tarifelerde gelecektir bence inşallah turkcell zam furyasına başlamadan tüketicinin 2. bir tercihi olur olmalı
  • Kaybeden kim olursa olsun kazanan tüketici olacak
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.