Şimdi Ara

numara taşımada sim kart vermediler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • turkcell den vodafone'a geçmiştim. şimdi yine turkcell'e geçtim fakat geçerken bana sim kart vermediler.

önceki sim kartı da attığımı düşünürsek ne yapmam gerekiyor :)

not: taşıma gerçekleşti.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Numara Taşımada SIM Kart Değişimi Hakkında Bilgiler

Bir operatörden diğerine geçerken numaranı taşımak isteyebilirsin. Bu işlem, numara taşıma olarak bilinir. Numara taşıma işlemi gerçekleştirildiğinde, yeni operatörün sana yeni bir SIM kart vermesi gerekir. Eski operatörünün SIM kartını kullanmaya devam edemezsin.

Ancak, bazı durumlarda SIM kart değiştirmeden operatör değiştirme seçeneği olabilir. Bu seçenek, mevcut SIM kartın yeni operatörle uyumlu olması durumunda kullanılabilir. Bu bilgiyi öğrenmek için yeni operatörünün müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsin.

Genellikle, numara taşımada SIM kart değişir mi sorusunun cevabı evettir. Ancak, bazı istisnalar olabileceğini unutmamak gerekir. Numara taşımadan önce yeni operatöründen bu konuyu teyit etmen önemlidir.

Numara taşıma işlemi tamamlandıktan sonra, yeni operatörün SIM kartını telefonuna takman ve cihazını yeniden başlatman gerekir. Bu işlemden sonra eski operatörünün SIM kartı artık çalışmayacaktır.

Yeni SIM kartının etkinleştirilmesi genellikle kısa bir süre alır. Bu süre zarfında telefon görüşmeleri, mesajlaşma ve internet erişimi gibi hizmetleri kullanamayabilirsin.

Numara taşıma işlemi tamamlandıktan sonra, eski operatörünle olan sözleşmen sona erecektir. Yeni operatörünle yeni bir sözleşme imzalaman gerekecektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • simkartınızın olmadığını belirtmediniz mi? normal şartlarda verilmesi gerekir, eski simkart olsa bile arkasındaki seri numarası gerekir
  • Aynen bungee20'nin de dediği gibi Turkcell bayiileri sim kart kaybının önüne geçmek için FATURALI numara tasımalarıdna sim kart vermiyorlar. Onaylanınca gelin alın diyorlar.

Ya da söyle yapıyorlar;

Kendimden örnek vereceğim.

Numaramı Turkcell'den Kartalcell'e taşıdım. 1.5 ay sonra (ya da 2.5 tam net hatırlamıyorum) Turkcell'e geri döndüm. TIM'deki eleman eski sim kartımın durup durmadıgını sordu. Eger atmadıysam aynı sim karta tanımlama yapabileceğini söyledi. Eger attıysam yeni sim kartı onay verilince gelip ücretsiz alabileceğimi söyledi. BEn de eski sim kartımı atmamıştım ve aynı sim karta tanımlama yapabilirsiniz, duruyor bende dedim. HAttım da zaten problemsiz açıldı.
  • eskiden veriyorlardı yeni bir uygulama getirilmiş demek ki, ancak iyi mi kötü mü bilemedim
  • Eski simkarta tekrar işlem yapıldığını bilmiyordum ama bir ara ben de Turkcelle taşıma yapmıştım ve işlem gerçekleştikten sonra simkartı gidip bayiden almıştım.
  • geçiş işlemi gerçekleştikten sonra bayi veriyor

avea da öyle yapsa iyi olur aslında ...başvurunca verdiler sim kartı ama geçemedik, sorun çıktı... sim kart da çöpe gitti.
  • Yapman gereken bayii'ye gidip, geçiş işleminin onaylandıgını ve sim kartını almaya gittiğini belitmek.. ÜCRETSİZ tabii. Ücret isterse kesin verme ve sizi şikayet edeceğim diye tehdit et.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E sim numara taşıma
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki yere uzak olduğumdan herhangi bir tim'e gitsem olmaz mı?
  • taşıma talebi yaptığınız yerde sözleşme imzaladığınız için başka yerden vermezler,diye biliyorum
  • çok normal bir durum ikinci taşımalarda direk hat verilmiyo daha sonra gidip yedek sim kart şeklinde hattınızı alabilirsiniz bunu işlemi yaptığınız yerdeki yetkilinin size bildirmesi gerekirdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.