Şimdi Ara

Numara Taşıma İle İlgili Bir Sorum Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

avea kullanıcısıyım. avea numara taşıyanlara özel bir kampanya başlatmış ( daha doğrusu ben bu kampanyayı göreli çok olmadı ) . önce vodafone'a geçip daha sonra tekrar avea'ya dönsem kaç gün sürer acaba ? ayrıca vodafone'a hemen sonra tekrar avea'ya geçebilir miyim yoksa beklemem gereken belirli bir süre var mı ?

kompozisyonum iyi değildir anlaşılmayan yer olduysa sorun tekrar açıklayayım

bu da linkihttp://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/paketler/19luk_paket.shtml?pagemenu=paketler.aveali.19lukpaket Paylaş:

• up
  • demek istediği anladım. herhangi bir süre kısıtlaması yok istediğin zaman geçebilirsin. Ben aveya geçicem başvuruyu yaptım ama 4 gün oldu ses seda yok. vodafona geçince 3 günde açıyor bilgilendiriyor. ona göre hesapla artık
  • Hat taşıma süreleri 2 ile 6 gün içerisinde değişir.Dediğiniz şekilde Avea hattınızı, Vodafone'a taşıyıp hat kullanıma açıldıktan hemen sonra Avea'ya taşıyabilirsiniz.Ancak linkteki tarife için en az 90 gün yükümlülüğü vardır.Ben de 90 günün dolmasını bekliyorum.

Genç Paket'in her yöne 500 dakikalık numara taşıma faydasından yararlanacak numara eğer daha önce Avea numarası ise, numaranın tekrar Avea'ya taşındığı tarih ile numaranın Avea'dan taşınmış olduğu tarih arasında en az 90 gün sonra olmalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediTartaklayanBodyciFare -- 30 Ocak 2012; 13:09:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustBeKinq

Hat taşıma süreleri 2 ile 6 gün içerisinde değişir.Dediğiniz şekilde Avea hattınızı, Vodafone'a taşıyıp hat kullanıma açıldıktan hemen sonra Avea'ya taşıyabilirsiniz.Ancak linkteki tarife için en az 90 gün yükümlülüğü vardır.Ben de 90 günün dolmasını bekliyorum.

Genç Paket'in her yöne 500 dakikalık numara taşıma faydasından yararlanacak numara eğer daha önce Avea numarası ise, numaranın tekrar Avea'ya taşındığı tarih ile numaranın Avea'dan taşınmış olduğu tarih arasında en az 90 gün sonra olmalıdır.

teşekkurler anladigim kadariyla hatlar arasi gecis yapmak serbest fakat o tarifeye gecebilmek icin 90 gun gerekiyor hatlar arasi geciste sure koymamalarinin pek bir mantigi kalmamis aslinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: WaReZ

quote:

Orijinalden alıntı: JustBeKinq

Hat taşıma süreleri 2 ile 6 gün içerisinde değişir.Dediğiniz şekilde Avea hattınızı, Vodafone'a taşıyıp hat kullanıma açıldıktan hemen sonra Avea'ya taşıyabilirsiniz.Ancak linkteki tarife için en az 90 gün yükümlülüğü vardır.Ben de 90 günün dolmasını bekliyorum.

teşekkurler anladigim kadariyla hatlar arasi gecis yapmak serbest fakat o tarifeye gecebilmek icin 90 gun gerekiyor hatlar arasi geciste sure koymamalarinin pek bir mantigi kalmamis aslinda

Aynen tarife en az 90 gün istiyor.

• peki arkadaşlar 90 gün olayı tüm operatör ve kampanyalar için aynı mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.