Şimdi Ara

Uçakla yolculuk - Check-in ile ilgili birkaç sorum var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
5.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu pazar uçakla yolculuk yapacağım. İlk defa olacağı için birkaç sorum olacak.
    Havayolu: Anadolu JET

Soru-1. Bir arkadaşımla beraber gideceğiz. Ben biletimi internetten aldım, o ise normal aldı. İnternetten check-in yaparak hem iyi bir yer kapmak hem de yanyana oturmak istiyoruz. Bu mümkün mü?

Soru-2. İnternetten check-in yaptığımız zaman, havaalanına gidince ne yapıyoruz? Ben bileti internettten aldığım için elimde sadece kimliğim var. Bilet felan yok. Herşeyim internetten.

Soru-3. Valiz ağırlığı olarak 15 kg denildi. Yanıma laptop çantasını alabiliyor muyum? Alabiliyorsam bunun sınırı ne kadar? (Kaç kilogram?)

Soru-4. Valize saç kurutma makinesi, duş jeli, deodorant vb. koyabilirmiyim?

Şimdiden teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aca05700 -- 18 Ocak 2013; 20:25:29 >

• uçak boş işe istediğin yere oturabilirsin onun dişinda yan yana oturmak mümkün değil ilk kez bineceksen fazladan para ver cam kenarına otur

internet check-in yaptıysan bir şey yapmana gerek yok hava alanı gidip biniş kartı alçaksın

laptop unun yanına alabilirsin sorun olmaz
    dediğin ürünleri valize koyabilirsin sorun olmaz valizini onlar alıyor inice sen tekrar alıyorsun
  • Check-In ile yanyana alabilmeniz mümkün fakat boş koltuk varmı uçakta ona göre yani.

Laptop alabilirsin oturduğun yerin üzerinde ufak bir bagaj yeri var oraya koyabilirsin.
  • bilet hangi interneti verdi ttnet mi superonline'mı kaça aldın?
  • internetten check in yaptığında rastgele bir yer verir ama + farkla istediğin yerleri alabiliyorsun
    bilet çıktısına gerek yok zaten havaalanında bir ALLAH'ın kulu bakmayacak ona kimliğin yeterli
    havaalanına gittiğinde normal check-in gişelerinin yanında online check in gişesi vardır serii şekilde işlem yaparlar zaten oradan uçuş kartını alıp bagajını teslim edeceksin
    bagaja vereceğin 15 kg içine istediklerini koyarsın sıkıntı yok
    yanına el çantası vs. alabiliyorsun ama onun içine duş jeli vs. koyamazsın laptop fln yanına alırsın zaten
  • Thy ve anadolujet ile Online check in yaparken istediğin koltuğu ek ücret ödemeden check in yapabilirsin. Uçağa Laptop alabilirsin. Sıvı eşyalar uçağın kargo bölümüne gidecek valizde olursa sorun yok ama sağlam bir şekilde açılmayacak ve ambalajı kırılmayacak şekilde yerleştir çünkü valizlere pek nazik davranmıyorlar. Sadece kimlikle checkin bankosuna gitmeniz yeterli zaten isminiz listede olur. Online check in yapamazsaniz bile havaalanında checkin yaparken birlikte aynı bankoya gidip yan yana uçmak istiyoruz derseniz onlar ayarlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayramAbi

bilet hangi interneti verdi ttnet mi superonline'mı kaça aldın?

Kardeş 3 arkadaş oturduk ne dediğini çözmeye çalışıyoruz Biraz daha açıklayıcı olur musun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pp_pp

Thy ve anadolujet ile Online check in yaparken istediğin koltuğu ek ücret ödemeden check in yapabilirsin. Uçağa Laptop alabilirsin. Sıvı eşyalar uçağın kargo bölümüne gidecek valizde olursa sorun yok ama sağlam bir şekilde açılmayacak ve ambalajı kırılmayacak şekilde yerleştir çünkü valizlere pek nazik davranmıyorlar. Sadece kimlikle checkin bankosuna gitmeniz yeterli zaten isminiz listede olur. Online check in yapamazsaniz bile havaalanında checkin yaparken birlikte aynı bankoya gidip yan yana uçmak istiyoruz derseniz onlar ayarlar.

Bilgiler için teşekkür ederim. Peki biletini internetten almayan arkadaşım da online check-in işlemi yapabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aca05700

"Ben interneti biletten aldım"

Hangi interneti aldın ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pp_pp

Thy ve anadolujet ile Online check in yaparken istediğin koltuğu ek ücret ödemeden check in yapabilirsin. Uçağa Laptop alabilirsin. Sıvı eşyalar uçağın kargo bölümüne gidecek valizde olursa sorun yok ama sağlam bir şekilde açılmayacak ve ambalajı kırılmayacak şekilde yerleştir çünkü valizlere pek nazik davranmıyorlar. Sadece kimlikle checkin bankosuna gitmeniz yeterli zaten isminiz listede olur. Online check in yapamazsaniz bile havaalanında checkin yaparken birlikte aynı bankoya gidip yan yana uçmak istiyoruz derseniz onlar ayarlar.

Bilgiler için teşekkür ederim. Peki biletini internetten almayan arkadaşım da online check-in işlemi yapabiliyor mu?

Yapabilir, bilet numarası falan yazıyordur aldığı kağıtta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• adam İNTERNETİ biletten ALIYO ucuza alıyo aklını kullanıyo
  • quote:

Arkadaşlar bu pazar uçakla yolculuk yapacağım. İlk defa olacağı için birkaç sorum olacak.

Soru-1. Bir arkadaşımla beraber gideceğiz. Ben interneti biletten aldım, o ise normal aldı. İnternetten check-in yaparak hem iyi bir yer kapmak hem de yanyana oturmak istiyoruz. Bu mümkün mü?

Soru-2. İnternetten check-in yaptığımız zaman, havaalanına gidince ne yapıyoruz? Ben bileti internettten aldığım için elimde sadece kimliğim var. Bilet felan yok. Herşeyim internetten.

Soru-3. Valiz ağırlığı olarak 15 kg denildi. Yanıma laptop çantasını alabiliyor muyum? Alabiliyorsam bunun sınırı ne kadar? (Kaç kilogram?)

1. rezervasyon koduyla online işlemlere girip ikinizde yapabilirsiniz.İkinizin de rezervasyon kodu vardır.

2. Hava alanına gidince normal sıraya giriyorsun herkes gibi kimliğini uzatıyorsun bavulları alıyor sana biniş kartı veriyor koltuk numaran yazan.Sadece yanına kimlik kartını al birde rezervasyon kodunu bir aksilik çıkarsa diye bi yere not et telefona vs.

3. yanındaki çantanın ağırlığına değil boyutuna bakarlar kabindeki üst bagajları sığmayacak bagajları almazlar.

4. koyabilirsin yanındaki çantanda sadece kıyafetlerin vs olsun elektronik ürünleri son kontrolde çıkarttırıp bakıyorlar.çantanda laptop varsa çıkarttırırlar kontrolden geçerken.

5.Kemerin varsa kesin çıkarttırıyorlar ona göre hazırlıklı git.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gayipten Gelen Ses -- 18 Ocak 2013; 20:27:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: banayurmukatma

quote:

"Ben interneti biletten aldım"

Hangi interneti aldın ?

Sağol kardeş soruyu düzelttim, şimdi normal cevap verebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gayipten Gelen Ses

quote:

Arkadaşlar bu pazar uçakla yolculuk yapacağım. İlk defa olacağı için birkaç sorum olacak.

Soru-1. Bir arkadaşımla beraber gideceğiz. Ben interneti biletten aldım, o ise normal aldı. İnternetten check-in yaparak hem iyi bir yer kapmak hem de yanyana oturmak istiyoruz. Bu mümkün mü?

1. rezervasyon koduyla online işlemlere girip ikinizde yapabilirsiniz.İkinizin de rezervasyon kodu vardır.

2. Hava alanına gidince normal sıraya giriyorsun herkes gibi kimliğini uzatıyorsun bavulları alıyor sana biniş kartı veriyor koltuk numaran yazan.Sadece yanına kimlik kartını al birde rezervasyon kodunu bir aksilik çıkarsa diye bi yere not et telefona vs.

3. yanındaki çantanın ağırlığına değil boyutuna bakarlar kabindeki üst bagajları sığmayacak bagajları almazlar.

4. koyabilirsin yanındaki çantanda sadece kıyafetlerin vs olsun elektronik ürünleri son kontrolde çıkarttırıp bakıyorlar.çantanda laptop varsa çıkarttırırlar kontrolden geçerken.

5.Kemerin varsa kesin çıkarttırıyorlar ona göre hazırlıklı git.

Bilgiler için teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak. Laptop sırt çantasını yanıma alacağım. Kabindeki üst bagajlara sığar umarım. Fön makinesini sırt çantama mı koyayım valize mi sence?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BayramAbi

bilet hangi interneti verdi ttnet mi superonline'mı kaça aldın?

Kardeş 3 arkadaş oturduk ne dediğini çözmeye çalışıyoruz Biraz daha açıklayıcı olur musun?

Ben internetimi biletten aldım'ı görmedik ya. ss var attırma kafana.
    Ek;
    quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cooLpapa -- 18 Ocak 2013; 20:57:02 >

• Bunu kimse yazmamış online check in 24 saat önce başlar. Hızlı olursanız ve 2 bilgisayardan aynı anda girerseniz 3. Sırayı alma ihtimaliniz bile var. Anadolujette check in ücretsiz su çay kahve kek veya sandviç ücretsiz iyi yolculuklar..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Bunu kimse yazmamış online check in 24 saat önce başlar. Hızlı olursanız ve 2 bilgisayardan aynı anda girerseniz 3. Sırayı alma ihtimaliniz bile var. Anadolujette check in ücretsiz su çay kahve kek veya sandviç ücretsiz iyi yolculuklar..

Peki sence nereye oturalım? Doğrusu kanatların hareketini, motorun dönüşünü vs. merak ediyorum.
  • Havalimanından içeri giriyorsun. ilk başta x-ray var oraya valizini koyuyorsun. laptopunu çantadan çıkarıyorsun o grip/mavi kutular var veriyorlar zaten görürsün onlara koyuyorsun yanında cüzdan kemer anahtar vs. ile birlikte x-rayden geçiriyorsun.
    sonra anadolu jete gidiyorsun ve kimliğini veriyorsun (erken gittiysen nereye gitceğini söyle yoksa kayıtlarda çıkmaz panik olursun ). ve adam bileti keserken rica ediyorsun benim arkadaşım şu sıradan almış onun yanı boş mu yada cam kenarı olması mümkün mü diye zaten boşsa veriyorlar direk extra para vermene gerek yok. valizini veriyorsun bileti aldığın yere sonra salona geçiyorsun.
    geçerken 2. bir x-ray var yine laptopu çıkarıyorsun çantadan yine o kutulara koyuyorsun öyle geçiyorsun ( bu arada bazen 2. x-ray e geçerken bileti soruyorlar bilet elinde olsun) sonra biletine bakıyorsun kaç numaralı kapı ise oraya gidiyorsun ve köşeye bi yere pusuyorsun en son olarakda biniyorsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.