Şimdi Ara

Nükleer bi savaşta Türkiyenin hedef olması zor İstanbulun olması direk imkansız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen böyle düşünüyorum çünkü ortada rusya ingiltere ab abd çin kuzey kore pakistan irsn varken bunlar nükleer olarak kapışırken bizi nükleer silahı kim doğrultsun ? Doğrultursa elimizdeki güçleri zayıflatmak için atabilirler yada ankaraya istanbul gibi bir yeri kimse mahvetmek istemez ben çok korkmuyorum bu açıdan siz neler düşünüyosunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Katılıyorum. Türkiye çok önemli bir konumda. Nükleer kullanılmaz ama dümdüz edilebilir.

• Bu konuyu neden açma gereği duydunuz?
  • yahobea Y kullanıcısına yanıt
    Gerekli olarak bakmadım istek doğrultusunda kişilerin fikrini almak istedim

• quote:

Orijinalden alıntı: muhammed009

Böyle bir savaşta kazananın olması zor. Dünyanın intihar girişimi olabilir. Ülkemizi hedef alan olursa da elinde patlar bomba. Allah'ın gücü her şeyin üstündedir. Varsa ondan daha güçlü atmaya girişsin görelim.
  • bir yerlerde birileri dünya nüfusunu 500 milyona indirmeyi hedefliyor. üstüne bunu bütün dünyaya ilan ediyorlar.

sence kitlesel bir imha hareketi olsa nükleer saldırı gidip avrupada mı olur yoksa zaten çok da sevilmeyen ülkelerde mi?

böyle bir saldırı olursa emin olun ortadoğuda olma ihtimali yüksek. ilk hedef de istanbul olabilir. çünkü istanbulun düşmesi demek türkiyenin düşmesi demektir.
  • direk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir tane atsalar zaten türkiye yamulur savaş dışı kalır.
  • füze savunma sistemlerimiz yokki , ıncırlıkten kalkan nükleer ucaklar ıranı bombalasa , iraninda bizi bombalaması haktır , emperyalızme kucak actıgımız surece bu kaotık ortam bıtmezzz
  • Hadi türkiyenin konumundan dolayı nükleer bomba kullanamazlar diyelim ama hidrojen bombasını çok rahat kullanırlar. Hidrojen bombası nükleer bombadan misliyle güçlüdür ama nükleer bomba gibi kalıcı uzun süre rodyasyon yaymaz. (Yani türkiyenin çevresindeki diğer ülkelere bir zararı olmaz ama türkiye yok olur. )

Yani olası dünya savaşında çok rahat türkiyeye hidrojen bombası atarlar ve türkiyede canlı organizma kalmaz dümdüz ederler her yeri. Artık savaşlar eskisi gibi cephede yapılmaz. Türkiye ye uzun menzilli balistik füzelerlerle (hidrojen bombası), hayalet uçaklarla, askeri uydularla hidrojen bombaları atsalar türkiyenin işi biter karada savaşacak adam kalmaz.

Malesef acı gerçek bu. Bizim de nükleer bombalarımız hidrojen bombalarımız olmadıkça yani caydırıcı güç olmadıkça türkiye tam bir açık hedef halindedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ml_csd_ds -- 20 Eylül 2016; 13:54:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ml_csd_ds

Hadi türkiyenin konumundan dolayı nükleer bomba kullanamazlar diyelim ama hidrojen bombasını çok rahat kullanırlar. Hidrojen bombası nükleer bombadan misliyle güçlüdür ama nükleer bomba gibi kalıcı uzun süre rodyasyon yaymaz. (Yani türkiyenin çevresindeki diğer ülkelere bir zararı olmaz ama türliye yok olur. )

Yani olası dünya savaşında çok rahat türkiyeye hidrojen bombası atarlar ve türkiyede canlı organizma kalmaz dümdüz ederler her yeri. Artık savaşlar eskisi gibi cephede yapılmaz. Türkiye ye uzun menzilli balistik füzelerlerle (hidrojen bombası), hayalet uçaklarla, askeri uydularla hidrojen bombaları atsalar türkiyenin işi biter karada savaşacak adam kalmaz.

Malesef acı gerçek bu. Bizim de nükleer bombalarımız hidrojen bombalarımız olmadıkça yani caydırıcı güç olmadıkça türkiye tam bir açık hedef halindedir.

duayla allahla büyüyle füzeyi havadamı patlatacan napacan savunma sistemi yok allahla duayla büyüyle füzeyi havada durdurursun ozaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 20 Eylül 2016; 13:07:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4A4

duayla allahla büyüyle füzeyi havadamı patlatacan napacan savunma sistemi yok allahla duayla büyüyle füzeyi havada durdurursun ozaman

Muhahahaha çok komik olum. Allah durduracağı şeyi neden başlatsın ama ibret olması için elinde de patlatmasını bilir. Hiç mi görmedin elinde bomba patlayan teröristi. Hiç mi görmedin NASA'nın patlayan roketlerini.

Al bu da artısı olsun. Bu ülkeyi senin askerlerin koruyor değil mi, gördük.

allahın çok istese ortadoğudaki kanıda durdurur demi ölen çocukları falan bunlarla avutmaya devam et kendini
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4A4

allahın çok istese ortadoğudaki kanıda durdurur demi ölen çocukları falan bunlarla avutmaya devam et kendini

Saçmalama. Benim inandığımı biliyorsun bari buna göre konuş. İnandığımı bilip kendi inandıklarına göre konuşacaksan da hiç konuşma konuyu çarpıtma. Canı verende alanda Allah. Avutmakla ilgisi yoktur senin görmediğin neler gördüm ben, gözüme mi inanayım senin söylediklerine mi. Bu ülkenin kıyamete kadar senedi vardır koçum, yara alabiliriz ama atom bombasına izin yok. Depremleri engellesene hadi nasıl engelliyorsun. Japonya engelleyebildi mi gördük halini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahobea -- 20 Eylül 2016; 13:18:26 >
  • Ulkenin profili;
    %33 saglikci
    %33 insaatci
    %33 ekonomis
    %100 uluslararasi stratejist.

Sorsan biryerinin agridigini soylesen etrafindaki 3 kisiden biri atlar "su ilaci kullan, kaynimda bunu kullandi" der. Bir yerde insaat baslasin 3 kisiden 1'i gider baslar izlemeye yorumlar yorumlar, ekonomi desen her 3 kisiden 1'inin fikri var. Ama soz konusu uluslararasi politika ve strateji oldugunda anasini satayim herkesin fikri var.
    He atom bombasi atsalar bize bisey olmaz he. Aferim.

Konu troll belli ama bu yukaridaki gercekligi degistirmiyor...
  • 14 yaşında çocukların atom bombası korkusu ne kadar tatlı değil mi

böyle kandırıyor milleti amerikası, rusyası işte.

azıcık analitik düşünün çocuklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: yahobea

quote:

Böyle bir savaşta kazananın olması zor. Dünyanın intihar girişimi olabilir. Ülkemizi hedef alan olursa da elinde patlar bomba. Allah'ın gücü her şeyin üstündedir. Varsa ondan daha güçlü atmaya girişsin görelim.

Sen kimsin? Kahin misin? Nesin sen ne,

Çık dışarı çık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yahobea

quote:

Bir anda türkiyeyi acaba Allah mı yönetiyor acaba diye düşündürdü bu mesaj bana :D Sanki nükleer bombayı türkiyeye değil de Allah'a atıyorlar gibi yazmış.Tövbe tövbe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan1990 -- 20 Eylül 2016; 13:45:34 >
  • İstanbul 7 tepe
    Korur bizi seve seve
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.