Şimdi Ara

nuker hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ya benim anlayamadığım bir durum war.full int spear giden bir char niye bicheonu geliştiriyorki ona bir faydası yok.force'yi geliştirmesi daha mantıklı olmazmı???en aşağıdaki skillini arttırıp mpsini geliştirebilir.bunun sonucunda mag.attck gücü artar.

    2.sorum:

    niye kimse force skillerini açmıyor?boşamı yapmışlar oyunda onları?nuker rehberi glavier rehberi hepsine baktım bir tanesinde force yi geliştirin yazmıyor?



  • bence nuker olayı 30 dan snr oldugu için öyle demiş olabilirle bir de kalkan ve kılıç sana mavileriyle ilave güç ve koruma veriyo diye de olabilir ben hybrid im ve kılıç kullanıyorum rahat yani :)
    quote:

    Orjinalden alıntı: elbistanlibaris

    ya benim anlayamadığım bir durum war.full int spear giden bir char niye bicheonu geliştiriyorki ona bir faydası yok.force'yi geliştirmesi daha mantıklı olmazmı???en aşağıdaki skillini arttırıp mpsini geliştirebilir.bunun sonucunda mag.attck gücü artar.

    2.sorum:

    niye kimse force skillerini açmıyor?boşamı yapmışlar oyunda onları?nuker rehberi glavier rehberi hepsine baktım bir tanesinde force yi geliştirin yazmıyor?


  • hala cevabımı alamadım
  • Ben cevabı vereyim :


    Genelde Full INT Nuker olan karakterler genelde 64 lvl dan sonra Sword e dönüyor...çünkü PvP de Sword/Shield çok daha iyi.Spearlar başlamasının nedeni ise ; Spear ın Sword e

    göre daha güçlü olması...daha hızlı kasılması...


    O yüzden INT karakterin Heuksal kasması mantıklı değildir..
  • herkes 64 de dönüyo ben 32 de ama memnunum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: izmit_Lee

    herkes 64 de dönüyo ben 32 de ama memnunum


    Hmm biraz sabırsız davranmışsın Bazen PvP de yenilince ben de diyorum... ''Ulan 10 level kim bekleyecek alıyorum elime bi Sword'' diye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.