Nugget Yaptım xD [Ss'li]

-
-
Güzel olmuş afiyet olsun :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
herkese merhaba arkadaşlar.bu tarifte sizlere evde nu-agıt nasıl yapılır onu anlatıcam.tarifi vidyonun altındaki açıklama kısmına ekliyorum.bu tarifide çok istemiştiniz bomba bir tarif daha eliyor...
-
hocam o dışındaki şey ne
-
Olmadi bu aciktirdin. Bana nuget borçlusun
Acıktım ulan Allahsız
-
kulaklığa 5 kurus vermeyip o parayla nugget alıyon rus yaşıyorsun bu hayatı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-84490F1A1hocam o dışındaki şey ne
Doritos yeşil cips ama siz sade mısır gevreği kullanin bence. Fazla baharat sevmiyorsaniz, disinin tadini sade tutup baharati iceri abanmak daha guzel olur.
Tavayı ocağa eklüyorüm. Ocağın altını açıyörüm. Tavukları tavaya ekliyörümm.
Konuyu görünce adamın sesiyle okudum. Psikolojimizi bozmuş meğer
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Redmi K20 ProDoritos yeşil cips ama siz sade mısır gevreği kullanin bence. Fazla baharat sevmiyorsaniz, disinin tadini sade tutup baharati iceri abanmak daha guzel olur.
Alıntıları Gösterhiç denemedim, deneyeceğim en kısa sürede. popeyes tavuklarına benziyor
-
Yav kardeşim atmayın şunları şuraya. Çoluğumuz çocuğumuz bakıyor canı çekiyor alamıyoruz.
-
Bunun benzerini tavuk kanadıyla fırında yapmıştım. Benzer işlemden geçirip ekstra kızartmadan fırında bolca çevirerek pişirince özellikle cipsin baharatıyla kaplı olduğu için çok güzel oluyor.
-
Böyle mi yaptın?
-
Tarif ver len xD
-
Tarif bekliyoruz detaylı
resmen faqir yiyeceği
-
quote:
Orijinalden alıntı: The Alimresmen faqir yiyeceği
Öğrenciyiz karşim. Bize böyle basit seyler lazim
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-94210CBD5Öğrenciyiz karşim. Bize böyle basit seyler lazim
Alıntıları Gösterresmen faqir öğrencisiniz .d
kanka bende o yollardan geçtim. ama ben bir kere bile nagıt yapmadım. paso makarna yiyoduk. o yüzden böyle oldum işte.
-
quote:
Orijinalden alıntı: The Alimresmen faqir öğrencisiniz .d
kanka bende o yollardan geçtim. ama ben bir kere bile nagıt yapmadım. paso makarna yiyoduk. o yüzden böyle oldum işte.
Alıntıları GösterSorma ben de kabız oldum
Çok yağ çekmiş muhtemelen tavaya alacağından fazla tavuk atıp yağın soğumasına sebep olup pişirme süresini uzattın bundan kelli tavuk çok yağ çekmiş gibi duruyor yanılıyor da olabilirim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

herkese merhaba arkadaşlar.bu tarifte sizlere evde nu-agıt nasıl yapılır onu anlatıcam.tarifi vidyonun altındaki açıklama kısmına ekliyorum.bu tarifide çok istemiştiniz bomba bir tarif daha eliyor... |
Yav kardeşim atmayın şunları şuraya. Çoluğumuz çocuğumuz bakıyor canı çekiyor alamıyoruz. |
Benzer içerikler
- atasun optik numaralı gözlük modelleri
- anksiyete bozukluğu askerlik muaf
- bu mesajı 10 kişiye göndermezsen mesajları
- gözünü kapatinca insan yüzü görmek
- airpass kullanıcı yorumları
- izafiyet teorisi nedir
- çay emojisi
- prompt mühendisliği nedir
- 5g nedir zararları
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X