Şimdi Ara

ntvdeki wv programını izlediniz mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tüketimle ilgili sistem yapmışlar çok güldüm. günde 3800 araç çıkarıyorlar sonra çevre doğa diye sosyal mesaj veriyorlar. ulan para uğruna asıl doğayı yokeden sanayiler, suçunu bize yüklerler. o kadar ironik olmuşki..

güya elektrikli araca yönlendiriyorlar sanki elektrikli araç doğaya faydalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berry1925 -- 18 Ağustos 2012; 11:10:12 >

• ntv doğuşun, vw doğuşun...

neye şaşırdınız anlamadım
  • Sanayi kuruluşları ve fosil yakıt kullanımı doğayı kirletiyorda bunu sadece ntv ve vw mi yapıyor?

Tek kişi olduğu halde tuvalete bile arabayla giden cahil insanların hiç kabahati yokmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In absentia -- 18 Ağustos 2012; 12:37:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi şöyle bir durum var vw 3800 aracı çıkarıp toprağa mı gömüyor?... Sen ben almazsak bu araçları kime satacak ne diye üretecek günde 4000 aracı.
    Ek olarak evet hiç samimi değil lakin zararın neresinden dönülse kardır. Dünyanın içine ettik ve tam gaz ediyoruz hiç olmazsa basit önlemleri alabilelim. İnsanlar biraz daha bilinçlensin.

program olarak hiç sevemedim gitti. Sürekli doğuş reklamı bayıyor.
    Saffet üçüncü hiç sevmem tv de boy gösteriyorsan biraz türkçeni düzelteceksin her şeyi ingilizce yarısı türkçe garip bir dil.
    celal pir daha mütevazi duruyor gibiydi de onuda sevmem hele şu spikerlerin ayrılmasından sonra olan süreçte belli etti kendini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: günerkanat

Sanayi kuruluşları ve fosil yakıt kullanımı doğayı kirletiyorda bunu sadece ntv ve vw mi yapıyor?

Tek kişi olduğu halde tuvalete bile arabayla giden cahil insanların hiç kabahati yokmu ?

aynen katılıyorum.
    Almanlar arabalarını garajdan çıkarmazlar.
    Toplu taşıma bisiklet gibi alternatifler onlarda gırla giderken bizdeki araba cahilliği dizboyu.
    Bunda ne doğuşun ne vw nin suçu yok.
    Programı ben de izledim sadece biraz fazla övmüşler okadar da olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugofarell

quote:

Orijinalden alıntı: günerkanat

Sanayi kuruluşları ve fosil yakıt kullanımı doğayı kirletiyorda bunu sadece ntv ve vw mi yapıyor?

aynen katılıyorum.
    Almanlar arabalarını garajdan çıkarmazlar.
    Toplu taşıma bisiklet gibi alternatifler onlarda gırla giderken bizdeki araba cahilliği dizboyu.
    Bunda ne doğuşun ne vw nin suçu yok.
    Programı ben de izledim sadece biraz fazla övmüşler okadar da olacak.

Kendi arkadaşımdan biliyorum 100 mt araya arabasına biniyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.