Şimdi Ara

Ntv Spor Hd ve Ntv Smart Spor Hd Yayında (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
4
Favori
48.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • paketim maxi kanal açık arkadaşlar....lütfen tepkimizi kesmiyelim mecburen açacaklar bu kanalı açmazlarsada dsmart üyliğimizi bitiririz kendileri bilir...
  • maxi paket kanal açık test yayını gerçi
  • beyler ben şimdi maxi paket modül alsam bana da açarlar mı açmazlarsa parasıyla açarlar mı? yani aylık 10 lira olsa açarlar mı?
  • Evet gelen tepkilerden sonra maxi paket e ntvspor smart hd kanalı açılmış. 31 aralık a kadar hediye. ondan sonra paralı :) almıycam o ayrı konu.
  • maxi paket hd üyesiyim ama hala kapalı kanal
  • keşke şifresiz olsaydı
  • Şu anda şifresiz olarak normal uydu alıcısı ile izlenen PTT 1. Lig ve Ziraat T. Kupası kaldı onlarda paralı platformlara geçerse ihale ile artık hiçbirşey kalmıycak.
    Ben diyorum yakında internet gibi her evde paralı platformlar olucak, adam gidiyo 2000 TL verip TV alıyo izlenicek bişey yok napsın mecbur birini bağlatıyo.
  • 2000 TL ye tv alan zaten bunun hesabını yapmaz alır birini kullanır. Ama tv alamayanlar en fazla yabancı uydulardan avrupa liglerini seyretme şansı olur yada internetten
  • Sizde haklısınız tabi hocam ama bence La Liganın internet üzerinden izlenememesi için D-Smart bu sene girişim yapıcaktır illaki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Chevin

Sizde haklısınız tabi hocam ama bence La Liganın internet üzerinden izlenememesi için D-Smart bu sene girişim yapıcaktır illaki.

İstediği Kadar Yapsın İlgi Olduğu Sürece Bir Şekilde İzlenir En Kötü Evdeki TV'den Canlı Yayınla Görüntü Aktarıyorlar Çare Tükenmiyor.. Önemli Olan İnsanları Paketleri Almaya Teşvik Ederek Bunu Azaltmak.. Eğer İnsanlar Alırsa Paketi Bu Sefer İnternete Talep Azalır ve Korsan Yayınlar da Azalır Haliyle..
  • Merhaba Arkadaşlar,Geçen günü bir arkadaşımız forumda güzel bir şey paylaşmıştı,mademki D-smart platformuna üyeliğimiz var.NTV SPOR SMART KANALINA (hemde tek bir kanala neden 10 lira vereceğiz) bana göre protesto edip almayalım..böylece tepkimizi koyalım.. ..ELSALAH ARAKADAŞIMIZDAN ALINTI

Arkadaşlar herkesi protestoya bekliyorum;https://www.facebook.com/NtvSporSmart

Sinirimden gece yarısı yataktan çıktım sayfa açmaya uğraştım şikayet etmek için. 2 yıl taahhüt ile satın aldığım pakete zam yapamadıkları gibi satın aldığım kanaldaki bütün içeriği şifreli yeni bir kanala aktararak benden aylık 10 lira talep eden zihniyete tepki göstermeyeceksem neye tepki göstereceğim? Bu kurumları ayakta tutan bizleriz lütfen herkes gerekli hassasiyeti göstersin kimse 10 lira aylık ücret ödeyip şu kanalı satın almasın sakın. Elbet hatalarından dönecekler, öyle yada böyle

• BTK bu kurumların yanında olduğu sürece protestolar hava civa hocam.

BTKnın bu durumdan haberi yokmu sanıyosunuz sizden bizden daha iyi biliyorlar üyelerin yaptığı sözleşmeyide biliyorlar madde madde ama kalkıpta demiyorki bu adama nasıl 10 TL ek ücretle satıyosun bunu.Bence yanlış yeri protesto ediyosunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 6 Temmuz 2013; 10:03:14 >
  • Maxi paket kullanıcılarına da hediye (?) etmişler 31 Aralık'a kadar. Nasıl hediyeyse artık. Spor kanalları açık diye maxi alıyoruz zaten olması gereken bu. Bence 31 Aralık'tan sonra bi 6 ay daha uzatacaklar. Çünkü onlar d abiliyor hiçkimse ayda 10 lira vermez tek kanal için.
  • Kanalı bir süre açarak üyeleri alıştırmaya çalışıyorlar ve Aralıktan sonra daha açmayacaktır kimseye. Sonra üyelere uygun fiyatlara açcaklardır ve istediklerine ulaşcaklardır. Süreç aynen Dt deki ilk Spor Ekstra olayı gibi işliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Chevin

Sizde haklısınız tabi hocam ama bence La Liganın internet üzerinden izlenememesi için D-Smart bu sene girişim yapıcaktır illaki.

al benim gibi bir tane atlanta hd box afrika amatör liglerini bile canlı izlersin la ligayı geçtim
  • Dünden itibaren
     Ntv Spor Hd ve Ntv Smart Spor Hd Yayında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl sonuna kadar Maxi Paket'e de NTVSPOR SMART HD açık olacakmış az önce SMS mesajı gönderidiler.
  • online işlemlerden baktım benim maxi hd ye de yıl sonuna kadar hediye etmişler kanalı.ilk amacımıza ulaştık sayılır
  • Bu arada Ntv Spor HD sabir 7 mbit , NtvSpor Smart HD ise Vbr olduğu için 8-11 Mbit arası bitrate görüntü kalitesiyle yayın yapıyormuş. Yani yeterli oranda kaliteye sahipler.
  • İşte Yeni Paket Sistemi
     Ntv Spor Hd ve Ntv Smart Spor Hd Yayında
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.