Şimdi Ara

NTV Spor 16:9 Yayına Geçti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

NTV Spor, yayın hayatını bugünden itibaren yeni formatıyla devam ettirecek. NTV Spor'un akıllı bilgi ekranı yepyeni görünümü ve zenginleştirilmiş içeriğiyle karşınızda...

Türkiye'nin en iyi spor kanalını artık karasal yayında geniş ekran formatıyla izleyebileceksiniz.

Ayrıca NTV Spor, Digiturk 380. kanaldan gün boyu HD yayınla karşınızda olacak.

NTV Spor, sabah 07.00 itibariyle geniş ekran formatıyla yayında.

http://www.ntvspor.net/haber/ana-sayfa/68662/ntv-sporda-yeni-donem

gec bile kalmislardi sonunda La Liga ve Euroleague maclarini genis ekranda izleyebilecegiz

• Güzel.
  • Ben uzun zamandır 19:07 formatında yayındalardı diye biliyordum, ne zaman 16:9 olmuşlar?
  • Birde ŞL ve AL maçlarını Ntvspor verse dadından yinmezdi ama işte.
  • tam da evdeki sürekli kullanılan son 4:3 televizyonu değiştirdiğimiz gün olması iyi olmuş.
  • Digiturk kullanmayanları adam yerine koymuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Ben uzun zamandır 19:07 formatında yayındalardı diye biliyordum, ne zaman 16:9 olmuşlar?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    16:9 4:3 olayı ve TRT türk
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Altta çıkan yazıları falan da değiştirmişler. Güzel olmuş. D-Smart'a da HD yayın verseler daha iyi olur.
  • quote:

Ben uzun zamandır 19:07 formatında yayındalardı diye biliyordum, ne zaman 16:9 olmuşlar?

• HD yayın gelmedikten sonra neye yarar
  • Biz de D-Smart SD var ama tv 1080p.Sol alttaki yazılar ve ntvspor yazısının tamamı gozukmuyor ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Digiturk 380. kanaldan gün boyu hd yayınla karşınızda olacak.

artik gun boyu NTV Spor Digiturk'de HD
  • quote:

• quote:

Midyat, seyfo, gulun....

By bir demet tiyatro.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

• quote:

• quote:

İzin verirsen kullanıyorum
  • quote:

• Mavi tonları falan kaldırmışlar güzel olmuş. lig tv izler gibi oldum.
  • iyi oldu abi her la liga maclarinda geriden oyun kuran stoperleri goremiyorduk. kalecileri hic saymiyorum zaten yuzlerini goren cennetlik.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.