Şimdi Ara

NTV Banu Güven'i Kovdu [Son Dakika]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

NTV cidden kovmuş.

Kaynak:http://www.ensonhaber.com/ntv-banu-guvenin-isine-son-verdi-2011-07-08.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uygurca -- 8 Temmuz 2011; 17:21:03 >

• İyi olmuş,bir yerleri kalktıydı bu kadının.
  • Geçen günlerde başbakana çok köşeye sıkıştırıcı sorular soruyordu bunun kesin işine son verirler demiştim.

Hatta sözüm bitmeden yönetmen kulağına söylemiş olmalıydı ki elini kulağına götürdü ve daha pembe tablolar çizdirecek sorular sormaya başlamıştı

Şaşırmadım.
  • ntv kovamaz, banu kendi isteğiyle ayrılmıştır
  • Bu kadına ve diğer 3 agır isimlere yazık olmuş.. Medya kendi yarattıgı canavarin kurbani oldu.
  • http://birgun.net/politics_index.php?news_code=1310125776&day=08&month=07&year=2011

Bende 5dk önce haberlere bakarken gördüm.Bu ülkede muhalif olmanın zorluklarını tekrar görmüş olduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArjesT -- 8 Temmuz 2011; 17:29:53 >
  • çok iyi olmuş . hiç sevmem bu bayanı. ntv ye yakışmıyordu bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sunuculuğunu beğenmiyordum ama üzüldüm. Allah hakkında hayırlısını versin.
  • Mirgün Cabas'ta ayrılmış heralde
  • Ntv kovmadı, kendisi ayrılmak istedi. Yalan yanlış şeyler yazmayın. Ayrılmasının sebebi de artık Ntv'nin kafa yapısına uymaması (Hükümet Yandaşı bir hal almasıdır.)
  • HaberTürk'e çalişsin.
  • Tarafsız diye takip ediyoruz. Onun da için ediyorlar. Yok böyle bir şey.
  • ingilizce özürlüsü bu kadın, birde haberleri çok duraklaya duraklaya sunuyordu
  • Habertürk yada CNN alsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

Habertürk yada CNN alsın

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

Ntv kovmadı, kendisi ayrılmak istedi. Yalan yanlış şeyler yazmayın. Ayrılmasının sebebi de artık Ntv'nin kafa yapısına uymaması (Hükümet Yandaşı bir hal almasıdır.)

NTV mi hukumet yandasi oldu, thehehe

buda yeni moda oldu, hangi kisi yada kuruma laf atmak istersen, bu hukumet yandasi oldu de isin icinden cik, ohh mis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

Ntv kovmadı, kendisi ayrılmak istedi. Yalan yanlış şeyler yazmayın. Ayrılmasının sebebi de artık Ntv'nin kafa yapısına uymaması (Hükümet Yandaşı bir hal almasıdır.)

NTV mi hukumet yandasi oldu, thehehe

buda yeni moda oldu, hangi kisi yada kuruma laf atmak istersen, bu hukumet yandasi oldu de isin icinden cik, ohh mis

Ne kadar Ntv izlediğiniz, yöneticilerin kimliklerini bildiğiniz belli.
  • hastasıyım
  • Kaan Kural'ı da NTV'nin NBA yayın haklarının bitmesi gerekçesiyle işinden almışlar
  • ismide yakında ak ntv falan olucak heralde.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.