Şimdi Ara

NTT GAME forumlarına destek istiyorum bu konu için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Merhaba NTT GAME.

Biliyoruz bu oyun Free To Play bir oyun vede böyle devam edecek. Oyun çok eski yamayarak 10 sene geçti ama hiç bir şekilde hileye çare bulunamadı tamamen daha kötü durumda. ben 2006 dan beri bu oyunu oynamaktayım, 28 yaşındayım ve güzel bir işim var. Bu oyun bizde büyük bir sevgi bıraktı, eşi benzeri yok. Sadeliği pvp si başka oyunlarda bulunmuyor. Bunları zaten biliyorsunuz vede bu sayede bu kadar hileye rağmen ayaktasınız.

Biz bu oyunu her ay ücret ödeyerek oynayabilicek bir oyuncuyuz. Benim gibi potansiyeli olan çok kişi var ve bu oyunu bırakmış durumda. Ayrıca bu durumda olup oynayanda çok insan var.

gelelim işin özüne; Bize sadece premiumla giriş şartı olan vip bir server açın. diğer serverlere dokunmadan. bakın bu server emin olun gündüz 2 online gm ile tertemiz olur ve o online gmlerin parasını fazlasıyla çıkarır. zaten bu oyunun bize ayda maliyeti 50 tl yi buluyor, o serverin dolup taşacağı ve temiz bir server olacağı kesin. kimse aylık sabit oynadığı karakteri riske atmaz. ayrıca bu şekilde karakterler değerlerlenir ve ring kullanımı bile artar.

Bu yapıyla devam ettikçe 15- oyuncularla uğraşmak zorunda kalıcaksınız. böylede olunca birgün bu durum yasa olarakta patlamaya sebep olucak aileler ses çıkaracak. 15- olan bir oyuncu ailesinden izinli bu paraları bu oyuna veremez ve günün birinde başınızı yakar oyun yasaklanır heryerde. bizim ülkemizde zaten meşhurdur mahkemece yasaklanması.

sizden sadece bir server istiyoruz PAY TO PLAY . içine bir online gm ek bir güvenlik proğrama bile gerek yok. sizde çok memnun kalacaksınız.

http://forum.nttgame.com/forum/showthread.php?66283-Ek-Pay-To-Play-bir-server-istiyoruz!&p=340155#post340155

• Bişey değişeceğini zannetmiyorum ama olsa bi denerim en azından
  • Yapmasına ypaarlar zor birşey değil sonuçta ama, p2p bir server açarlarsa, oyunda ki bazı şeyleri değiştirmek zorunda kalırlar. Farm yapabilceğimiz itemları eski fiyatına geri cevirmek gibi. Mesela spoiler dan düşen şu siyah şey varya zamanında 5k idi şimdi 400coin mi ne. Bu gibi bir sürü şeyin fiyatı değişti bunları eski haline getiricekler ki insanlar farm yapabilsin. Tabi ki de emekle farm yapıcaklar, öyle koxp falan olmıcak
  • tickette at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.