pc ntldr yok atl+ctrl+delete sorunu veriyoo.ve sistem hic bi sekilde acilma xp cd sini taktim boot da sadece cd room ayarladim.ama yinede cd yii acmiyoo surekli bu hatayi veriyoo.nette cok yazi okudum bu sorunla ilgili ama aklim karisti baya yardimci olursaniz cok mutlu olurum/
xp cdsi varsa kurtarma konslounda asagidakileri yazmn yeterli:
copy ntldr c: copy ntdetect.com c: fixboot fixmbr
bende de aynı sorun var. xp cdsini takıyorum ama onu da görmüyor sanki. cd'den baslat diyorum ama yine de ntldr hatası. ctrl+alt+del yap diyo.
f8 e basıyorum. yine de kurtarma konsolu açılmıyor...
quote:
Orjinalden alıntı: serji
xp cdsi varsa kurtarma konslounda asagidakileri yazmn yeterli:
copy ntldr c: copy ntdetect.com c: fixboot fixmbr
quote:
Orjinalden alıntı: zaafiyet
bende de aynı sorun var. xp cdsini takıyorum ama onu da görmüyor sanki. cd'den baslat diyorum ama yine de ntldr hatası. ctrl+alt+del yap diyo.
f8 e basıyorum. yine de kurtarma konsolu açılmıyor...
başlangıçta F8 'e basıp kurtarma konsolu'nu açmak istiyorum ama olmuyor. CDrom sürücüyü de değiştirdim yine fayda etmedi.
başlangıçta gelen hata şu:
ntldr hatası yeniden başlat ctrl+alt+del
hd ni al bi net kafeye veya arkadasına c nın içindeki gizli dosya kopyala sende olmayan bellidir zaten bu dosyayı gormek için klasorler seceneklerınden gorunumden korunan işletım sıstemı dosyalarını gızle sekmesının acık olması lazım. ben bu şekilde halletmiştim
bende yanlışlıkla silmiştim şöyle hallettim
biosdan Cd den başlat yapıp Windows cd sini taktım onar'a geldim cd içinden i386 dosyasından Ntldr dosyasını c ye kopyaladım restart attım düzeldi