Şimdi Ara

NT Kernel & System - Görev Yöneticisi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 1 yıllık laptopum var msi ge60. 3-5 gün önceye kadar sorunum yoktu. Yeni çıktı sorun. İnternette dolaşırken felan pek anlaşılmıyor ama facebook üzerinden oyun oynarken NT Kernet & System adlı görev yöneticisinde 120 K'lık görev %30-40'lara geliyor. İnternette biraz araştırdım virüs değil bırakın kendi haline o gider dediler ama dediğim gibi 3-4 gündür var bu sorun. Pc boşta iken sıfır oyunu açınca %30'a geliyor hemen. Virüs taraması yaptım 2 defa birşey çıkmadı. Ayrıca görevi sonlandırma yapılmıyor erişim engellendi diyor.
     NT Kernel & System - Görev Yöneticisi Sorunu NT Kernel & System - Görev Yöneticisi Sorunu NT Kernel & System - Görev Yöneticisi Sorunu NT Kernel & System - Görev Yöneticisi Sorunu

NT Kernel & System - Görev Yöneticisi Sorunu NT Kernel & System - Görev Yöneticisi Sorunu NT Kernel & System - Görev Yöneticisi Sorunu NT Kernel & System - Görev Yöneticisi Sorunu

Görev yöneticisinde çalışanların hepsini ve oyundaki halini koydum. Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iptal55 -- 9 Eylül 2014; 4:59:20 >

• Aynı sorunum devam ediyor arkadaşlar yardım edecek yokmu ?
  • arkadaşlar dikkat ettim başka oyunları açınca yükselmiyor bu NT kernel. Sadece Criminal Case oyununda %30'lara geliyor. Tam ekran yapınca oyunu hafif kasma geliyor.
  • hocam netframework yuklumu bilgisayarınızda
  • quote:

Orijinalden alıntı: jysoff.

hocam netframework yuklumu bilgisayarınızda

Şuan bilgisayarın başında değilim ama yüklü olması lazım. akşam geçince bakarım.
  • biryerde framework ile pc yi optimize ediyor yazıyorduda ondan sordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: jysoff.

biryerde framework ile pc yi optimize ediyor yazıyorduda ondan sordum

baktım hocam framework kurulu diyor. Normal kullanımda sorunum yok dediğim gibi sadece oyunu açında %30'lara geliyor. 1 haftadır var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows Boot manager Sorunu..
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam okudugum yerde bu işlem 2 saat sonra bitiyor yazıyodu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.