Şimdi Ara

NR1 HD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
5.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Numberone TV, Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor. Dünya listelerindeki en yeni müzik klipleri ve konserleri HD kalitesinde artık Numberone Tv ekranında olacak.

HD (high definition/yüksek çözünürlük) yayına geçen ilk müzik kanalı olan Numberone Tv, dünyaca ünlü sanatçıların HD kliplerini son videolarını, en canlı renklerle televizyon seyircisine izleme şansı sunuyor. Sevilen sanatçıların ses getiren konserleri ve canlı performansları da artık yüksek görüntü teknolojisiyle izleyiciyle buluşacak.

Numberone Tv’nin Müzik Direktörü Mert Hakan, Türkiye’de bir ilk gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını belirterek, ”Yabancı kliplerin çoğu artık HD formatında çekiliyor. Buna kayıtsız kalamazdık. HD yayına geçmek için alt yapı çalışmalarımızı tamamladık. Bundan sonra kanalımızı izleyenler klipleri yüksek çözünürlük kalitesinde izleyecek ve şarkıların içinde daha çok olacaklar” diye konuştu.

verildiyse özür dilerim arama yaptım ama sonuç bulamadım.
    işin ilginç yanı analog yayında da HD yazısı çıkıyor yayın HD olmamasına rağmen.....

• valla sanırım bu kanal milleti aptal sanıyor..bırakın hd yi 16:9 bile degil..şu andaki kanallarından bu şekilde yapacaklarsa ne degişmiş cok ilginc!!!
  • teledünyada nr1 hd filan göremedim varda bizmi bulamıyoruz.

Orijinalden alıntı: suavisualp

teledünyada nr1 hd filan göremedim varda bizmi bulamıyoruz.

ekstra bir kanal yok zaten..varolana hd logosu koymuşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caution -- 23 Kasım 2009; 16:35:47 >
  • evet ya karıncalı antenle bile çıkıyor, ben 37 ekran tüplü tv de izliyorum hd yayını
  • nasıl hd yayınsa normal uydu alıcısında seyrediyorum.720+576+4.3 sadece aldadmaca
    Eminim mpeg4- HD 1080 yayına hazırlanıyorlardır. Ayrıca ellerindeki klip kalitesi neyse onu verebilirler ancak. mesela micheal Jacksonda Beat it şarkısını full hd verebilmelerini bekleyemeyiz..Abarmıyalım..:) :)
    TV8 HD İPTV LİNK ARIYORUM!!!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bugün dikkat ettim bende ama ne görüntüde ne de seste bir artış var.
  • zaten gerçek hd geçince platform değiştirmesi lazım ya bedava HD yayın yapacak yada DT veya DS den yayın yapacak SD den de palalel yayın yapması gerekecek bu işler gerçekten masraflı ve ytırım isteyen işler hele ki ülkemizde..
    ama olurda turksat tan bedava hd yayın başlatırsa elinde hd receiver olan garibanları sevindirir
  • yillardir baska kanallarda yayinlanan klipleri araklayip, kanalin logosunu da kirparak bize seyrettiren kanal degil mi bu nambirvan. ne zaman acsam tiki sarkilarini alip dans eden kiz goruntulerinden kolaj yapip yayinliyorlar. muzik kanali olmasina ragmen muzik videolarina bile telif odeyip yayinlayamiyor hd goruntuyu hangi para ile saglayacak saka gibi
    artık hd yayındayız diyorlar
    hangi uyduda?
    seyreden varsa bize de söylesin

Orijinalden alıntı: positroN

yillardir baska kanallarda yayinlanan klipleri araklayip, kanalin logosunu da kirparak bize seyrettiren kanal degil mi bu nambirvan. ne zaman acsam tiki sarkilarini alip dans eden kiz goruntulerinden kolaj yapip yayinliyorlar. muzik kanali olmasina ragmen muzik videolarina bile telif odeyip yayinlayamiyor hd goruntuyu hangi para ile saglayacak saka gibi

Oculus Quest ve Intel i5-6500 / MSI H110M PRO-VD / EVGA GTX970 FTW+
  • NUMBER ONE TV HD YAYINA GEÇTİ Mİ?

Son günlerde Number One TV'nin bazı sitelerde ve kendi sitesinde HD kalitesinde yayına geçtiği ,hatta ilk Hd Müzik Kanalı olduğu yazılıyor.Acaba Number One Tv gerçekten HD yayın yapıyor mu?

Number One Tv Hd yayına geçti haberlerini gördük birde bu yayını biz izleyelim dedik, ne de olsa ilk Hd Müzik kanalı...
    Fakat Turksat'a baktık diğer Türkiye'nin alabildiği tüm uydulara baktık Number One Hd kanalını göremedik, Number One Tv'nin sitesine baktık hiç bir uydu bilgisine rastlayamadık.Sonunda birde telefonla arayıp bilgi alalım dedik, aldığımız bilgi bizi şoke etti, aynen sizinle paylaşıyoruz.

Number One Tv Hd diye tanıttığı yayında şunu yapıyor;

Playout serverında HD ve SD materyali karışık olarak okuyabildiği için gelen Hd klipleri yayın serverına atıp, okuyarak yayın sırasında SD'ye çeviriyor.
    Yani çıkış ve uydu yayınını yine SD (Standart Definition 720x576) olarak yapılıyor.

Number One TV'den aldığımız bilgiye göre bu yapılan dışında hd yayın ile ilgili bir planlama yok.

Number One Tv'de HD yayını bırakın şu anda SD bir Tv yayında ortalama kullanılması gereken 3,5- 4 Mbps'lik (video) band genişliği bile kullanılmıyor.Şu anda Türksat toplu kanal paketinden ortalama 2,5 ile 3,2 Mbps (video) arasında yayın yapan Number One Tv tüm kanallar arasında en az band genişliği kullanan kanallardan birisi...
    MEDYALINE

• questosera +1

SD yayın bile düzgün değilki HD olsun , ozaman MTV fullHD
  • konuyu hortlattığım için özür.yıllar öncesinden kalan,dönen NR1 HD logosu geldi gözüme.ozamanlar bu kanal gerçekten HD miydi şimdi neden değil diye araştırırken gerçek HD olmadığını şimdi öğreniyorum.neden kaldırdılar acaba HD yazısını güzel duruyodu aslında.hala gözüm NR1 HD arıyor.ömer karacan dan FULLHD yazısı bekliyoruz artık..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.