|
Nova Launcher resmen sonlandırıldı: Güncelleme gelmeyecek
-
-
GM discovery ve nova launcher güzel bir ikiliydi.
_____________________________ -
Açık kaynağın önemi her gün artıyor, bir kişiye ya da şirkete bağımlı olmaktan kat daha iyi.
-
Farklı launcherler kullanma devri bitti bence. Telefonun kendi arayüzü neyse insanlar onu kullanıyor artık. Çünkü en uyumlu olanı kendisi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Benim de aklıma GM Discovery geldi. Sürüyle ROM atar saatlerce uğraştırdık, birinde GPS diğerinde bluetooth çalışmazdı falan.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
vay be bir zamanlar yanlış hatırlamıyorsam redmi note 5 imde bi ara kullanmıştım denemek amacıyla alternatif olarak, gayet sade akıcıydı. böyle androide keyif katan ayrıntıların giderek yok olması, ios android hepsinin gittikçe tekdüze birbirine benzer ve sıkıcı hale geliyor olması üzdü.
_____________________________ -
Vay be, ilk ücretli aldığım uygulamalardan biriydi Prime sürümü. O dönemki takoz Touchwiz'in yanında uzay mekiği gibiydi. Artık ROM yüklemeyi geçtim, UI için bile uğraşmıyoruz.
_____________________________ Nissan Qashqai 1.5 dCi DCT Sky PackDacia Duster 1.0 ECO-G Comfort -
Bir zamanlar, kullanmayı en sevdiğim arayüzdü 10 yıl önce falandı. Son yıllarda kullanmadım hiç gerek duymadım, artık telefonların kendi arayüzü gayet iyi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Android kullanmaya başladığımdan beri kullanıyorum ücretli versiyonunu.
Samsung Note 9'da kullandım şimdi de Sony XZ2 Compact'da kullanıyorum.
Standart Launcher'lara bin basar.
Açık kaynak yaparlarsa süper olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ TECHNICS SU-A60 PIONEER A-445 TECHNICS SH-GE90 TECHNICS SL-MC7 110 1 Disc PIONEER PL-516 Automatic Return TECHNICS SB-A33 YAMAHA YST-SW215 SONY Xperia Z3 Compact -
10 sene öncesine kadar ROM işleriyle uğraşmaktan keyif aldığım cihazlarda kullanırdım, o döneme sıkışıp kaldılar daha doğrusu bu işler esasında o döneme aitti geride kaldı, bu zamanlara kadar gelmiş olması inanılmaz bir mücadele azmiyle tutunduklarını gösteriyor... 2022'de satın alındıklarını okuduğumda şaşırmıştım şimdi hepten topu dikmişler demek...
Kötü hatırlamayacağım bir anı olarak kalacaklar.
-
Şu an bile UI beğenmediğim zaman Nova launcher yükleyip geçiyorum. Daha bir çok telefon üreticisinin menü kısmında klasör oluşturma yok, klasörleri ve içindeki uygulamaları alfabetik olarak dizme yok vs vs. 2025 yılında Nova launcher'a ihtiyaç duyuyorsak bu Android UI üreticilerinin rezilliği.
_____________________________ I don't want to believe, i want to know! -
Google Nexus akışkanlığını Samsung Galaxy lerde yaşardık sayesinde hey gidi...
-
Android 15 zaten sorunlar başladı onun yerine lawchair bıraktı.
yıllardır kullandığım tek launcher ücretli prime sürümünü de almıştım , Güncelleme almasa bile ben sanırırım ölene kadar son sürümü kullanmaya devam edeceğim..
nova launcher candır asla yeri doldurulamaz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 8 Eylül 2025; 9:55:31 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hala kullanıyorum, üzüldüm açıkçası parasını hak eden bir uygulamaydı. biraz geek tarzı kullanıcılara hitab ediyordu yani azınlığa hitab ediyor bence. bu kadar esnek bu kadar ayrıntılı yaparsan tabi kimse anlamaz boklar ne bekliyodunuz:)
-
Microsoft Launcher, Microsoftun adam akıllı yaptığı ender işlerden. Ben oldukça memnunum. Launcher arayanlar bi denesin.
Eski kafalılara kötü haber
Nova için şiir yazabilirim öyle çok severek kullandım. Ancak one ui gibi stabil ve birçok özellik sunan arayüzler sonrasında etkisini kaybetmişti ve beklenen son geldi. Bugün Android içindeki bir çok özellik dahi novanın geliştiricilerinin önceden kullandığı özelliklerin tasdiklenmesidir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Vay be... Üzüldüm yıllardır kullandığım program . Yeri doldurulamaz. Son dönem zaten sinyallerini veriyordu. Ufak tefek hatalar vardı. Özellik gelmiyor idi. Ama o kadar özelleştirilebilirdi ki. Kaydırma Kısa yolları ile menüyü açmadan programları açıyordum.
Eski kafa demiş birileri de yenilerinde yok ki bunun çoğu özelliği.
Uygulamayı gösterdiğim çoğu kişi şaşkın şaşkın bakıyordu uygulamaları nasıl açtığımı görünce??
-
Bu programın yarısını yapan program yok neredeyse....
Varsa söyle de bilek... Yeni kafalı...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
|
GM discovery ve nova launcher güzel bir ikiliydi. |
|
Şu an bile UI beğenmediğim zaman Nova launcher yükleyip geçiyorum. Daha bir çok telefon üreticisinin menü kısmında klasör oluşturma yok, klasörleri ve içindeki uygulamaları alfabetik olarak dizme yok vs vs. 2025 yılında Nova launcher'a ihtiyaç duyuyorsak bu Android UI üreticilerinin rezilliği. |
|
Google Nexus akışkanlığını Samsung Galaxy lerde yaşardık sayesinde hey gidi...
|
|
Vay be, ilk ücretli aldığım uygulamalardan biriydi Prime sürümü. O dönemki takoz Touchwiz'in yanında uzay mekiği gibiydi. Artık ROM yüklemeyi geçtim, UI için bile uğraşmıyoruz. |
|
Benim de aklıma GM Discovery geldi. Sürüyle ROM atar saatlerce uğraştırdık, birinde GPS diğerinde bluetooth çalışmazdı falan.
|
Benzer içerikler
- numara sorgulama
- gemini çeviri
- whatsapp biyografi sözleri
- 1 telefonda 2 whatsapp
- whatsapp görüldü kapatma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt