Şimdi Ara

Nova Launcher prime 0,59 tl (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
441
Cevap
8
Favori
12.842
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben aldım ama geri iade ettim çok kötü geldi bana
  • Evet öyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0,75 TL liram vardı; deneme amaçlı olarak mobil ödemeyle aldım. Galaxy S3 kullanıyorum; umarım batarya ve performans sorunu yaşatmaz.

Ekleme: Kullanışlı gelse de telefonu biraz kastığı ve aşırı detaylı olduğu için iade ettim. Alışmış kudurmuştan beter oluyor sahiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müddeiumumi -- 8 Aralık 2015; 13:48:05 >
  • Hocam ben tablete de kurdum aynı hesapla.

• quote:

Orijinalden alıntı: SoulRaziel

Nexus ya da saf androidler için muazzam bir uygulama. Arama çubuğu ve duvar kağıdını şeffaflaştırma özelliği var. Normalde beyaz ekran üzerinde uygulamalar oluyordu.

Çift tıkla kapama özelliği güzel.

Çift parmak ile bir kişiyi arama ve mesajlaşma ayarı yaptım çok güzel oldu.

Uygulama menüsü grupları çok güzel bir özellik. Şimdilik tarayıcı ile alışveriş için menü açtım.

Alt paneli kaydırıp başka uygulamalar koymak da çok iyi bir özellik. Oraya saat ve takvim uygulamasını koydum.

Ücretsiz sürümü ile prime sürümü arasında dağlar kadar fark yok lakin işe yarar birkaç kullanım kolaylığı sağlayan özelliği ve fiyatının 60 kuruş olması kesinlikle değer.

Cift parmakla aramayı nasıl ayarladınız,yapamadım ben,arama çıkmıyor bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: omryildirim

İyi geceler beyler, nova launcher ı yaklaşık 3-4 senedir kullanırım. Çevremdeki herkese de tavsiye ederdim. KEndim 10 liradan almıştım. ek olarak 3 liraya axis simge paketi alıp kullanıyordum. Başlığı görünce , 2 kardeşime,anneme,babama ve kuzenime de birer tane aldım. 60 kuruş hiçbirşey. Emin olun pişman olmayacaksınız.
    + olarak telefonunuza çift tıklama ile uyanma özelliği geliyor. Eğer çift tıklama ile kapanmasını da istiyorsanız, markete "screen off " yazın,ücretsiz uygulamayı indirin. Ardından Nova prime'ın "gestures" ayarlarına girin, ekrana çift dokunma hareketi olarak, "uygulama aç" komutu verin, sonrada "screen off" u seçin. Artık telefonunuz lg lerdeki gibi çift tıklama ile uyanır,çift tıklama ile kapanır.

hocam çift tıklamayla kapatma işini yaptım ama uyandırma ayarını nasıl yapıyoruz?

• aldik bizde

• Enpara ile aldım, eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkann86

quote:

Orijinalden alıntı: omryildirim

İyi geceler beyler, nova launcher ı yaklaşık 3-4 senedir kullanırım. Çevremdeki herkese de tavsiye ederdim. KEndim 10 liradan almıştım. ek olarak 3 liraya axis simge paketi alıp kullanıyordum. Başlığı görünce , 2 kardeşime,anneme,babama ve kuzenime de birer tane aldım. 60 kuruş hiçbirşey. Emin olun pişman olmayacaksınız.
    + olarak telefonunuza çift tıklama ile uyanma özelliği geliyor. Eğer çift tıklama ile kapanmasını da istiyorsanız, markete "screen off " yazın,ücretsiz uygulamayı indirin. Ardından Nova prime'ın "gestures" ayarlarına girin, ekrana çift dokunma hareketi olarak, "uygulama aç" komutu verin, sonrada "screen off" u seçin. Artık telefonunuz lg lerdeki gibi çift tıklama ile uyanır,çift tıklama ile kapanır.

hocam çift tıklamayla kapatma işini yaptım ama uyandırma ayarını nasıl yapıyoruz?

gesture ayarları nerede acaba

Çift tıklamaya Screen Off'u ekledim ama sadece çift tıklama ile kapanıyor açmayı bulamadım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C221F7188 -- 8 Aralık 2015; 13:36:18 >

• gulhana G kullanıcısına yanıt
    Hareket ve girişler-çift parmakla aşağı kaydır-Kısayollar- Doğrudan Çevirme- Sonra istediğiniz noyu seçin.

• Arkadaşlar uyandırma için DTSO adlı uygulamayı tavsiye ederim. Çift tıklamayla uyanma olmuyor bu donanımsal bir özellik ama telefonu hafif sallayınca açılıyor. Yapamazsanız pm ile yardımcı olurum.

Novayla birlikte sorunsuz çalışıyor. Novayı kapama dtso adlı uygulamayı da açmak için kullanıyorum.

Edit: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hepsi manyak bunların -- 8 Aralık 2015; 13:46:15 >
  • quote:

Hareket ve girişler-çift parmakla aşağı kaydır-Kısayollar- Doğrudan Çevirme- Sonra istediğiniz noyu seçin.

Teşekkürler.
    Kısayollardaymış,hallettim.
  • Haber veren arkadaşa teşekkür ediyorum. Ödemeyi PayPal ile gerçekleştirdim, bu fiyata kaçırılmayacak bir uygulama gerçekten
  • gulhana G kullanıcısına yanıt
    Rica ederim aynı mantıkla mesaj da yapılıyor

• Redmi Note 2 de kullanan var mi..

• quote:

Arkadaşlar uyandırma için DTSO adlı uygulamayı tavsiye ederim. Çift tıklamayla uyanma olmuyor bu donanımsal bir özellik ama telefonu hafif sallayınca açılıyor. Yapamazsanız pm ile yardımcı olurum.

Novayla birlikte sorunsuz çalışıyor. Novayı kapama dtso adlı uygulamayı da açmak için kullanıyorum.

Edit: ekleme

Nasıl yapıyoruz ayarları dtso da?
  • Zamanında Avea'nın 20 liralık bedava mobil ödemesiyle almıştım, içim gitti.
  • 0,59 tl çekti yanına birde 1 dolar 2,89 tl çekti kartı kontrol için vay ayqü arkadaş ya
  • çift parmak kaydırınca yumurta haşlama özelliği ekledim haber veren arkadaşa teşekkürler
  • Htc one e8 kullaniyorum aveanin 20tl indirimi vardi o zamanlarda nova 10tl idi. Aldim 1 saat sonra geri kaldirdim çok kotu geldi ve kasma yapti. Umarim yazdiklarim alacaklar icin yardimci okur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.