|
Nothing Headphone (1) ve Phone (3) için tanıtım tarihi resmen duyuruldu

-
-
xm6 varken sen kim köpeksin derler adama sen önce amiral gemisi cihazlara yetiş :D çin malı kulaklığ o para verilmez. ancak sony ye verilir
-
KEF ses teknolojisi alanında ünlü bir Hi-Fi markasıdır. Ürünleri çok kaliteli ve pahalıdır. Sıradan vatandaşın bilmemesi normal.
-
sıradan vatandaş sen oluyorsun zaten. akıllı vatandaş 300usd lik kulaklığın nothing de kef imzası var diye alınmayacağını da bilir. Wilkins V Vilkins diye zaten herifler malum ırk sana kaliteli mal verecek beklersin :D forumlar elit tabaka gibi gezmeyi bırakın önce elle tutulur yorumları atıp tutturmayı becerin sonra yorum yaparsınız. hifi monitor üreten kaç tane firma başarılı acaba on-ear ve bluetooth sektöründe
-
Herkes bu markaları bilmek zorunda değil. Hifi sektörü, özel ilgi gerektiren bir zevk. Yüzde doksan dokuzu bilmez .Bilmemek eziklik veya cahillik de değil onu da belirteyim. Ama sen gereksiz yere yükselmişsin. Hayırdır? Benim kim olduğumu veya olmadığımı nereden biliyorsun? Neredeyse yirmi yıldır Hifi sistem sahibiyim. KEF hoparlör aldım da, sattım da, kullandım da. Yorum yaparken herkesi kendiniz gibi zannetmeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 6 Haziran 2025; 22:09:28 >
-
ne güzel baştacı yazdıkların soracağımız olursa danışırız ben kabaca nothing gibi bir firmaya 300 vereceğime bu işin pirine 600usd veririm anlamında yazdım. 15 yıl önce ultrasone dj kulaklığı ile nasıl bir dünya olduğunu keşfettiğim kulaklık ve ses dünyasında ses>görüntü>kalan donanım olarak deneyimin en iyisinin ses olduğunu bilirim ama çıkıp birilerinin üstten konuşması hoş değil sizinkini onun gibi o yüzden algıladım kusura bakma iyi bayramlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X