Şimdi Ara

NOTEBOOKU NASIL TV YE BAĞLARIZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BENİM NOTEBOOKUN S-VIDEO ÇIKIŞI VAR. ACABA BUNU NASIL TV YE BAĞLARIM?

• sadece kablo işimizi gorur mu ?
  • Bana notebook yaninda bir aparat verildi bunun icin.S-video cikisina uyumlu ve bu aparatin cikisi 3 tane kablo hni su skart girisine sokulanlar sari,kirmizi ve beyaz bununlada istedigin yere bagliyorsun

S-Video To S-Video

• quote:

Orjinalden alıntı: noleaf

Bunlardan biri işini görür eğer TV'de s-video çıkışı varsa direk S-video to S-video al yoksa diğeri...

S-Video To S-Video

Bende tam bunu kastetmistim iste

• s-video > video çevriştirici kablo alacaksın bende var ama o resimlerdeki gibi değil

"Amacımız, Türk olmayan takımları yenmek." Ali Sami Yen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop'ı LCD ye bağlamak..
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende Go6600 var görüntü siyah-beyaz ne yaptısam renkliye çeviremedim her türlü görüntü formatını denedim(PAL-NTSC) Ama hep siyah-beyaz teknik servise gitti geldi onlar renkli almışlar görüntüyü ama nedense 5 TV de denedim hepsinde aynı. Artık ümidi kestim benim ekran kartı dandik diyorum geçiyorum

Orjinalden alıntı: SMDX

Bende Go6600 var görüntü siyah-beyaz ne yaptısam renkliye çeviremedim her türlü görüntü formatını denedim(PAL-NTSC) Ama hep siyah-beyaz teknik servise gitti geldi onlar renkli almışlar görüntüyü ama nedense 5 TV de denedim hepsinde aynı. Artık ümidi kestim benim ekran kartı dandik diyorum geçiyorum

kesin hatan vardır çünkü o kart kaliteli bişi.. driver ayarlarını kontrol ettinmi? eğer etmediysen hangi tvye bağlarsan bağla farketmez bi kontrol et

"Amacımız, Türk olmayan takımları yenmek." Ali Sami Yen

• freestyle kardeş o resimdeki notebook senin mi? Sormamın sebebi benim monstera benziyorda ve bendeki kablo o değil yukarıdaki 4 pinli kablo. Senin göstermiş olduğun 7 pinli kablodan tv yi algılattıramıyorum. 4 pinlide algılıyor ama siyah-beyaz. Cidden yani denenebilecek herşeyi denedim sonuçta ben teknik servis elemanıyım intel ekran kartlarında müşterilere renkli görüntü verirken kendi makinamda veremiyorum. Boşuna dememişler terzi kendi söküğünü dikemezmiş diye...

Orjinalden alıntı: tolgaaaaa

bende dell 6000 var aynı kabloyla evimdeki bekoda renksiz görüntü alıorum arkadaşın sony de yeni model renkli görörüntü alıorum tv nin özellikleri ile ilgisi olduunu düşünüorum renk olayının
    kurcalamadıım ayarı kalmadı pal ntsc faln
    eski masaüstümle kendi tvmde renkli alıodum ama

Dell 6000de ben çok renkli görüntü aldım gerçekten tvden farkediyor ama aynı tvde benim makina hep siyah-beyaz....
  • FS PRO V 2045. ŞİMDİ BENİM TV DE S-VIDEO GİRİŞİ VAR O RESİMDE GSTREDİĞİN KABLOYU ALDIM. BAĞLADIM AMA OLMADI. BİLG.DE VE TVDE NASIL AYAR YAPMAM GEREK? TV DE S VİDEO GİRİŞİ VAR. TV ARÇELİK. NOTEBOOK FUJITSU-SIEMENS PRO V 2045. YARDIM LÜTFEN!
    Metraj ve Keşif Hesapları
  • SIAYH BEYAZ OLMASININ NEDENI PAL SECAM SECIMIN YANNIS OLMASIDIR

duzeltmek için tv tool isimli programı kullanablirsiniz

bu arada bi resimdeki s kablo 4 pinli bu kabloyu sakın ola 7 pinli s cıkısa takmayın cunku farklı modulasyon yapıyor. zaten zorlamadan da takamazsınız

Orjinalden alıntı: dreamtheater06

ARKADAŞLAR BENİM NOTEBOOKUN S-VIDEO ÇIKIŞI VAR. ACABA BUNU NASIL TV YE BAĞLARIM?

Çok kolay yahu bir tane naylon çamaşır ipi ile notebooku tv ye bağlaman için yeterli olucaktır sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutankhamon -- 8 Şubat 2006 19:47:26 >
  • Evet arkadaşlar ne demişler AZİMLE İ... DUVARI DELERMİŞ Sonun 2 aylık uğraşım sonucu TV ye renkli görüntüyü verdim hemde cam gibi... Tek sorun kablodaymış kablonun notebook a giren tarafı 4 pinli S-video halbuki 7 delikli çıkış var, diğer ucu normal video girişli jack(S-Video değil). Direk TV ye bağladım hemen algıladı ve K1\PAL seçeneğini seçtim pat diye renkli oldu. İnce ayarlardan sharpı felan ayarlayınca CRT monitor gibi görüntü veriyor TV ye. Birde TV 70 ekran ise DVD player dan hiç bir farkı yok otur DVD izle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMDX -- 11 Şubat 2006 9:24:34 >

Orjinalden alıntı: SMDX

Evet arkadaşlar ne demişler AZİMLE İ... DUVARI DELERMİŞ Sonun 2 aylık uğraşım sonucu TV ye renkli görüntüyü verdim hemde cam gibi... Tek sorun kablodaymış kablonun notebook a giren tarafı 4 pinli S-video halbuki 7 delikli çıkış var, diğer ucu normal video girişli jack(S-Video değil). Direk TV ye bağladım hemen algıladı ve K1\PAL seçeneğini seçtim pat diye renkli oldu. İnce ayarlardan sharpı felan ayarlayınca CRT monitor gibi görüntü veriyor TV ye. Birde TV 70 ekran ise DVD player dan hiç bir farkı yok otur DVD izle...

arkadaşım bu K1/PAL ı falan nası ayarladın benim de renksiz görüntü kablonun her iki tarafıda 4 pinli tv de s-video girişi olmadığı için scart girişine çeviren bi aparat war onunla tv ye bağlıyom ama renksiz görüntü bi el atı wer

• hocam bende şimdi hp 4254 laptop var. bunun şimdi yanında 2 tane giriş yeri var, biri ekran kartı girişiymiş. Ben şimdi tv izlemek için ekran kartı alsam nasıl seyredicam acaba tvyi?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.