yalız pil olayını da düşünün yani ne kadar kalite o kadar az pil ömrü demek.
adam eğer dışarda ve çoğunlukla internet ve office programları için kullanacaksa o zaman 1024x768 yeterli bence. amacın dvd seyretmek oyun oynamaksa yeterli değil tabi ki.
Hayır yeterli değil. Bende 15" ekranlı Toshiba var ve office programlarında bile bu yeterli değil.
ideal olan nedir arkadaşlar mesala 15" 1400*1050 mi iyidir 15.4" wide 1280*800 mü iyidir hangisi negibi uygulamarda üstün olur..
benim 15,4" te 1920*1200, bunu kullandiktan sonra daha asagi cozunurlukler garip geliyor.
aslında grafik tabanlı bi programda profesyönel çalışmıyosanız 1024*768 yeterlidir faka corel - ps falan çalışıyosanız ekran içinde daha fazla görüntü sığdırmak istiyebilirsiniz burda önemlidir... masaüstü uygulamalarda bence gererk yok çünki imleçler fazla küçülüyor... masa üstünde 1024*768 ideal.. ben ps çalışıorum 1280*1024 çözünürlüğüm olsun isterdim.... iyi olabilirdi...
gelçi dediğim gibi grafik tabanlı programlar kulanmıyosanız oyunları zaten o çözünürlükte onamazsınız makineyi kasar çünki 1024*768 ideal 1280*1024 se çok iyi olurdu
quote:
Orjinalden alıntı: andar
kesinlikle yetmiyor..normal uygulamalar için belki yeter ama uygulama geliştirirken sürekli olarak scroll larla oynamak sinir bozucu oluyor...o yüzden notebooktaki ideal çöz 1400*1050....bence tabi :)
bencede normal kullanımda belki yüksek çözünürlüğe ihtiyaç duyulmayabilir ama uygulama geliştirirken veya pshop veya video edit işleriyle uğraşırken 1400x1050 ideal çözünürlük.
bana yetiyor,önceden bende 1600x1200 vardi,hicte memnun degildim,yazilar cok ufakti,cözürnürlügü degistiriyorsun netlik bozuluyor falan bayagi ugrasmistim
kisesel bir tercih
bana standart çözünürlüğü 1280*768 ve ekran kartı iyi olan bi laptop yazarmısınız_?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme