Şimdi Ara

Notebooklarda Çözünürlük: 1024x768 Yeterli Mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yalız pil olayını da düşünün yani ne kadar kalite o kadar az pil ömrü demek.

adam eğer dışarda ve çoğunlukla internet ve office programları için kullanacaksa o zaman 1024x768 yeterli bence.
    amacın dvd seyretmek oyun oynamaksa yeterli değil tabi ki.
  • Hayır yeterli değil. Bende 15" ekranlı Toshiba var ve office programlarında bile bu yeterli değil.
  • ideal olan nedir arkadaşlar mesala 15" 1400*1050 mi iyidir 15.4" wide 1280*800 mü iyidir hangisi negibi uygulamarda üstün olur..
  • benim 15,4" te 1920*1200, bunu kullandiktan sonra daha asagi cozunurlukler garip geliyor.
  • aslında grafik tabanlı bi programda profesyönel çalışmıyosanız 1024*768 yeterlidir faka corel - ps falan çalışıyosanız ekran içinde daha fazla görüntü sığdırmak istiyebilirsiniz burda önemlidir... masaüstü uygulamalarda bence gererk yok çünki imleçler fazla küçülüyor... masa üstünde 1024*768 ideal.. ben ps çalışıorum 1280*1024 çözünürlüğüm olsun isterdim.... iyi olabilirdi...

gelçi dediğim gibi grafik tabanlı programlar kulanmıyosanız oyunları zaten o çözünürlükte onamazsınız makineyi kasar çünki 1024*768 ideal 1280*1024 se çok iyi olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: andar

kesinlikle yetmiyor..normal uygulamalar için belki yeter ama uygulama geliştirirken sürekli olarak scroll larla oynamak sinir bozucu oluyor...o yüzden notebooktaki ideal çöz 1400*1050....bence tabi :)

bencede normal kullanımda belki yüksek çözünürlüğe ihtiyaç duyulmayabilir ama uygulama geliştirirken veya pshop veya video edit işleriyle uğraşırken 1400x1050 ideal çözünürlük.
  • bana yetiyor,önceden bende 1600x1200 vardi,hicte memnun degildim,yazilar cok ufakti,cözürnürlügü degistiriyorsun netlik bozuluyor falan bayagi ugrasmistim

kisesel bir tercih
  • bana standart çözünürlüğü 1280*768 ve ekran kartı iyi olan bi laptop yazarmısınız_?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.