Arkadaşlar Toshiba A300D-125 model bir notebook'um var, filmleri tvden izlemek için bgn bir s-video kablosu aldım, eve gelip televizyona bağladığımda bir türlü görüntüyü tv ye veremiyorum. Televizyon Sony Bravia, dış girişlerden av1den av6 ya kadar ve bir de pc çıkışı görünüyor fakat hiçbirinde görüntüyü alamıyorum. Bağlantılarda dış ekran bağlı olarak görülüyor, kabloyu taktığımda herhangi bir aygıt bağlandığında çıkan sesi de duyuyorum fakat televizyondaki pc çıkışında senkronizasyon yok diyor, çıldırmamak elde değil, fn+f5 bütün versiyonlarını denedim ama bir türlü görüntü alamıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden çok teşekkürler...
s-video neden görüntü vermiyor bilmiyorum ama eğer ekran kartın paylaşımlı ise VGA kablosu kullanmanı öneririm hem görüntüyü iyi alırsın televizyonun pc özelliği var ben VGA kablo kullanıyorum ...
s-video kablosuyla beraber bide ucuna scart da almıştım, tv nin arkasında sonradan farkettiğim scart girişine s-video kablosunu taktım av1 de görüntü yakaladım ama bu seferde windowsa geçtikten sonra görüntü gitti, zaten siyah beyaz gösteriyordu, acaba windowstanmı sorun vardır??
valla hiç sanmıyorum windowsta sorun olacağını..
bu s-video zaten dandirik bişi :) bildiğim kadarıyla ama :D
denetim masasından görüntü ayarlarından (NVidia ise ,) başka bir ekran bağlama seçeneğinden ayarlamaları yapıp kısa bir oto kurulum sonucunda görüntüyü tv den alailirsin. (sesi alabilir misin onu bilmiyorum :))
ses çıkışı yok galiba sadece görüntü alıcam, ama benim kart ati onun ayarları arasındada etkin bir ekran arama seçeneği bulamadım görünen bi tane vardı ama o herhangi bir ekran bulmadı, artık vga kablosu alıp bağlanıcam işalah öle olur...
Vga kablosu ile açılışta otomatik tanıyacak,yada fn+f5 tuşu ile laptop'dan lcd'ye geçiş yapacaksın.