Şimdi Ara

Notebook Tavsiyesi [SON KONU] [SAMSUNG NP355V5C ALINDI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir süredir gerek forumda gerekse diğer sitelerde kendime uygun bir notebook arıyorum. Bu konuda forumdaki bazı arkadaşların da önerilerini, tavsiyelerini dinledim. Son olarak nelere ihtiyaç duyduğumu listelemeye karar verdim.

Benim alacağım notebook'un sahip olmasını istediğim vasıflar:

1. Hız. -Arkadaşlar bilgisayarda kasma durumlarından cidden nefret ediyorum. İnternette dolaşırken, Film izlerken, Ps tarzı programlarla uğraşırken kasma yapmaması benim için önemli.
    2. Dayanıklılık. -Bilgisayarı biraz hoyrat kullanırım açıkçası. Malzeme kalitesi iyi, bana kolay kolay sorun çıkarmayacak bir ürün arıyorum.
    3. Servis. -Bir sorunla karşılaştığımda ise cahil servis elemanlarından ziyade bilgili ve açıklamalarıyla beni doyurabilecek bir servis elemanını tercih ederim. Tabi müşteri memnuniyeti de önemli.

Ayrıca:
    -Min 6 gb ram
    -Min i5 ayarında işlemci
    olması daha iyi olur.

NOT: 1. önceliğim Film, Ders hakkında araştırmalar, Photoshop türevi programlar. Oyun 2. sırada geliyor. Güncel oyunları vs. takip etmem. Sadece arkadaşlarla bazen bir pes, bir CoD oynarken normal ayarlarında kasmaması benim için yeterli.

Arkadaşlar Bütçem 1400-1500 arası +-50 lira olabilir tabi ki.

Benim bulduğum Notebookları aşağıda link şeklinde verdim.

SONY SVE1513V1E

LENOVO Z500

ASUS K56CB

SAMSUNG NP355V5C

SAMSUNG NP350V5C

Arkadaşlar önerilerinizi bunlar arasından yapabilir veya önereceğiniz model varsa söyleyebilirsiniz. Cidden yanlış bir seçim yapmak istemiyorum. 3 seneye yakın bbu cihazı kullanmayı düşünüyorum. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi %100 -- 31 Temmuz 2013; 20:59:17 >

• bu vasiflara sahip listende olan asus k56cb yi öneririm dostum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu laptopun fiyatı neden düşük gayet iyi cihaza benziyor.
    http://www.pcdepo.com/samsung-np450r5e-x02tr-8gb-notebook-urun10440.html
  • Samsung'da istediğinşiz özelliklerde ürün mevcut. Bu modeli tavsiye ederim.

https://www.notebookadresi.com/samsung_notebook/samsung_370r5e-s07tr_notebook
  • TABİKİDE MSI NOTEBOOK CORE İ7 2.40 GHZ-32GB-750GB+2*128SSD-17.3-4GB-W8 TASINABİLİR BİLGİSAYAR
  • Hocam asus k56cb ile z500 önerebilirim. .ayrica egerki asus a karar verirseniz teknosadan 1199 a alabileceğiniz şekilde yardimci olurum. Artan butcenizle ssd yatirimi yaparak performansi daha da artirirsiniz .. ben de samsundayim siz gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frdbb -- 27 Temmuz 2013; 13:50:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 321ayberk

TABİKİDE MSI NOTEBOOK CORE İ7 2.40 GHZ-32GB-750GB+2*128SSD-17.3-4GB-W8 TASINABİLİR BİLGİSAYAR

Hocam 15.6 inç olmasını istiyorum yazmayı unutmuşum.
    @frdbb
    Suan ordudayım hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dell G515 SE [Ana Konu]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkafaslar samsung np355v5c aldım. Sanırım amdnin bu model işlemcisi i5 ile kafa kafaya imiş. Diğer özellikleri de iyi gibime geldi. Biraz ani gibi oldu çünkü samsungu listeme dün eklemiştim. İnşallah beni yarı yolda bırakmaz

• Guzel secim kardes.

http://www.donanimcibaba.com/2013/05/dizustu-oyun-bilgisayari-satin-alma-rehberi-mayis-2013.html#comments

bu sitede samsung tavsiye edilmis.

• lenovo z500 serisi modellerin ekran kartları daha iyi peformanslıdır o fiyat aralığındaki notebook modellerine göre

https://www.notebookadr...z500_59-366589_notebook
  • Arkadaşlar 4 gün önce samsung np355v5c aldım. şuanda performansından gayet memnunum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.