Şimdi Ara

Notebook Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu hafta bir notebook alıcam kısmetse, ama bir türlü karar veremedim ve anlayan arkadaşlardan tavsiye rica ediyorum.
    Öncelikle amacım notebookta grafik çalışıcam ve güncel oyunları oynıcam, ve benim için en önemli kısım hdmı bağlantı ile tv ye bağlayıp hd olarak oyun ve filim takılıcam yani bir nevi playstation gibi kullanıcam.
    Fiyat çok uçmamak kaydıyla önemli değil yani 2500tl ye kadar olabilir..



  • Üstadım hiç bakmadığım bir model çıkardın karşıma Açıkçası ben LenovoY570 ve MSİ GE620 DX gibi modellere odaklanmıştım.. Monster nasıldır iyi yanları kötü yanları nelerdir? İşletim sistemi linux diyor? Özellikle Msi ın kutu içeriği beni bayaa cezbetmişti ve tabii full hd olması..
  • Şöyle bir soru yönelteyim, ben lenovo y570 i7 modelini alsam bunu hdmı bağlantıyla led tv ye bağlasam hd oyun oynayabilirmiyim..?
  • Dikkat ettiysen Monster da Full HD panele sahip. Ayrıca her yönden üstün bir cihaz. Fiyatı da muadillerine göre çok uygun. 2500 lirayı gözden çıkardıysan MSI ile falan vakit öldürmene hiç gerek yok derim. GTX 560M ile GT 635M arasında bariz fark var.

    HDMI çıkışı olan bir cihazı yine Full HD destekli bir panele bağlarsan Full HD görüntü elde edebilirsin. GT 635M ile Full HD oyunlarda sıkıntı yaşayabilirsin çünkü orta seviye bir kart. GTX 560M ise üst seviyedir.
  • 6990 ekran kartlı 256bit

    http://www.monsternotebook.com.tr/P150HM-HD6990M-MONSTER%C2%AE-Q67P150HM07.html

    ben alamadım pahalı geldi beni aştı ama madem 2500 vericeksin buna ver.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.