Şimdi Ara

NoteBook Sprey Boya İle Boyanır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayarımın siyah plastik olan kısımlarını sprey boya ile boyayabilir miyim? Geri dönüşü olmayan bir işlem olduğu için sizlere danışmak istedim.Bilgisayarın bütün parçalarını söküp sadece altındaki siyah kısmı boyasam nasıl olur? Bir kez telefon kapağı boyamıştım kaygan kaplamalı bir yüzeyi vardı damla izleri,ton farkı falan olmuştu tiksinmiştim yaptığıma bin pişman olmuştum.Bu ise kaygan değil dümdüz plastik acaba deneyen oldu mu hiç?

• sökerek yapacaksan neden olmasın. Ama bileşenler takılı iken çok zararlı olur.
  • zamanla sıcaktan kabarmalar ve darbeler yüzünden boyadığın yüzey zarar görecek en iyisi boyamamak ama sen bilirsin.
  • Boyama.
  • Yapma, etme...
  • Boyamak yerine sticker daha uzun omurlu ve kolay bir cozum olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanitlar icin Teşekkürler vazgecmis bulunuyorum an itibariyle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

Merhabalar herkese;
    Bilgisayarımın siyah plastik olan kısımlarını sprey boya ile boyayabilir miyim? Geri dönüşü olmayan bir işlem olduğu için sizlere danışmak istedim.Bilgisayarın bütün parçalarını söküp sadece altındaki siyah kısmı boyasam nasıl olur? Bir kez telefon kapağı boyamıştım kaygan kaplamalı bir yüzeyi vardı damla izleri,ton farkı falan olmuştu tiksinmiştim yaptığıma bin pişman olmuştum.Bu ise kaygan değil dümdüz plastik acaba deneyen oldu mu hiç?

Plastidip spray boya var kalıcı olmasını istemezsen bu boyayı kullan beğenmezsen sökersin sıktığın yeri plastik kaplıyor çok güzel

• Escossie kullanıcısına yanıt
    Nereden temin edebilirim?

Şimdi internetten baktım kavlama gibi sorunları yokmuş dediğiiniz gibi rahatça sökülebiliyormuş fakat tırnak değdiği zaman çizilme yapıyormuş.Aslında denerdim ama ürünün en ucuzu 60 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 29 Temmuz 2013; 3:06:39 >
  • quote:

Şimdi internetten baktım kavlama gibi sorunları yokmuş dediğiiniz gibi rahatça sökülebiliyormuş fakat tırnak değdiği zaman çizilme yapıyormuş.Aslında denerdim ama ürünün en ucuzu 60 TL

evet biraz pahalı ve evet çok el değen yerler illaki biraz atacaktır sende kalın atarsın biraz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escossie

quote:

evet biraz pahalı ve evet çok el değen yerler illaki biraz atacaktır sende kalın atarsın biraz :)

Hayır kavlama,soyulma gibi bir sorun olmuyormuş sadece tırnak gibi sivri şeyler geldiği zaman yüzeysel iz bırakıyormuş.Bir nevi çizik gibi bende bilgisayarın altına uygulaayı düşündüğüm için boydan boya çizik olur yani

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Escossie

quote:

Hayır kavlama,soyulma gibi bir sorun olmuyormuş sadece tırnak gibi sivri şeyler geldiği zaman yüzeysel iz bırakıyormuş.Bir nevi çizik gibi bende bilgisayarın altına uygulaayı düşündüğüm için boydan boya çizik olur yani

ozaman hiç girişme :D

• Boyama hocam sakın
  • Ben yarın tüm dış yüzeyi boyayacaktım, her şey hazır, bu konuyu gördüm. Ne yapayım nerelere gideyim şimdi

Eski bir laptop benimki, 40 derece falan oluyor anakart en fazla, o da normal zaten. Boyası atar mı kabarır mı sonra??

• Ince boya atarim yeri gelir firinlarim vernikte yaparim dersen yap. Ama yok ben boya atinca bol bol belli olur yeri gelir akar dersen bulasma kaplama yap.

• boya ısınınca kokar pis pis onu ne yapacaksın ayrıca cila atman gerek ve plastik üzerine boya astarsız tutmaz pek
  • http://forum.donanimhaber.com/m_28445519/f_//tm.htm#28445519

http://forum.donanimhaber.com/m_29227135/f_//tm.htm#29227135

NoteBook Sprey Boya İle Boyanır Mı?  NoteBook Sprey Boya İle Boyanır Mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janavar® -- 31 Ağustos 2013; 19:53:14 >

• Boyayı atmadan önce iyice ince zımpara ile zımparalaman , boyayı yakından atmaman ve rüzgarsız bir ortamda çalışman gerek.

Yakından attığım için boya kabardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OmerD. -- 2 Eylül 2013; 19:55:53 >

• boyamaaaa. stkir yap. bn yaptim u yil kadar rengi atmadi resmin. bi tabela reklam isi yapan yere gttm olcusunu soyledm kendi resmimi cikarttirdim :) ve bugunn parasyla en fazla 10 tl vermisimdir. cok da ucuz basit saglam bi cozum

• sakina

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.