Şimdi Ara

NOTEBOOK SEVERLER DERNEĞİ AÇILMIŞTIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar evet arkadaşlar bu forumda her marka notebook var. Ben değişik bi topik açmak istedim; bu topikte herkes kendi markasıyla üye olabilir. Burada kendi kullandığımız notebooklar hakkındada artı ve eksi taraflarını yazabiliriz. kendi notebooklarımıza yüklediğimiz güzel ve faydalı programlar varsa paylaşabiliriz. Yaşadığımız sorunları paylaşabiliriz. Yeni makina alacak olan veya makinasını değiştirecek olan arkadaşlarada kılavuz olabiliriz. Herkesi davet ediyorum buyrun misafir olun oturup konuşalım tartışalım

• Tartışalım, bende Acer Aspire 5014 var, Amd Athlon64 3700+ işlemcili x700 ekran kartlı. Bugünlerde Toshiba A100-847 almayı planlıyorum. Nedersiniz, onu alma bunu al diyen var mı?
  • Mixenon arkadaşım ben geçen sene hp pavilion 4254 almıştım, 1 sene kadar kullandım. Makinanın durduk yerde sol hoperlörü gitti, servise götürecektim. Servise gidemeden makinayıda düşürdüm bişey olmadı gerçi ama ilerde bi sorun çıkar diye değişmek istedim. Neyse hp pavilionun yeni modellerinden 6148'i aldım. Ancak bu 6148'de görünümü iyi ama makina çok gürültülü çalışıyo, batarya fazla gitmiyo, batarya yuvasında oynuyo, kasanın klavye kısmında ek yerlerinde biraz sorun vardı. Bende aldığım yere gittim asus f3jc ile değiştirdim. Tabi incelerseniz f3jcnin pavilion 6148e göre epey bi farkı var üstünlük olarak. Ben 10 gündür felan kullanıyorum makinayı bi defa mavi ekran hatası aldım ama onun haricinde makina baya iyi. Isınma sorunu yok, batarya performansı baya iyi, 6148e göre hdd; 6148de 80gb, f3jcde 100gb, kablosuz bağlantısı çok iyi, verdikleri çanta bence çok iyi zaten kendi kutusundan çıkıyo ve makina içine tam oturuyo. Mesela hp pavilionda çantayı ayrıca veriyolar ve laptopa göre büyük ve kalitesiz. Makinanın artıları bence iyi fiyatıda iyi. Almak için düşünülebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dh Kahve Severler Topluluğu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.