Şimdi Ara

Notebook önerisi ACİL Yardım Lütfen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kafam çok karıştı ya notebook'umu yenilemek istiyorum belli özellikler arıyorum ama o kadar çok model varki ne yapacağımı şaşırdım:(
    Düşündüğüm Özellikler;

1) i5 işlemci istiyorum (ama detaylarını bilmiyorum size bırakıyorum)
    2) Kasa olarak sağlam ve estetik olmasını istiyorum menteşe problemi yaşamak istemiyorum
    3) Hard Disk boyutu çok önemli değil harici hard disk kullanacağım depolamak için
    4) Windows 7 olsun ancak uygulama kısıtlaması olmasın( Sanırım premium yeterli benim için )
    5) Genel olarak Autocad, Zetacad, Solidworks kullanacağım oyun pek düşünmüyorum ancak Call of Duty yükleyebilirim belki:)
    6) Pil kalitesinin iyi olmasını istiyorum 6 veya 8 hücreli olması daha uygun olacak sanırım

Bu özelliklerin dışında olursa iyi olur dediğim özellikler kamera, klavye ışıklandırması (ASUS'ta varmı bilmiyorum), yazılım açısından sıkıntı yaşamayacağım, ve bunun gibi ufak tefek özellikleri taşıyan hangi modeli önerirsiniz? Bu aralar mağaza açılışları artmaya başladı o yüzden cevaplarınıza göre güzel bir makina almak istiyorum. Fiyat olarak 1500-2000 TL arası düşünüyorum. Daha üst özelliklere sahip makinaların indirime girme ihtimalini düşünerek alternatif önerirseniz sevinirim. Saygılarımla..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lütfen Acil Yardım !!!!!!!!!!
    20 yıl önce açıldı
    Laptop önerisi acil
    4 ay önce açıldı
    ACİL YARDIM LÜTFEN
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.