Şimdi Ara

Notebook LCD bağlantısında PC kapanıyor ÇÖZÜLDÜ Hp dv5-1170et

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Hp dv5-1170et lap top kullanmaktayım benim sorunum şu arkadasalar pc yi lcd tv ye bağlamak isiyorum fakat lcd den gelen monitör kablosunu
    pc ye taltığım zaman pc kendisini kapatıyor acaba sizce pc de bir kısa devre olabilirmi yoksa baska bir sorun mu vardır fikirlerinizi alabilirmiyim
    acaba tşkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhat611 -- 22 Şubat 2009; 16:31:50 >

şarza takılı iken ama pil yokken dene
    Şarza takılı değilken sadece pil ile dene.

Bu üç denemenin hepsinde de vga kablosunu pcye taktığın zaman kapanıyorsa servise göndermeni tavsiye ederim ama başka bir vga kablosu ile deneme yapıp sonucu görmende faydalı olabilir.
  • dostum önerdiğiniz tüm yönergeleri izledim ama yine kapanıyor cihaz kısa devre ihtimalini düşünüyorum ama kısa devre yapan makina bir daha açılmaz diye düşünüyorum ama bu alet açılıyor :)
  • Dediğim gibi,kabloyu değiştirerek dene.Eğer düzelmezse başka bir ekrana bağlamayı dene.Eğer yine aynı şeyi yapıyorsa garantisi varsa servise götür cihazı.Yani senin ya da bizim buradan anlatarak senin yapabileceğin birşey olduğunu sanmıyorum.Mazallah daha ciddi hasarlara yol açabilir bu durum cihazda..
  • sorun çözülmüştür dediğiniz gibi kabloyu değiştirdim o kablo eski laptop da çalıştığı için sorun olmadığını sanıyordum ilgi ve alaka için tşkler
    12 yıl önce açıldı
    HP Pavilion Win10 Ses Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ferhat611

sorun çözülmüştür dediğiniz gibi kabloyu değiştirdim o kablo eski laptop da çalıştığı için sorun olmadığını sanıyordum ilgi ve alaka için tşkler

Lütfen başlığın sonuna ÇÖZÜLDÜ ibaresini ekleyiniz.
    İyi forumlar
    Mesela başlık şöyle olabilir
    Notebook LCD bağlantısında PC kapanıyor ÇÖZÜLDÜ

gibi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 22 Şubat 2009; 15:38:36 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.